Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikari
veterán
válasz
albinolynx
üzenetére
Tudom, melyik az, de a nevére már nem emlékszem. Gondolom már nem túl aktív, ezért nem találkozni a videóival újabban.
-
válasz
albinolynx
üzenetére
-
válasz
albinolynx
üzenetére
Bennmaradt az mbr-ben a grub. Az fdiskkel (/mbr) be kell irnod egy standard mbrt.
-
válasz
albinolynx
üzenetére
USB-set meg nem, de PS/2-eset mar probaltam. gban jart itt egy XT alaplappal, ahhoz kerestunk mukodo megoldast. Szerintem, az elso, ami szembejott a keresesre, azt probaltuk ki.
-
válasz
albinolynx
üzenetére
Hazilag is tudsza aktiv eszkozt epiteni, Arduinot hasznalva, vannak "kesz" megoldasok. (marmint, feltoltod a mikrovezerlore, bedrotozod az xp-be, radrotozod a keyboardot es megy).
-
Pikari
veterán
válasz
albinolynx
üzenetére
Mindenképp kell rakni bele ramot meg vga-t, mert van, amelyik bugos, és nem fog pityegni ha semmi nincs benne. Esetleg floppy meghajtót - némelyik halott bios esetén floppy seekelni kezd, hogy új biost flasheljen.
-
Pikari
veterán
válasz
albinolynx
üzenetére
Patikában kapható 90% etil alkoholos koronavírus ölővel spriccelj bele a memória foglalatokba, pci-ba, proci lábaihoz. Próbálgasd más ramokkal. Proci ki, proci be, ha nincs sehogy semmi reakció, se pittyenés, se semmi, akkor valószínűleg az alaplap halott.
-
envagyok
veterán
válasz
albinolynx
üzenetére
Hülye kérdés, de nem írtad, ramot raktál bele?
Próbáld áttisztítani a proci lábait, a ram csatlakozóit, próbáld több foglalatban
Lehet az is, hogy a videókártyád nem szívleli. -
Sanchez638
addikt
válasz
albinolynx
üzenetére
HA -n biztos vannak fent bontok.. kb 500ft vagy egy csoki ara lehet
-
Tim82
félisten
válasz
albinolynx
üzenetére
Leginkább azért nincs, mert nem lesz jó az a venti az R50e-dbe.
Ha minden igaz, 15" R50p-hez való, elvileg működőképes hűtésem talán van itthon, meg a Celeron helyett is a kezedbe tudok nyomni egy kisebb órajelű Pentium M procit, amivel lesz legalább Speedstep - feltéve, ha budapesti vagy.
Ha a Te R50e-d 14", a hűtés persze nem lesz jó hozzá. Mindenképpen komplett hűtés kell, önmagában a ventit nem fogod tudni cserélni, csak a komplett hűtés szétbarmolása árán.
-
alvaro
senior tag
válasz
albinolynx
üzenetére
Ez a szörnyű, a lemez. Múltkor nekiálltam floppykat tesztelni, 7-ből 1 lett "jó", azt megcsináltam bootlemeznek, egy hét múlva már az is hibás volt. Bezzeg a 20+ éves 5.25"-ös lemezeim simán olvashatók...
Ha vársz kicsit (itt minden lassan megy), próbálok kaparni megfelelő lemezt, vagy legalább ragasztani egyet, hogy mit szól hozzá.
-
FF23
senior tag
válasz
albinolynx
üzenetére
Egyébként kupak ugrik róla...
Forrasztva van, nincs sok értelme. Max egy síkba polírozás, ami megérheti vessződni vele.
-
válasz
albinolynx
üzenetére
Igen, XP a legjobb a 478- ra és 2GB ram bőven elég is hozzá. A GeForce2MX- et totál kihajtja az biztos

-
FF23
senior tag
válasz
albinolynx
üzenetére
úgy néz ki a prescott is szépen működik
Jöhetnek az eredmények

-
FF23
senior tag
válasz
albinolynx
üzenetére
Jaja, a 7zip valamire hibát jelez, de azért kibontja. Kíváncsi leszek, hogy procicsere után átvált-e az xp multi-core módra.
-
FF23
senior tag
válasz
albinolynx
üzenetére
Ki kell csomagolni (winrar, 7zip)
-
FF23
senior tag
válasz
albinolynx
üzenetére
Töltsd le innen, bontsd ki és benne lesz minden. De, ha jól emlékszem, akkor bootolásnál az alt+F2 is működik.
Vagy win alól az abit FlashMenu -
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
albinolynx
üzenetére
Kétezer-Háromezer.
P3-massal is. -
albinolynx
senior tag
válasz
albinolynx
üzenetére
Nem PII, hanem PIII van hozzá:
cpu - 550 / 512 / 2.0V S1
mobo - asus p2b v.1.02 -
zotyesz66
őstag
válasz
albinolynx
üzenetére
Úgy legyen! Nekem végül is van már két MVP3-as lapom, csak akkor vennék még egyet, ha Epox MVP3C2-nek vagy G2-nek hívják.

-
snake1977
őstag
válasz
albinolynx
üzenetére
Persze sokat nem ér senkinek sem, csak egyre kacifántosabb beszerezni már ezeket a holmikat, nekem is van egy 5ALI61 rev.F lapom, 1000ft-ot kináltak érte, hát nekem ennyibe inkább elfér a polcon, bár azóta már komplett gépként üzemel.
Ebben a konfigban ami értéknek számít az az alaplap, és a vga, talán még a cpu is, a többi nagyon kommersz dolog minimális értékkel bír. -
fsb1000
nagyúr
válasz
albinolynx
üzenetére
Árat nem mondanék, mert csak eszmei értéke lehet.
Ahogy alakul... ezt csak gyűjtőknek tudod elpasszolni, bár szerintem nem túl ritka alkatrészekből áll. -
Peter789
senior tag
válasz
albinolynx
üzenetére
(#21602) albinolynx
engem akár érdekelhet is, szeretnék egy VIA MVP3-as lapot is a vidkártya gyűjtemény teszteléséhez, de árban nem tudom mi lenne az elképzelésed nagyságrendileg. múlt év végén egy tualatin P3 1266 + asus TUV4X lap + 1.25GB RAM + Radeon 9550 + üres ház félkonfigot vettem 4e pénzért, szóval 5-10e-et biztosan nem adnék egy K6 félkonfigért...
-
fsb1000
nagyúr
válasz
albinolynx
üzenetére
Szerintem ide is írhatod...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

DarthSun