- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nwis86
aktív tag
válasz
djculture #31199 üzenetére
A régi gépembe gond nélkül ment, régebbi alaplappal!
Ebbe meg már volt próba kép 1 gtx 560ti és 1 sokkal újabb hd7770 (igaz ez keveset fogyaszt) de ezek gond nélkül mentek! Így szerintem nem ez a gond. Ráadásul pcie 2.0 x16os az alaplap, nem olyan régi az, tudtommal 1.1 felett mindegyik kompatibilis akár 3.0-ás kártyát is belerakhatnék annak is gond nélkül mennie kéne! -
djculture
félisten
válasz
Nwis86 #31198 üzenetére
Az ezer éves alaplap miatt van régi reviziós pcie van rajta, az is csoda hogy egyáltalán működik benne az a vga. Kell neki rendesen főleg bootoláskor az energia amit szerencsétlen a slottól is felvenne , viszont a régebbi slotok nem tudnak annyi teljesítmányt biztosítani mint az újak.
-
Nwis86
aktív tag
válasz
Repsol600 #31197 üzenetére
A hűtést azt le tudom szerelni, a bios térítésre írtam hogy nem tudom hogy kell! De azért köszönöm a segítő készséget!
Idő közbe kipróbáltam a gépembe másik 2db kártyát, Hd7770et és GTX560-at mind a 2vel tökéletes volt a gép, azonnal bekapcsolt nem kellet 2 percet várni a boot elindulására! Az én kártyám pedig ki lett próbálva havernál, nála jó volt azonnal bekapcsolt vele gép, igaz kicsi a tápja, így 3D alatt mindig újraindult a gépe, legalábbis szerintem a kicsi 500W-os noname táp miatt volt ez, mindenesetre nála azonnal bootolt a rendszer!
Nálam meg bármit állítok, kb 1.5-2percet várni kell mire megjelenik bootnál az alaplap logoja és elkezd bootolni ha a 5870van bent! Számomra érthetetlen, eddig bárhova írtam ez ügybe sehol nem tudtak rá magyarázatot adni
-
Repsol600
addikt
válasz
Nwis86 #31194 üzenetére
A ref. kicsit macerásabb mint a többi.
Ezeket a csavarokat kicsavarod, asszem elöl is van még 2 amit bejelöltem, de nem tudom pont ilyen kártyám nem volt. Ezután lejön a hűtés, a GPU-t megpucolod, és újrapasztázod lehetőleg valami jobb pasztával pl. MX-4 de ha nincs más noname is jó. A hűtőt nem tudom ennél mi tartja egyben lehet az is csavaros, de ilyen füles-pattintós is ezeket nem szeretem mert eléggé törékenyek.ha csavaros akkor kicsavarod és ott lesz a hűtőborda, ha pattintós akkor szerintem hagyd. Sűrített levegővel kifújod a hűtőt és kész. Pár év után már nagyon sokat jelent egy pasztázás.
-
Nwis86
aktív tag
Na újabb gond ezzel a 5870el, hiába tuningolom semmivel se lesz jobb, legalábbis játékokba nem vettem észre fps növekedést, gondoltam tesztelgetem 3d mark 2006-al az van ép fent. Sapphire trixxel állítottam 850 GPU ról 950re, 1200 ram-ról 1250re és 1.25V-ra régi gépbe volt is így bőven FPS különbségem, na most viszont a 3d-mark minden egyes tesztjében pontosan ugyanannyit, vagy 1fps-el még kevesebbet is kapok mint gyári beállításokkal... Próbáltam MSI Afterburnerrel is, de itt nem tudok feszültséget állítani, így itt kisebb tuningot próbáltam de ugyanúgy nem hoz semmi növekedést. Pedig tesztelés alatt átvált a kártya az általam beállított értékekre, GPU-Z be is látom a módosításokat de teljesítményre az ég világon semmilyen hatása nincs. Valaki látott már ilyet?
-
Nwis86
aktív tag
válasz
Repsol600 #31191 üzenetére
Megpróbálnám, de életembe nem csináltam, ilyet így fogalmam nincs hogy és mivel kell... De ha esetleg szájbarágósan el tudod magyarázni azt megköszönném
Ha minden igaz akkor ez a kártyám van, havertól vetem csak így a kártyát semmi doboz stb, szóval csak kép alapján tudtam beazonosítani...
-
Nwis86
aktív tag
válasz
belaazallat #31192 üzenetére
Megvan mind a 2 csak mivel minden asus a gépbe így szerettem a saját progiját használni...
-
Nwis86
aktív tag
válasz
sfdrakex #31189 üzenetére
kipróbáltam, nincs változás!
Viszont ami most tűnt fel hogy felraktam a asus smart doctort, hogy kicsit nagyobb tuningot próbáljak mint amit az ATi driverből lehet, Régi gépemen simán működött most pedig nem kapcsol be és ezt a hibaüzenetet dobja "cannot find graphics card information" -
Nwis86
aktív tag
válasz
Dealer95 #31186 üzenetére
Másik VGA-val jó , pont ez a problémám, szeretném megoldani hogy ezzel is jó legyen, mert a VGA-nak semmi baja, ezért is írtam ide!
De kicsit feljebb írtam pontosan mi a gond!
-
Nwis86
aktív tag
válasz
belaazallat #31178 üzenetére
650W-os Chieftec, igaz teli van pakolva gép de szerintem bőven elégnek kellene lenni, van a gépbe 4db hdd, 1 SSD, 4x2gb ram és 3 világítós ventilátor. Asus P5Q alaplap. Biost frissítettem a legújabbra, csináltam bios defaultot, az elemet is kivettem, rövidre zártam az érintkezőket hogy tuti minden beállítás törlődjön stb, kivetem a ramokat, 1 el végigpróbáltam a slottokat, stb amit tudtam kivetem mással helytesitetem, így jutottam el addig hogy a VGA miatt lassú! Természetesen mind a 2 csatlakozó rá van dugva a vga-ra. A táp azért is gondolom hogy elég mert amúgy ha bekapcsol a gép akkor már megy rendesen, tuningot is bírja mind a cpu mind a vga. Csak ez a feketeség, meg 2 perces boot így 3 perc mire betölt a windoz, cseppet idegesítő, másik VGA-val meg 20 másodperc az egész! Már külföldi fórumokon is keresgéltem megoldást de eddig semmi
-
gaben1993
tag
Rendben, köszi.
A hdd-t szerintem áthelyezem, nagyon picike ez a ház neki, a hdd tartó keretbe bele is ér a kártya és kicsit feszül, de nem vészes.
Megpróbálom MSI afterburnerben beállítani a ventilátort, ha nagyon magas lesz a hőfok akkor újrapasztázom és meglátjuk mi lesz.
Ha majd felrakom az oldalait sokat romolhat a helyzet ha mégsem tudnám onnan átrakni a winyót?
A ház hátuljára és oldalára is lehet ventilátort pakolni, érdemes vagy nem sokat javítana a helyzeten? -
HSM
félisten
válasz
gaben1993 #31179 üzenetére
Ezek gyárilag vannak ilyenre belőve. A winyó tényeg elég szerencsételn ilyen közelről. Ha hűvösebbet szeretnél, kézzel kell hozzá mondjuk MSI Afterburnerben csinálni egy ventilátorprofilt, ami hamarabb feltekeri a fordulatot. 70-75 fok alá viszont értelmetlen hűteni.
Szerintem felesleges pasztázni, mivel azért meleg, mert alig forog a ventilátor, nem azért, mert rossz a paszta.
Ha 35-40%-os ventivel se hűl vissza, akkor kell azon gondolkodni. Pláne, hogy a hővezető párnák a VRM-en se annyira szeretik a hűtés szétszedését, szóval ezt csak akkor javasolnám, ha már minden más meg lett próbálva.
-
gaben1993
tag
válasz
Repsol600 #31180 üzenetére
Igen, talán a hdd-t át tudom rakni.
De lehet hogy egy új házkéne mert éppen hogy csak befért így is.
Az újra pasztázást meg akkor valamelyik nap megcsinálom.
Addig akkor ne is kínozzam inkább játékokkal mert csak ártok vele?
Az előző tulajdonos rakott fel teszt játék videókat róla youtube-ra és ott is 90 fok körül üzemel. -
gaben1993
tag
Sziasztok.
Lenne egy olyan problémám, inkább kérdésem hogy most vettem egy SAPPHIRE HD 5870 1GB GDDR5 PCIE (Game Edition) kártyát és nekem túl melegnek tűnik.
Alapjáraton 50 fok körül 20%-os ventilátor teljesítménnyel, 10 perc játéknál felmegy 80-85 fokra, szerintem többre is menne ha nem lépnék ki és 30%os a ventilátor.
A ház adottságai nem a legjobbak, a ventilátor 1 centire van a hdd-től,ami küldi rá a meleget.
Egyenlőre nincs rajta egyik oldala se, valamint a ház elején van egy 12 cm-es ventilátor. -
Nwis86
aktív tag
Sziasztok!
1 kis segítség kellene!
Lenne 1 Asus 5870kártyám, eddig tökéletesen működött, most vetem új gépet, vagyis a kártyán kívül mindent vetem használtan, összeraktam a gépet és nem kapcsol be, beletelt kis időbe mire rájöttem hogy mégis csak bekapcsol, csak ott kell hagynom és nem 10 másodperc múlva kikapcsolni... Ha bekapcsolom a gépet kb 1.5-2 percig nem történik semmi! A ventik felpörögnek világítanak is, alaplapon világit a led hogy áram alatt, szóval minden ahogy kell! De nincs kép. A monitoron a led pedig villog hogy nincs jel, mintha ki lenne kapcsolva a gép... Aztán kb 1,5-2perc múlva bekapcsol a monitor és elindul boot és betölt a win... Ez így 1 kicsit idegesítő, pláne hogy most vetem SSD-t és nem hogy gyorsabb de ez miatt kb most lassabb lett a betöltés mint régi gépemmel. Ha már 1x elindult a gép akkor minden jól működik, csak ez a kb2 perces fektetéség nagyon zavar! Pláne hogy tuningolgatnám mit bír, a új CPU és ugye minden bios változtatásnál újraindítás aminél mindig eljátssza ezt a 2 perces várakozást... A tesztprogramok szépen lefutnak és hozzák is az elvárt eredményt! Szóval nem rossz semmi se csak 2percig gondolkozik a gép mire elkezdi a bootot, próbálgattam kivenni a ramokat, bios default stb de semmi, bios frissítést is csináltam a legújabbra! Aztán kipróbáltam máik VGA-val, van itthon 1 halott 560ti (csak 2D-be megy 3d-be halott) na ezzel azonnal bekapcsol a gép, 20 másodperc alatt már a windozba van! Szóval a 5870et találja meg lassan a lap... Az 5870 ki lett próbálva másik gépbe, ott semmi baja, azonnal indul a boot! Valaki esetleg erre tud megoldást? -
zeorsdfd
senior tag
Üdv!
A fenti kártyát megtartva vennék egy új alaplapot/procit.
Vajon érdemes -e "amd dual graphics" (régen hybrid crossfire) képes alaplapon gondolkodni? Ha igen, akkor milyet ajánlotok, vagy hol lehet megnézni, hogy mi az ami egyáltalán erre képes a fenti kártyával együtt?
Egyáltalán, jó topicban vagyok? :-) -
djculture
félisten
válasz
lacika0926 #31171 üzenetére
De amugy működnek a játékok?
-
Repsol600
addikt
válasz
lacika0926 #31162 üzenetére
Tedd fel az MSI afterburert azzal próbáld meg.
-
djculture
félisten
válasz
lacika0926 #31167 üzenetére
Akkor mi a frászkarika ez a graphics overdrive menü? Nekm nincs ilyen az amd overdrive-on belül van a diszkrét vga kártya beállitás. Pedig ugyanaz a 14.1 driver
-
djculture
félisten
válasz
lacika0926 #31165 üzenetére
Nem az integrált is bevan kapcsolva azért van kiakadva a kártya? Mert most nézem neked két overdrive menüpont is van a képeden
-
djculture
félisten
válasz
lacika0926 #31163 üzenetére
-
Repsol600
addikt
válasz
lacika0926 #31160 üzenetére
Melyik programmal akarod húzni?
-
lacika0926
tag
hali, van egy ati 5850 videokártyám, felveszem a drivert és nem engedi húzni a ventilátort, se a gpu-t se a memoriáját..
mi lehet a gond? -
Roland06
aktív tag
Üdv!
Van egy "GV-R587UD-1GD" videókártyám és HDMI-vel kötöttem össze 3D TV-vel.
Igaz ,hogy ezzel a kártyával nem tudok 3D lejátszani? 1.3 -as vagy 1.4-es a HDMI kimenet?
Nem találok róla leírást.
Előre is köszönöm!
Ha valaki tud valamit segíteni akkor légyszi válaszoljon mert csak ezért tervezem a kártya cserét. -
Repsol600
addikt
Ha van a monitoron DVI és van ilyen kábeled akkor nem érdemes HDMI-t venni. Ezzel sem jobb a képe. HDMI inkább tv hez jobb mert át tudja vinni a hangot is.
Én 5ms-ről váltottam 2 ms-re de nem vettem észre különbséget. 14ms és 5 ms között viszont lehet jobban észre lehet venni. -
Dtomka
veterán
válasz
hellboy0415 #31155 üzenetére
Grat, és sok sikert az új vga-hoz!
-
djculture
félisten
válasz
hellboy0415 #31155 üzenetére
Azt tervezem én is 7850 vagy 70
GAbre: Fps játékoknál nem mindegy a válaszidő, új monitoroknál már ugyis 5ms alatt van ez amúgy. Nekem még egy régi lcd van 16ms de simán nem veszem észre.
-
hellboy0415
aktív tag
Isten veletek drága fórumtársaim. Váltottam egy XFX HD 7870 2 GB TAHITI LE (XT)-re. 7870
-
Roland06
aktív tag
Üdv!
Van egy "GV-R587UD-1GD" videókártyám és HDMI-vel kötöttem össze 3D TV-vel.
Igaz ,hogy ezzel a kártyával nem tudok 3D lejátszani? 1.3 -as vagy 1.4-es a HDMI kimenet?
Nem találok róla leírást.
Előre is köszönöm! -
Victoryus
addikt
5850-et le tud normálisan hűteni egy accelero s1 rev 2 12centis ventivel? Sapphire vacak hűtése helyett.
-
Dtomka
veterán
válasz
feka007 #31146 üzenetére
Elképzelhető, hogy a reg cleaner kigyalult valami olyasmit is amit nem kellett volna.
Ez vmi microlagg féleség? A vga cpu hőmérsékletek rendben vannak?
Cpu vga, tisztítása, újrapasztázása bizonyos időközönként ajánlott, ha a hőmérsékletek nem megfelelőek.Melyik drivert+ccc használsz?
Én most a AMD_13.30_RC3_Win8.1_Win8_Win7_Jan13_2014 szedtem le, és minden játék rendben működik:
Illesztőprogram csomag verzió 13.30-140108a-166899E
Szolgáltató Advanced Micro Devices, Inc.
2D illesztőprogram verzió 8.01.01.1366
2D illesztőprogram-fájl útvonala /REGISTRY/MACHINE/SYSTEM/ControlSet001/Control/Class/{4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}/0000
Direct3D Verzió 9.14.10.01009
OpenGL Verzió 6.14.10.12682
AMD Catalyst Control Center verzió 2014.0108.2153.39272 -
feka007
veterán
Üdv, miért lehet az, hogy beszaggat egy 2-3 tizedmp-re a hang és a kép játéknál és videólejátszásnál is? Múltkor nyomtam egy töredezettségmentesítést és a CCleaner-t is használtam (ez registry-t tisztít elvileg), kb. azóta ilyen. Most lefrissítettem a drivert is, és nem javult meg. HD 5870 a vga, teljes konfig itt: [link]
-
Dtomka
veterán
válasz
Dealer95 #31143 üzenetére
Én is ebben reménykedem, már megérdemelnének egy kis sikert+profitot
! 2 év sok idő addig úgyis meggondolod magad
!
(#31144) djculture
Még lehet, hogy nvidian jobban megy de ha rendesen +heggesztik az amd drivert+a bf4 is akkor ez meg fog változni. Mire én meg fogom venni a BF4 et 1-2 hónap addigra remélem a bugok többsége már nem lesz jelen.
-
-
-
Dtomka
veterán
-
Dtomka
veterán
válasz
djculture #31135 üzenetére
Azért ez ("nem lassul be a kép ha felnyomod a szűrőket") nem teljesen igaz, mert ha "felnyomod a szűröket" akkor még a 280x et is "lassítja" természetesen full hd-ben.
Az biztos, hogy 5xxx ről "minimum" 270/270x (280x) re érdemes váltani.
+1 dolog, itt van a Mantle ami gyengébb cpu-val rendelkezőknek több fps-t "hoz". Igaz még csak a BF4 támogatja, de előbb utóbb egyre több játékba fogják beleintegrálni.Én 280x re szeretnék váltani, de jelenleg nem kapható illetve eléggé felmentek az árak. ~85.000 ért reális, most viszont ~90-100.000.
-
djculture
félisten
Attól függ hogy játszol, alapjáraton szűrők nélkül erősebb a 7790 de ha felnyomod a szűrőket meg a 5850 lesz erősebb. Én is ha lecserélem a r9 270 (7850 utódja) lesz vagy annak az utódja az amire érdemes lesz. Ott már van teljesítmény növekedés is és nem lassul be a kép ha felnyomod a szűrőket .
-
djculture
félisten
-
djculture
félisten
Fel kell tenni a win8-at és megoldódik ez a probléma mert ott már a gadget hülyeséget is kukázta a microsoft.
Komolyra fordítva a szót régi driverekkel megy csak.Amugy bakker körül néztem a piacon és látom a bitcoinosok felvásárolták ezeket a kártyákat rendesen..5850-et 30 felett lehet venni 70 még drágább
-
-
Repsol600
addikt
válasz
KINIZSI #31120 üzenetére
1,290-1,3V nagyon max! De ehhez már jó hűtés is kell.
Meg ha nem volt még átpasztázva tehát gyári és huzamosabb ideig nagyobb fesszel akarod használni, én javasolnék egy pasztázást MX-4-el vagy hasonlóval. Igaz nekem 5850 Vapor-X volt, de magas fesszel -10 fokot nyertem újrapasztázással. Utána Kapott egy Gelid Icy Vision Rev 2 hűtőt.
Ja és figyeld a VRM hőfokokat is, ha kijelzi!
-
KINIZSI
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy Trixx-ben mennyi VDDC+ -t lehet adni nyugodt szívvel a Sapphire 5870-nek, ami még nem árthat neki?
Előre is köszi a választ!
-
-Gabesz-
senior tag
válasz
Repsol600 #31114 üzenetére
Igen, azzal nincsen gond. Mondom miután kivettem, havernál simán megy normál hőmérsékleten. Játékban 60 fok körül. Úgy tudom a feszültség emelés is teljesen normális terhelés esetén, üresben ugyanis 0,2 volttal kisebb feszen megy. Terhelve 1,25volton, üresben 1,05-ön. A kártya már nincs nálam, szerintem örök titok mrad mi volt a probléma. Jelenleg 6850 megy nálam, játék közben 70 fok körülre mászik fel, gondolom ez normális. A feszültség ennél is változik erhelés esetén+0,2 voltal.
-
GAbre
veterán
Gadget,még mindíg senkinek?
-
-Gabesz-
senior tag
Sziasztok!
Van egy kis gondom gondoltam leírom ide is, mert 5870-el jelentkezett.
Asus r2e alaplap, 750w coba nitrox táp, cooler master jól szellőzős ház ventikkel és egy 6850 van benne.Pár napja járt nálam egy asus 5870 v2, szép kártya. A probléma az vot hogy iszonyat melegedett, gép oldalát levéve is. Gpu-z aprócska tesztjét futtatva, ami ugye 99%-osan terheli a gput a hőfok az alap 50 fokról felment volna 90-95 fölé is hagytam volna. A hűtés persze követte fel egészen 100%-ig.
Raktam fel új drájvert, nincs változás, raktam fel új win7-et (amúgy is régi volt) nincs változás. Nézegettem biost, nem tudom kellene -e ott valamit állítanom....Ami feltűnt, hogy üresben kap 1,02 voltot, terhelve meg kap 1,22 voltot. Nem tudom ez normális-e?
Ezek után kártyát visszavittem ismerősnek akitől jött, berakta és lám nála megy normálisan terhelve úgy kb 60 fokon 40% ventivel.
Ötletek?
Hibás alaplap?
Teszteket nézegetve a kártyának 60-70 fok körül kellene dolgoznia terhelve, vagy nem?Még annyi, hogy jelenlegi 6850-nél is a feszültség változik. üresjáratban 0,95v, terhelve meg 1,15v. Ez a kari viszont nem olyan melegedős, 70 fok alatt dolgozik terhelve is.
-
djculture
félisten
Jók ezek a kártyák, megvettem a bf4-et médiumban full hd-ben simán van vagy 50fps a 850-en járatott 5850-emmel. Már tervezetem a cserét egy Sapphire Radeon R9 270 Dual-X 2GB-ra de még bőven ráérek vele.
-
-
instyle
csendes tag
Üdv!
Lenne egy kis probléma a videókártyámmal [Sapphire 5870 Gamer Edtition], eddig tökéletesen üzelemelt, de kb 1 hete leáll a gép játék közben és és a videókártya hűtés maxon megy. Furmark-ban 75C°-ig juttottam és ugyancsak leállt a gép. Várom az ötleteket
-
Victoryus
addikt
Van egy Asus DirectCu 5850-em. Hogy lehet alulfeszelni? Afterburnerben nem aktív a lehetőség.
Másik kérdés: érdemes lecserélni a directcu hűtést egy Accelero s2-re? A gyárival eléggé melegszik, pedig nincs is húzva, mégis 70-75 fokon megy. -
chosa921
tag
Sziasztok!
Melyikg 5870-es rendelkezik a legjobb léghűtéssel?
-
d3kk
senior tag
komplett cooler nem hiszem h belefér de ez a venti csábító
majd ha tulleszek holnapi vizsgámon rákukkantok a karira hogy milyen méretű kell nekem aztás huss megrendelem..egy arctic cooling accelero pro-t vagy mit találtam itt ph-n de használt ramtüsikkel szóval felejtős mert azok pont a jó hővezető képességű ragasztók miatt a jók.. (elvileg
)
-
HSM
félisten
Ezek ilyenek... Sajnos ha egyszer már megkopott, gyakrabban kell utánakenni. Az is előfordulhat, hogy egy idő után már nem is segít rajta. Ahogy nézem, kb. egy éve volt nálad a műtét, simán lehet, megint ráférne kis kezelés.
Vagy esetleg itt tudsz rendelni hozzá másikat: [link]. De én inkább a zsírzással próbálkoznék újra, az kvázi ingyen van és hamar elkészül.Vagy ugye komlett hűtőt lehet rá venni még, az nem tudom, mennyibe kerül hozzá.
-
d3kk
senior tag
Nekem néha megint kerreg a ventim.. de csak ciripel.
megint zsírozni kellene a venti csapácsházát.. kellene már egy másik hűtő
-
GAbre
veterán
Vki tud 1 működő gadgetet?
Már 1-2 driver óta nem megy a GPUObserver.
Most frissítettem,és így se találja a vgám! :S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- LEGO klub
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Béta iOS-t használók topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest