- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsi kecske
tag
olyan előfordulhat, hogy adott ország amazonja kb 1.5xes áron árul egy terméket mint a másiké?
Héten rendeltem hangszórókat amazonról. Amazon.de-ről 135euro volt a pár, volt kb 10+ készleten. 1et rendeltem, mert ha nem jön be nem költök rá feleslegesen egy vagyont.
Aztán most hogy megjött és teljesen elégedett vagyok vele mondom megrendelem a maradékot +5 pár, erre nézem h a 115 euros árból most 199ér van csak. Ugyan úgy amazon árulja.
Amazon.co.ukról meg 115 font ugyan az ráadásul ott már kis cég is árulja ami fullfilled by amazon.
Nem volt BF-ben meg semmi. Elképzelhető, hogy 115 euroról felvitték az árát egyszer csak 200 eurora?
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- SörcsaPH!
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.skill Ares 2400Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest