- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landon
addikt
Hali,
Nem teljesen a témához tartozik de végtére is VGA-val kapcs lenne egy kérdésem.
Hogyan működik ez a nyűves garanciáztatás? Ladtam kb 1.5 hete a Sapphire 5870esemet ipon-nál és akkor azt mondták 1.5-2hét-be telik a dolog és cserélik ha ott is jelentkezik a hiba. Na most én naivan azt gondolnám, hogy leadom a VGA-m majd másnap elkerül a nagykerbe(én úgy tudom van Mo-n Sapphire nagyker de javítsatok ha nincs igazam) ott vmi hozzá húde értő személy ráengedi azokat az alkalmazásokat amik alatt nálam jelentkezett a probléma (minden ami 3D) és ha ott is előjön akkor csere rossz esetben másnap. Most ezt akár hogy is nézem ha leadtam hétfőn akkor ha ez így működne következő hétfőre legkésőbb kéne kapnom egy új VGA-t... de ez ugye nem így van. A garis cuccokat akkor ezek szerint valami nagyszerű futárszolgálat ne adj ég a postán keresztül kerül oda ahol vmit kezdenek is vele? Mert akkor már sejtem mi kerül 2 hétbe... Meg nekem ez félelmetesen korruptnak tűnik. Most mi van ha visszaküldik, hogy a vga-nak semmi baja? Mert ugye én nem voltam ott nem tudok semmiről simán megtehetik. Még akár azt is, hogy le se tesztelik. Akkor mit tudok tenni? Küldhetem a Sapphire Tech EU-hoz ki a fenébe külföldre? Akkor gondolom jövőre se lesz másik VGA-m...
Félelmetes hogy Mo-n ez mennyire nyögvenyelősen működik. UK/USA-ba ha személyesen visszaviszed akkor sokszor azonnal kapsz egy új terméket. Ha meg gariztatni kell mindenképp akkor van ilyen Track & Trace RMA amivel nyomon lehet követni és tudod h mi a helyzet. Nah mind1 ugy se tudok mit tenni csak kíváncsi lenék, hogy ez pontosan, hogy is működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Flip 4 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A52 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest