- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
S_x96x_S #5981 üzenetére
Nem értem.
Továbbra is erre az x86 vs Arm fonalra felfűzve válaszolsz. Ezekben sok igazság lehet, de nem értem, hogy ez milyen módon válasz arra a kérdésre, hogy miképp előzheti meg a Mediatek a TSMC-nél az N4 gyártósorokon az AMD-t, aki elsősorban szerverekbe kerülő apró méretű chipleteket gyárt? (Vagyis nem méretes monolitikus szerverlapkákat)Lehet, hogy Te arra válaszolsz, hogy milyen okokból jobbak vagy előnyösebbek a Mediatek által ARM alapon készített mobil (mobiltelefon-tablet, esetleg notebook) processzorok, mint azok, amiket az AMD szán mobil (notebook) piacra.
Erre valóban lehet válasz az 5G, integráció, meg hogy energiahatékonyság.
De az én kérdésem nem ez volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- iPhone topik
- Automata kávégépek
- Eredeti játékok OFF topik
- Gitáros topic
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest