- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
Mondjuk lett volna rá lehetőségem,hogy vegyek Core i7 rendszert,de maradtam a Quad nál.Három évvel ezelőtt egy Core 2 Duo E6750 vettem komplet configal,és erre újítottam amit a profilomban látsz.Szerintem meg érte mivel közel azt a teljesítmény szolgálja ki mint Core i rendszerek csak azzal a különbséggel,hogy játékok alatt nem számít mit használsz,de tömörítés csomagolásnál már felmutat az ujj proci +30%ot,de nálam ez nem számít mivel többet játszok,és kevesebbet csomagolgatok.Így sokat spóroltam mivel csak egy Quadot raktam a gépbe,és mindenféleképpen 6magos vagy 8magos lesz a következő amire majd be újítok,de addig is húzom a procit és egy jó darabig elég lesz még
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI GTX1660 super 6gb új állapot OEM 2db.
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC
- Eladó RTX 3090 24GB Videókártyák (Suprim X, Aorus, Gaming X) Felső kategóriás! Jótállással! Dobozos!
- Eladó Gigabyte Aorus RTX 3070 8GB /Jótállással!/Dobozos!/Posta ok!/Beszámítás!
- Külső táp nélküli Asus GeForce GTX 1050Ti 4 GB ! AkciÓÓ!
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Silvercrest Rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest