Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
"Ez teljesen jogos.
Gyártani nem feltétlenül nagyon olcsó. Viszont mint fejlesztés, egy új csip tervezési, majd gyártás beindítási óriási költségéhez képest itt gyakorlatilag kész elemekből volt építkezve. Így értettem az "olcsót"."
Tudom, értem, hogy értetted. Architektúra tervezés nem sok ment bele.
Noha elismerem, hogy ez a 12-15% elmehet egy generációs fejlődésnek, de ugyanakkor meg nem értem, hogy a zen3 és a zen4 között nem csupán a szokásosnál valamivel hosszabb (mondjuk 18 hónap), hanem gyakorlatilag a sokásos generációs idő kétszerese fog eltelni (2x15 hónap), akkor nem értem, mit kotlanak azon ennyit, vagy úgy is megfogalmazhatnám, hogy akkor a zen4-nek tényleg nagyon jónak kell lennie.
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Jövedelem
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Android szakmai topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- Csere-Beszámítás! Olcsó számítógép játékra is akár! I3 12100 / GTX 1050Ti / 8GB DDR5
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ Érintőkijelző 100% sRGB - 1 év garancia
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest