Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: 2025, zárás
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Alpachino
üzenetére
Na ugye csak MAGADRA ismertél, akkor mégis csak igazam van......

Mivel Troll -kodnák?
Max akkor mondhatnád ha olyanokat írnák hogy az ASUS 7870 V2 egy fos és mindenki cserélje le egy HD7950 -re mert csak az a jó meg király,,,,,,,,
A kollégának segítettem csak a választásban mivel felhozta mint alternatívát a 7870 -hez, és a te kártyádat sem szidtam hogy sz@r, és olyat sem mondtam hogy bármelyik 78xx kártya rossz lenne és csak a 7950 a jó....
De neked is be kell látnod hogy jelenleg 7888.Ft a különbség az Asus 7870 DC2 v2 és a 7950 Dual-X Boost között (amikor én vettem akkor csak 6.e volt) tehát MINDENKÉPP a 7950 éri meg jobban de még ha ~10-12.e lenne akkor is a 7950 éri meg jobban
Belőled inkább az irigység beszél.... hogy pár e -ft al többért(vagy éppen annyiért mint te vetted a 7870 -et) mennyivel jobb kártyát lehet most kapni és nem vagy hajlandó ebbe bele nyugodni!

*********************************************************************************************
surgyi nyugodtan vedd meg a SAPPHIRE 11196-16-20G -t mert az a Dual-X Boost verzió amit fentebb linkeltem képen, de ott a 2 külföldi link ahol látod is a 11196-16-20G szám alapján hogy az amit mutattam képet, meg említettem hogy én is pont azt és pont ott vettem és az a 2.ventis Dual-X Boost
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Call of Duty: Black Ops 7
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Konteó topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX RADEON RX 6650 XT V2 OC EDITION 8GB GDDR6
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Veszek RTX 4070!!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő