Új hozzászólás Aktív témák

• Sziasztok.

Már egy ideje szemezgetek ezzel a karival de mindig jött közbe valami, ami miatt csúszott a megvétele. Most úgy néz ki meg tudnám venni és a vásárláshoz kellene pár tanács.
    Eddig vártam arra is hátha olcsóbb lesz, (és talán ha jön a Fermi akkor valóban így lesz) de nem hiszem hogy drasztikusan esne az ára, mivel nem érzem annyira erősnek, és versenyképesnek a Fermit hogy megérje várnom amíg kijön, a másik ok meg hogy ugye lassan itt az AVP game :)
    Szóval a mostani 9600GT-m megérett a cserére.
    Van e valamilyen márka amit esetleg kerülni kellene ilyen-olyan okokból, vagy van e olyan ami ajánlott és nagyon megéri?
    Illetve tudom hogy a legtöbb ref kari, de érdekelne az is hogy megéri e több pénzt kiadni egy nem ref. hűtősre vagy a gyári megoldás is halk?
    Fontos a csend alapjáraton, mivel vizem van, de game alatt annyira nem zavar ha kicsit hangoskodik úgyis ott a füles a fejemen :) Másik amiért fontos az az, hogy a vga az egyettlen olyan dolog amit nem szokásom húzni és amire nem veszek blokkot, mivel megesik hogy gyakran cserélgetem őket, és a vga blokkon elég szépeket lehet bukni.
    Szóval 1-2 tulaj leírhatná a véleményét javaslatát.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés