- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- icemad: Melyik vpn-t? Help please...
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
#36531588 #8096 üzenetére
"Azon meg marhául el kéne gondolkodnod, hogy a microsoft az amd apu-ra épülő konzoljaival miért az nvidiával kézenfogva hozta a directstorage 1.1-et PC-re"
Szerintem ez egy nagyobb jelentőségű kérdés, mint amilyennek gondolod, mint ami miatt szerintem feltetted.
Az első gondolatom az volt, hogy nyilvánvalóan azért, mert a PC piacon az nvidia a piacvezető.
Ugyanakkor ettől függetlenül nem megszokott jelenség ez. A DirectX12 például AMD által inspirált valami.Persze azon kívül, hogy a MS a következő konzolt Nvidia hardverrel csináltatná, más magyarázat is lehet. Például az, hogy a Sonyhoz hasonlóan az Xboxban már eleve van dedikált hardver, nem szorulnak rá arra, hogy a GPU-t használják ilyen célra, ezért a PC a következő piac, ahol az AMD nem szempont. De nem csak a PC, hanem a MS mellett legjelentősebb jelenléttel az game streaming piacon is az nvidia rendelkezik szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- World of Tanks - MMO
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Sorozatok
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- További aktív témák...
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Akku 100% // Számla + Garancia //
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 512GB 1 év garancia (akksi hibás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest