Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
dmpr!
csendes tag
Sziasztok!
Meglepetten nézem, h. egy bizonyos üzletben (abinformatika.hu) 40.000 ft-ért már lehet kapni HD5850-et. Nagyon elgondolkoztam rajta, h. beruházzak egyre, csak nem tudom hogy a vasam hogy passzol hozzá, szerintetek lenne komolyabb ütközője a dolognak? Nagyon megköszönném a türelmeteket és a segítségeteket ha válaszoltok a kérdésemre
A configom a következő:
AMD 6000+ x2-es proci
4gb 800mhz ram
corsair vx450 táp (még ezen aggódok, hogy bírná-e)
és az alaplapom: MSI K9N Neo V3 (NVIDIA nForce 560 chipset) még ez is érdekelne, hogy mi ez az nforce chipset, lenne ennek bármiféle negatív hatása az új kártyára?
És ti nem láttok ebben semmilyen gyanúsat, hogy ilyen olcsó? Eddig egy gtx260-on gondolkoztam, de hát ez 2x-3x jobbnak tűnik és olcsóbb, nem értem.Nagyon szépen köszönöm előre is a válaszokat, kellemes ünnepeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Linux kezdőknek
- Váratlan kütyü hódít a nők körében
- Windows 10
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- LEGO klub
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest