- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
do3om
addikt
válasz
bence188 #30598 üzenetére
Nem is kábel miatt írtam hanem a vga csatlakozója is változna!!!!!
A VGA nem tárol ilyen jellegű információt, csak a win!
Ez egyben azt is jelenti hogy a betöltés előtt még ha a win is van elállítódva POST képnek lenni kel!! (bios, indító képernyő tudod)A kábelcserés dolgot nézd meg! ( használj a vga-n más csatlakozót)
-
bence188
tag
Az előző tulaj 1280*1024es felbontást használt, az én monitorom szélesvásznú, lehet hogy elmentődött a kártyába az a beállítás és ezért nem jeleníti meg?
-
bence188
tag
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3773&dl=1#bios
Itt a frissítéseknél nem látok hogy amd kártyát kompatibilissé tették volna, de esetleg bennt lehet valamelyik Improve system compatibility -ben? -
bence188
tag
Igen. 26 pozitív 0 negatív.
-
bence188
tag
Külföldi oldalakon néztem, ott talán BIOS-frissítést írnak. Az szerintetek megoldaná a problémát?
-
bence188
tag
Most visszaraktam az 5830at úgy h be van kapcsolva az ipg és mindkettőn van kép ha átrakom a kábelt. De az 5870en nincs. Akkor az alaplap nem kompatibilis vele vagy a kártya a hibás?
-
bence188
tag
Odáig eljutottam, hogy integrálttal indítottam a gépet és felismeri a kártyát ami benne van. De ha átkötöm a monitor kábelét a vga-ra akkor nem érzékeli. A képernyőfelbontásnál próbáltam állítani de ott nem tudom hol kell, A képernyőnél csak elérhető képernyőkimenetben van a videókártya, és csak több képernyőre akarja rakni. Hol kell beállítani, hogy alapban a kép a kártyán legyen? A BIOS-ban most be van kapcsolva az integrált vga, de az elsődleges a pcix16-on van, szal elméletileg kéne működnie.
-
bence188
tag
Hát BIOS-ban úgy van beállítva h akkor küldje igp-re a képet ha nincs bennt kártya. Szal valszeg igen, de ugye az igp az az integrált videókártya? Meg az a baj h a BIOS-ban az integrált vidikari beállításánál csak kettő közül választhatok arra h enabled meg arra h csak akkor ha másik kártya nincs bennt
-
bence188
tag
Sziasztok! Megjött az új kártyám 5870 vapor-x, bele raktam a gépbe, bekötöttem a 2 tápcsatlakozót a kártyán, elindítom a gépet és nincs kép. A régi kártyámat (5830 xtreme) visszaraktam és az működik. De az 5870 nem, pörög a ventillátorja mikor elindítom a gépet, de nincs kép. Alaplapom Gigabyte GA H61MD2B3. Nem tudjátok mi lehet a probléma? A tápom az biztos hogy bírja. Válaszotokat előre is köszönöm.
-
HSM
félisten
válasz
netguru10 #30562 üzenetére
Ott valamelyik pipa az OpenCL.... De akkor valami nem jól sült el a telepítésnél.
Esetleg egy újraindítást megpróbálhatsz, más ötletem nincs.
Szerk.: de, van másik ötletem!
Próbáld meg újra letölteni a 13.1-et, vagy erről a linkről, ha 64bites win7-8-ad van: [link]
lehet leszedtél egy olyat, ami nem OpenCL-es, elvileg régebben volt ilyen kopasztott driver is kiadva. -
netguru10
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy 5870 ami driver csere után elfelejtette az OpenCL-t!(gpu-z ben nincs pipa)
Hogyan tudnám ezt visszaállítani? -
bence188
tag
Sapphire 5870hez milyen drivert ajánlotok? A legújabbak (13.*) jók hozzá?
-
GAbre
veterán
Üdv!
Elegem van!
Felrakom a net framework 4.0.felmegy a catalyst.
És kiírja,h kell a 3.5.
Felrakom a 3.5 öt is,és ilyen lesz a firefoxba a youtube :SLeszedem a 4.0 frameworkot,erre meg azt hiányolja a catalyst... :S
És megint gpu húzásnál feketén csíkoz a kép.(És csak restart után hagyja abba+ha alap az órajel)
Vmi 5let?
Friss rendszerrel,és updatelt windowsal is!
-
feribk
aktív tag
am vki meg tudja nekem mondani kb az a 5830 mennyi tuningot bír el?
-
bence188
tag
válasz
Dealer95 #30523 üzenetére
Még nem adtam el, csak akkor fogom ha megjön az új kártya, csak egy körülbelüli értéket mondtam, mert annyiért viszik el sztem, gari nincs rá. 22ér meghírdetem azt lesz ami lesz
De ha kb 40-50%os gyorsulás akkor ár érték arányban pont annyi az 5870 mint az 5830am, ami erősebb kártyákra általában nem mondható el, úgyh sztem megéri.
-
pempellini
senior tag
A 5830-as szériát mennyire lehet skálázni Ati Tools-al?
Régebben 4870-em jól be tudtam lőni 2D illetve 3D -s órajeleket és feszültségeket,ezeknél a kártyáknál még működik ez? -
Megtudja valaki mondani van-e olyan progi amivel meg tudom nézni hogy mi használja a vga-mat?
-
bence188
tag
Sziasztok! Az 5830asnál mennyivel gyorsabb az 1gbos 5870? Megéri egy plusz 10esért leváltani 5830at 5870re?
-
do3om
addikt
válasz
pempellini #30511 üzenetére
50 -est vegyél.
Nem hiszem hogy sokkal drágább.
De vannak jó 6850-ek is tudom lassabb mint a fenti javaslatom de valószínű ezekre még lesz gari is. -
Trebron09
őstag
válasz
Közel a dupláját hozza (HD5850 lefelezése az 5750), tehát bőven gyorsabb.
Én is 5750 512Mb - ről 5850 1Gb-ra váltottam..kb. ég és föld volt.
-
feribk
aktív tag
válasz
annál erősebb az biztos
-
F e Z o
veterán
válasz
pempellini #30508 üzenetére
Egy gond volt az xtreme karikakal, amikor megjelentek letölrték a 5850 5830 árakat, amit sajnos én is megszenvedtem.
-
dark_hmz
tag
válasz
pempellini #30508 üzenetére
Milyen problémára gondolsz? Nekem ilyenem van és semmi problémám nem volt vele eddig - kivéve amikor túl volt húzva és előfordult egy két fagyás -, lassan 2 éves lesz. Hőmérséklet is rendben van még plusz fesszel is, 70-72 fok körül mozog a gyári hűtéssel.
-
pempellini
senior tag
Srácok tényleg ennyi probléma van a 5830 xtreme kártyákkal?vagy megbízható típus?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Opel topik
- OLED TV topic
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest