- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
S_x96x_S #5981 üzenetére
Nem értem.
Továbbra is erre az x86 vs Arm fonalra felfűzve válaszolsz. Ezekben sok igazság lehet, de nem értem, hogy ez milyen módon válasz arra a kérdésre, hogy miképp előzheti meg a Mediatek a TSMC-nél az N4 gyártósorokon az AMD-t, aki elsősorban szerverekbe kerülő apró méretű chipleteket gyárt? (Vagyis nem méretes monolitikus szerverlapkákat)Lehet, hogy Te arra válaszolsz, hogy milyen okokból jobbak vagy előnyösebbek a Mediatek által ARM alapon készített mobil (mobiltelefon-tablet, esetleg notebook) processzorok, mint azok, amiket az AMD szán mobil (notebook) piacra.
Erre valóban lehet válasz az 5G, integráció, meg hogy energiahatékonyság.
De az én kérdésem nem ez volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3324
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest