- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Ha nem az a képet takonnyá alakító MLAA lesz benne, mint amit be tudok az 5850 driverében pipálni, akkor semmi bajom vele.
Végülis, legrosszabb esetben kikapcsolom. Sajnos én ennél jobbhoz vagyok szokva... A 9700-as radeonom idejében megszoktam, ha belövöm az MSAA-t akkor csak a recés élek tűnnek el, nem a kép...
Amúgy vevő vagyok minden elcsepegtetett technikai infóra, ne aggódj...(#16915) Giot: Igen, ilyenek előfordulhatnak. Megfelelően kell alkalmazni, és akkor nem lesz ebből gond. Csakhát egyszerűbb nem használni. Olyan ez a tesszelálás amúgy, mint a hab a fagyin. Jó, ha ottvan, de ha nincs, akkor se hiányzik túlzottan.... Arról nem is beszélve, hogy nem csak ilyen óriási mértékben lehet tesszelálni, hanem mondjuk csak arra használod, hogy kismértékben szépíts az íveken, apróbb felületi alakzatokat formálj vagy kevéssé problémás területeken használod, mindjárt kellemesen szebb lesz a látvány, alig lesz teljesítményigény, és mindenki boldog lesz. Senki nem akadna pl fen azon, ha a lövöldözős játékban nem hal meg a gonosz ellen, akit a ruhája fodrozódásán lőttek...
Valamint jó eséllyel senki nem akar majd az oszlop tégláinak apró repedésein átlőni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest