- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GJ70
tag
Üdv Landon.
Én a napokban jártam úgy egy sapphire 5850 kártyával, hogy 3d-ben egy játék sem akart normálisan elindulni, lassan kb 10 percig is töltött, majd vagy betöltötte a játékot majd töltés és homokóra aztán fagyás, vagy be sem töltötte rögtön elszált. Far Cry2, Stalker 1-2, Wolfeinstein2, CoD-W at W, szóval ami korábban 8800 gtx-el röccenés nélkül ment magas felbontásban.A rendszer alatta zsír új amd konfig win7 ultimate céges verzióval, mindennel lefrissítve, 9.12 driverrel. 2d-ben megy, de 3d megállítja. Minden cucc gianni bazárjából van garanciával.
Szóval én is visszaküldtem most kedden, aztán én is mogyorózok, hogy mi is lesz. Most hogy olvastam az írásod, csöppet lefagytam én is mint az 5850.
Írtak már erről a srácról jót-rosszat, nekem nem tudom mi fog jutni, a jó vagy a rossz???
Azért ird már le te mit tapasztaltál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Dell G15 5520 Gamer FHD IPS 120Hz i7-12700H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3060 6GB 140W Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Új, csak kipróbált Philips 41,5" / 105.5cm 4K OLED 138Hz 98% DCI-P3 0.1ms
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest