- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
válasz
BullKoxa #13362 üzenetére
(OFF)Köszi a hasznos részletes képeket lemásolom azt jöhet a teszt amúgy sokféleképpen beállítottam már a biost a Dram Voltage:2v fixálva ez kell alap ból neki,CPU Vcore 1.4V persze a valóshoz állítottam mert az csak max1.36v ami bisztonságos még ,a pll is le fixáltam 1.5 re ha auton hagyom képes 1.75v adni neki ami veszélyes már 1.6v felett is.Auton hagytam mindent ezen kívül majd be állítja maga amúgy voltak értékek midnennek megadva sokféle is,de az sem segített,játszottam a reff ekel stb hagytam had vigye a ref értékeket maga mikor állítottam úgyhogy passz,de a tiedét letesztelem hátha jólesz
.Még egyszer köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Eredeti játékok OFF topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Horgász topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Balck-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3545
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest