- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- DraXoN: Budget kategória Xeon 2678v3 VS Ryzen R5 5600X
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
cyberkind #16624 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy nem lehet szarul portolni, illetve optimalizálni, anno írtam egyszer egy 14 soros C programot, ami semmi mást nem csinált, mint a lehető legnagyobb memóriát teletöltötte random adattal. Az első verzió percekig csinálta, a második megvolt pár másodperc után. De az utolsó verzióból már nehéz lett volna jobbat csinálni, mert már meg volt találva a hatékony algoritmus. (Vicces, hogy a 14Kb-os exe hogy terpeszkedik el közel 2GB memórián...) Remélem érted, mire gondoltam.
Amúgy onnantól kezdve, hogy valakinek 2 magos procija van, valakinek 6, valakinek 5970-e van, valakinek 5450, nem lehet optimalizálni. Mire optimalizálsz? Ha 5450-re optimalizálod, csúnya lesz. Ha 5970-re, akkor 5850-en lassúcska lesz.
Amúgy kb. 10 perc volt megtalálni az optimális beállításokat a gépemhez, ez eltörpül a több tízórás játékórával, amit eltölthetsz vele.
De azzal sincs gond a GTA4-nél, mediumon simán fut a korabeli medium kártyán (akkoriban 4870 1GB) medium procival (akkor Q6600). High-on meg simán ment az akkori csúcs-gépeken, 4870X2+I7965..... Mondjuk High-ból vissza keleltt venni picit, a textúrákat egyedül medium-ra, ha nem volt GPU-nként 2GB ramod. Ezen sikerült optimalizálni az újabb patch-ekkel, akkor már 1GB-s karikkal is játszható lett high-on....
Teljesen jó a GTa4 PC-n, ha gyengébb gépen nem erőlteted a magas beállításokat.... Nekem a 2 évvel ezelőtti vasamon is fankó volt teljesen, majdnem maxon...(I7 920 3675Mhz, 6GB ram, 4890). Hol itt a bibi? Hogy az akkor 2-3 éves gamer vasakon "csak" mediumon ment?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Dell notebook topic
- Elektromos autók - motorok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tesla topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest