- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok.
Már egy ideje szemezgetek ezzel a karival de mindig jött közbe valami, ami miatt csúszott a megvétele. Most úgy néz ki meg tudnám venni és a vásárláshoz kellene pár tanács.
Eddig vártam arra is hátha olcsóbb lesz, (és talán ha jön a Fermi akkor valóban így lesz) de nem hiszem hogy drasztikusan esne az ára, mivel nem érzem annyira erősnek, és versenyképesnek a Fermit hogy megérje várnom amíg kijön, a másik ok meg hogy ugye lassan itt az AVP game
Szóval a mostani 9600GT-m megérett a cserére.
Van e valamilyen márka amit esetleg kerülni kellene ilyen-olyan okokból, vagy van e olyan ami ajánlott és nagyon megéri?
Illetve tudom hogy a legtöbb ref kari, de érdekelne az is hogy megéri e több pénzt kiadni egy nem ref. hűtősre vagy a gyári megoldás is halk?
Fontos a csend alapjáraton, mivel vizem van, de game alatt annyira nem zavar ha kicsit hangoskodik úgyis ott a füles a fejemenMásik amiért fontos az az, hogy a vga az egyettlen olyan dolog amit nem szokásom húzni és amire nem veszek blokkot, mivel megesik hogy gyakran cserélgetem őket, és a vga blokkon elég szépeket lehet bukni.
Szóval 1-2 tulaj leírhatná a véleményét javaslatát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3099, 100% akkumulátor
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Újszerű, Karcmentes,256GB
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest