- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
frescho #112090 üzenetére
Mai napig emlékszem ezekre. Meg a hatalmas nagy "te Inteles vagy vagy AMD-s" vitákra.
Voltak 2-3-an az osztályban AMDsek, a többiek Intelesek. Az AMDsek rendszerint az évfolyamon belül más osztályból is hoztak erősítést szünetekben. Később fórumokon is vitáztunk.
Én Intelesnek számítottam jó ideig, de az utolsó évben már erősen AMD-s lettem, amikor az Athlon XP-ket számolni tudtam, akkor meg mondhatni az AMDsek fő embere. Emlékszem, hogy volt, hogy egy 1700-as Celeronnal szembe egy 1700+@2800+ (2200MHZ)-es Athlon XP-t állítottam ki... Mondanom sem kell, hogy mennyire földbedöngölte az 1700-as Celeront a nagy Athlon XP 500MHZ órajel előnnyel játékokban. Viszont azért így állítottam ki, mert a 2200-ra húzható Athlon XP-t akkor az 1700-as Celeron árában tudtam, és egyfajta reklámfogás volt ez részemről.Végül aztán pont én voltam talán az első aki azt mondta, hogy hülyeség a márkahűség és azt kell venni ami jobban megéri. Ha a főgépeimet nézem, akkor volt 14 évnyi Intel és 11 évnyi AMD gépem (pont mikor ezt a gépet vettem amiről most írok, akkor volt egyenlő a kettőből időben), de második, sokadik gépként folyamatosan volt itthon másikból is, úgyhogy 22 éve mindenképp "vegyes" vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest