- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
BRIKLY #29507 üzenetére
Hű, 3000-ért nagyon jó vétel volt...
Nem kell ide belekeverni az anyagiakat, az mindenkinek szűkös, kinek mennyire, én se vagyok eleresztve, elhiheted. Én abból indultam ki hogy mikor utoljára néztem, szűk 15K-ért meg lehetett úszni a cserét 5850-ről, ami szerintem nem vészes, ha mindent egybe veszel. Nyilván, az embernek össze kell egyeztetni a lehetőségeit a vágyaival, ami tudom, nem mindig egyszerű.Ár/értékben amúgy még mindig igen jó az 5850....
Vagy még opció, valami köztes beállítás a régi tuning, és az alap között. Bár szerintem a 75 fokos VRM se vészes, simán bírnia kéne, de nem sokat kéne molyolni, hogy 70 alá menjen, picit kisebb órajel, kicsit kisebb fesz, és vígan meg is van.
Nálam pl. 850/1150@1,08V és a 930/1200@1,14V között elég durva különbség van hőtermelésben, sebességben meg alig.
Új hozzászólás Aktív témák
- RTX 5070 Ti OC 16G/új, bontatlan/ garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- Manli RTX 2060 6GB /Jótállással!/Dobozos!/Posta ok! Beszámítás!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- XFX Speedster SWFT210 Radeon RX 6600 8GB Garanciával!
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest