- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colos1
őstag
Sziasztok!
Valószínűleg vennék egy ilyen Gigabyte karit, de az egyik kolléga azt írta, hogy előfordulhatnak vele venti problémák. Visszaolvastam ezt a topikot, és tavaly október környékén valóban találtam néhány hsz.-t erről. Azóta fordult elő ilyen?
Mert ha akkor volt egy esetleges szériahiba, akkor az mostanra már kifuthatottShappire-t vagy ASUST + 11K -ért tudnék vásárolni, viszont ha jól emlékszem, a Gigára 3 év gari van, a többire meg 2 év.
Más. Visszaolvasva a topikot lenne egy megjegyzésem: A furmark openGL teszt, amiben az nVidia mindig is jobb volt, tehát ezzel nem szabad a két karit összehasonlítani. Pl. öcsém 4770 -én nem folyamatos, és a 9600GT-m 780MHz -n megverte. De pl. Unigie Heaven -ben d3dx10 alatt én kaptam ki, igaz csak 1 FPS -el. A játékteljesítményt pedig ez utóbbi, directx teszt mutatja meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konteó topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Posta, csomagküldés
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- Plazma TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest