- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vhunor
őstag
válasz
cowboy_bebop #2414 üzenetére
Azért nekem elég nagy visszatetszést kelt, hogy a hivatalos launch után hetekkel sincs hozzá végleges driver, miközben kutya kötelességük lett volna már a boltba kerüléskor final releaset adni hozzá. Én nem húzok egyik gyártóhoz sem, az elmúlt 15 évben volt nekem mindenem, olyan "bukások" is mint Power VR, Rendition Verité, S3 Savage, Matrox Mystique és Voodoo 5 5500 is, mindig az alapján választottam, ami akkor az igényeimnek (és adott esetben kíváncsiságom kielégítésének) megfelelt. A Rage 128-tól a HD4870-ig nagyjából mindegyik ATI kártyához volt szerencsém, és hardverileg mindegyik kiváló volt a maga idejében. De a drivereikkel miért nem képesek ugyanezt a szintet hozni? A baráti/ismerősi körömből kismillió ember csak akkor venne ATI-t ha más nem lenne kapható, és ezt csak és kizárólag az elmúlt évek folyamatosan rossz tapasztalatai miatt. A mostani catalyst (4000-es sorozathoz) drivere alapvetően jó, de a qrva CCC részével sok emberhez hasonlóan én is csak szoptam, és az átlagjózsinak nem kell azt tudnia, hogy amikor telepíti, csak a drivert rakja fel CCC nélkül, mert ne kelljen már értenie hozzá. Óriási blama, hogy csak bétás meghajtó elérhető egy 400 dolláros, csúcskategóriás kártyához.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Filmvilág
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest