Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pippo76
üzenetére
Ma megkaptam a refound összegét, így valszeg a rendelés mégsem érkezik meg. Chateltem megint, most már meg tudta mondani az asszisztens, hogy megsérült és ezért ment vissza. Érdekes, hogy elindítják a visszatérítést, de nem tudja az ügyfélszolgálatos megmondani, hogy miért?! A beígért 5 font pedig sehol, legalábbis én nem látom sehol. Van valami kedvezmények menü? Ez a másik tag azt mondta, hogy ha megrendelem megint, akkor írjak nekik a csomagszámot jelölve és elengedik a szállítási díjat. Most ezt kinek és mire hivatkozva írjam meg? Tehát megírom egy másik ügyintézőnek, az lehet elküld a fa**ba. Vagy visszanézi a korábbi chateket?
-
válasz
pippo76
üzenetére
Nos, chateltem azóta egy ügyfélszolgálatossal. Megnézte, hogy mi a helyzet és érdekes módon azt látja, hogy mégis kézbesítve lesz a csomag, csak késik és "véletlenül" ment ki a refoundos üzenet. Tehát várjam a pakkot és kaptam a kellemetlenségért egy 5 fontos kupont egy következő vásárlásra.
-
Hello!
Rendeltem múlt héten egy éjjeliszekrényen használatos világítós órát, aminek 100%-ban lehet állítani a fényerejét, de nem is ez a lényeg ...
Elvileg tegnap jött volna meg. E-mailben küldtek követési linket. Ugyanakkor ma reggel kaptam egy refound-os e-mailt, hogy nem jött össze az átadás (felsorol egy rakat lehetőséget, de ugye azt nem konkretizálja, hogy mi volt a gond). A követési linken viszont azt írja, hogy sajnos késni fog a csomag, ma és dec. 6 között várjam. Akkor ilyenkor most mi van?
Én őszinte leszek, addig bármi jött amazonról, a postás hozta. Futárral küldhették és nem voltam itthon, ezért visszavihette? Miért nem hívott fel? Telszám meg volt adva. A többi lehetőség közül még max. a sérülést tudom elképzelni, mert cím és minden adat korrektül van megadva. Miért nem konkretizálják, hogy mi volt a probléma?Közben az ára felment, ill. mi van, ha megint futár hozza (ha egyáltalán az hozta) és nem tudom megoldani az átvételt? Jelzi valahol a rendszer, hogy ki által lesz kézbesítve a csomag?!
-
válasz
tupacamaru
üzenetére
OK, értem, köszi!

-
Hello! Olvastam a topik elején hasonló problémát, de az már két éve volt.
Én OTP virtuális kártyát használok, ami kb. olyan, mint egy pre paid kártya, annyit teszek rá, amennyit költeni akarok és nincs rajta nagyobb lenyúlható összeg. Fizetésnél ugye kiválasztom, hogy forintban fizetek, de nagyon rosszul vált az amazon, majd 2k-val több ugyanaz a cucc, mint az OTP árfolyamával.
Hogy tudnám megoldani, hogy én az OTP-s árfolyamú összeget fizessem a termékért? Ha kiválasztom, hogy fontban fizetek, akkor mi történik? Megpróbálja levonni az összeget és jelzi, hogy ezen nincs font vagy megboltolja az OTP árfolyamán?! Magyarán nekem vennem kéne fontot és azzal feltölteni a kártyát?
Köszi a segítséget és elnézést, ha hülyeséget írtam!
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Apple Watch Series 7 41mm GPS,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest