- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
#36531588 #7929 üzenetére
A zen3 esetén volt egy olyan érzésem, hogy az AMD nem akarja azért annyira árulni (a szűkös kapacitás miatt)
most nem azt érzem, hogy az AMD direkt azért árazott volna magasra, mert nem akarna nagyobb mennyiséget eladni. Viszont kicsit olyan, mintha megszokástól árazott volna - kicsit hübrisz érzésem van.
Mármint hogy érted - hol a hozzáadott érték? hogy az az új termék új szintre emeli az értéket.
Merthogy ezt a teljesítményt ezen az áron már tegnap is megkaptuk.Úgyhogy nekem az a gyanúm, hogy a zen4 nem lesz akkora sláger, mint a zen3 volt. Szerintem azt fogjuk látni, hogy mindenki megveszi az 5600X-et 5800X3D-t vagy az 12600K.... Ebből a szempontból a 7600X és a 7700X talán némiképp túlárazott termék. Bár lehet, hogy tisztességes előrelépést nyújt az előző generációval szemben, de különösen a szintén drága platformköltségekkel együtt azért nem gurít akkorát, hogy kihagyhatatlan legyen. Gémingben nem is nyűgöz le.
De szerintem ha a Raptor lake annyival jobb lesz, mint a Zen4, akkor annyival drágább is lesz.Talán ad némi vígaszt, hogy a Zen4 fókusza nem is a ST volt, hanem a MT. És azok, akik jelentős előnyt tudnak realizálni, azoknak valószínűleg hasznos lesz. Nem ígértek nagy ST teljesítményugrást, az is kérdéses volt, hogy vajon az 5800X3D-t egyértelműen meg tudja-e ugrani. Nagyobb versenyt (hangzavart) én most a 12-16 magos verzióknál várnék. A gémerek számára valószínűleg inkább a Zen4V lehet a várakozások célpontja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asztalos klub
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hagyományos és extrém roller, kickbike, Boardy topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7 (11.Generáció)
- HP ZBook Firefly 16 G19 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1255U 32/512 FHD+ Nvidia T550 4GB
- Nintendo Switch 2
- Native Instruments Kontrol S49 MK3
- ELADÓ i5 14600KF + RTX5070 + 32Gb DDR4 + 600W Platinum + Wifi + SOK GARI + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS IS!
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G // 256GB // Számla + Garancia //
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest