Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mozso26
senior tag
Sziasztok! Rendeltem az USÁ-bol egy BDU rövidnadrágot, de nagyon nagy lett. A kérdésem az lenne hogy ilyenkor a visszaküldést én fizetem? Csere egyáltalán lehetséges, vagy csak refund? A szállitó az amazon, az eladó harmadik fél. A chaten már beszéltem velük, de nem lettem okosabb, és állandóan a return centerbe irányitanak, de ott nem tudom hogy mit válasszak ki, mert nincs olyan opció hogy rossz méret, csak olyan hogy sérült, nem kell, nem én rendeltem, stb. Továbbá nincs nyomtatóm, hogy kinyomtathassam a visszaküldési cimkéket. Szóval valami segitség jól jönne. Köszönöm!
-
Mozso26
senior tag
hello egy telefont szeretnékrendelni az amazonrol, de nincs pay pall.Nem is értem miért nincs?Szoval közel 400dollárrol lenne szo és nincs semmi garancia?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kiszivárgott az Oppo Find X9s Pro adatlapja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- VR topik
- Linux haladóknak
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- E-roller topik
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- További aktív témák...
- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- KLIPSCH R-600F 5.0 hangfalszett
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- LG UltraGear 39GX90SA-W OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Formula Air Mesh G3 600W
- Eladó Samsung Galaxy A51 4/128GB / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest