Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Carmageddon 2
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kovsol
üzenetére
Mint írtam mind2 jó, de a PowerColor HALKABB! nem azt írtam hogy az MSi hangos hanem hogy a powercolor sokkal halkabb
és ez így is van ha nem teszteltél még ilyen vagy a PCs+ os PowerColort akkor próbáld ki és te is meglátod akarom mondani meg hallod 
2 vs 3.év továbbra is úgy vagyok vele ami megy 2.évig hibátlanul az 3.évig is bírni fogja, ha meg valaki arra utazik hogy 2,5.év múlva jobb áron fogja eladni mert van még rá ~fél év garancia nem sok értelmét látom, 2-2,5.év múlva sz.ted mennyiért lehet majd eladni a 7850-2gigást 20.e ért? ha meg van még fél év gari esetleg 22.ért nagy kunszt az a 2.e FT

Új hozzászólás Aktív témák
- Horvát fricska Elon Musk önvezető Tesláira
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy ruhás topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-13. gen.
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
és ez így is van ha nem teszteltél még ilyen vagy a PCs+ os PowerColort akkor próbáld ki és te is meglátod akarom mondani meg hallod