Hirdetés
- sidi: Régi Gépterem: 386
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Petykemano #5193 üzenetére
"merthogy 60%-kal több 7nm-es lapkaterületre van szükség."
Ez teljesen jogos.Gyártani nem feltétlenül nagyon olcsó. Viszont mint fejlesztés, egy új csip tervezési, majd gyártás beindítási óriási költségéhez képest itt gyakorlatilag kész elemekből volt építkezve. Így értettem az "olcsót".
"ilyen mértékű gyorsuláshoz vajon tényleg megéri"
Jogos ez is. Jobban átgondolva azonban így legfeljebb néhány prémium modellben lehet létjogosultsága."ha nem így gurul le minden CCD"
Szerintem ez nem kéne probléma legyen. Az alap chiplet szvsz ugyanaz, és az opcionális plusz L3-ak számához csak a kupak vastagságával és a szilícium "kitöltő" darab magasságával kell igazodni. Nyilván a variálás extra költség és bonyodalom, de nem tűnik kivitelezhetetlennek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Incott G23 v2
- Marantz Model M1 hálózatos sztereó erősítő eladó
- Pylon Audo Pearl 27 - háromutas hangfalpár eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest