Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mclaren-d
aktív tag
Én tavaly jártam így, anno a 4850-el játék közbe néha elment a kép ,vissza vittem 2 hetet vártam mivel fel küldték... utánna megjöttés mit ad isten..ez jó, vettem hozzá új hütőt hátha jobb lessz,semmi -.- vissza az üzletbe megint felküldték újra 2 hét és az let a vége hogy észre vették hogy levettem a hütőt és megvonták a garnaciát
és nem mellesleg ugy kaptam vissza hogy már egyáltalán nem jött be rajta semmi 
-
GJ70
tag
Üdv Landon.
Én a napokban jártam úgy egy sapphire 5850 kártyával, hogy 3d-ben egy játék sem akart normálisan elindulni, lassan kb 10 percig is töltött, majd vagy betöltötte a játékot majd töltés és homokóra aztán fagyás, vagy be sem töltötte rögtön elszált. Far Cry2, Stalker 1-2, Wolfeinstein2, CoD-W at W, szóval ami korábban 8800 gtx-el röccenés nélkül ment magas felbontásban.A rendszer alatta zsír új amd konfig win7 ultimate céges verzióval, mindennel lefrissítve, 9.12 driverrel. 2d-ben megy, de 3d megállítja. Minden cucc gianni bazárjából van garanciával.
Szóval én is visszaküldtem most kedden, aztán én is mogyorózok, hogy mi is lesz. Most hogy olvastam az írásod, csöppet lefagytam én is mint az 5850.
Írtak már erről a srácról jót-rosszat, nekem nem tudom mi fog jutni, a jó vagy a rossz???
Azért ird már le te mit tapasztaltál. -
Kami11
őstag
Lehet jobban jártál volna, ha nem az Ipon-nál gariztatod:
Itt egy példa, -igaz nem videókártya- ami a külföldi garanciális ügymenetet szemlélteti!
Sajnos mi még nem tartunk itt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem kamera gomb, kérem, AI-gomb! Kezünkben a Honor Magic8-ak
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Béta iOS-t használók topikja
- eGPU tapasztalatok
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3717
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
és nem mellesleg ugy kaptam vissza hogy már egyáltalán nem jött be rajta semmi