- A nagy Triple Channel Tesz: Hogyan lett egy hibás 24GB-os Kitből 1 "Tökéletes"
- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- E.Kaufmann: Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- Híd alatt
- bacsis: Gyere el a 11. BRSZK-ra!
- LordAthis: A nagy Triple Channel Tesz: Hogyan lett egy hibás 24GB-os Kitből 1 "Tökéletes"
- Meggyi001: Kín
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-01-30 19:36 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BornToBePuli
aktív tag
-
BornToBePuli
aktív tag
Keresd fel a prime témát.
-
BornToBePuli
aktív tag
Sziasztok,
Valaki segítene, hogy most ezzel mit is akarnak?
ear Vántsa,
thank you so much for your email, and for bringing this to our attention.
Because you used a second e-mail address, I would like to make you aware of a security measure:
For privacy reasons, we send information relating to your customer account with us only to the e-mail address that you use to log in with us.
I will therefore send my reply to your e-mail address on file with us and I ask that you use the contact form (https://www.amazon.de/kontaktformular) on our Help pages for all further enquiries. You will find my reply at the e-mail address associated with your Amazon.de customer account. Should you have a customer account with a mobile phone number only, please check your messages in the message centre on Mobile App.
By the way, you can access information on your orders online at any time. To do so, simply go to "Your Account" on our homepage (http://www.amazon.de/).
However, if you no longer use the e-mail address that you used when signing in for your first Amazon.de purchase, I recommend that you replace it with a current valid address.
This can be done only on our website because we want to ensure that the change is made by the account holder.
You can do this easily online by going to "Your Account" at the top right on our website (http://www.amazon.de). In the "Login & security" section, select the link "Change Your Name, E-mail Address or Password" and follow the instructions.
(You'll receive an automatic e-mail from us about the change.)
Also, please allow me to thank you for your kindness and patience, Vántsa; I hope that you will find the information provided helpful. It was a pleasure assisting you.
I wish you a wonderful day!
Warmest regards,Változhatott az e-mail címed. Az oldalukon a megfelelő menüpontban próbálj velük kommunikálni és ha rossz az e-mail címed, akkor frissítsd a valósra.
-
BornToBePuli
aktív tag
Sziasztok!
Jol ertem h ha az alabb linkelt ramot az amazontol rendelem meg, akkor csak 30 nap garit kapok?
[link]Honnan jön a 30 nap?
-
BornToBePuli
aktív tag
-
BornToBePuli
aktív tag
Sziasztok, nagyjából képpben vagyok a netes rendelésekkel de itt az amazon.de-n nem találom, hogy a konkrét termék honnan származik az ÁFA miatt szeretném leelenőrizni.
Ezt a három terméket szeretném megrendelni, valaki tudna segíteni, hogy hol és hogyan tudom ezt ellenőrizni?
Köszönöm.
[link] [link] [link]Német áfát tartalmaznak, akkor gondolom onnan jönne. A xiaomi szerintem csak Németországba és Ausztriába.
-
BornToBePuli
aktív tag
Sziasztok!
Nem vagyok járta Amazonról történő rendelésben, szeretném kérni a segítségeteket. Ezt a táskát néztem ki a német site-on: https://www.amazon.de/Smatree-Rucksack-Tasche-Mavic-Session/dp/B07HFX2BWL
Számíthatok arra, hogy be kell utána fizetnem itthon a 27% ÁFA-t?
Vám költség biztos nem játszana, mivel 22,1€ és 150€ közé esik az ár.A raktárt illetően nekem nem egyértelmű a megfogalmazás az adatlapon miszerint “Sold by Lihetec, fulfilled by Amazon”
Megnéztem, a Lihetec kínai cég, onnan lesz leszállítva (van ÁFA) vagy az EU-ból (nincs ÁFA kötelezettség)?Köszi
Szia!
Úgy tűnik, hogy a német áfával kiírt összeget látod. Legalább is nálam, belépve, magyarországi címmel ezt adja, 109,99 euro.
-
BornToBePuli
aktív tag
-
BornToBePuli
aktív tag
Üdv!
Az én véleményem szerint, ha az amazon az eladó, akkor azért kerül a nettó árra a magyar ÁFA, mert az amazon-nak van magyar adószáma. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal honlapján meg is kereshető.

-
BornToBePuli
aktív tag
-
BornToBePuli
aktív tag
Sziasztok!
Rendeltem valamit kedden az Amazon.de-ről aminek az árát a bankkártyámról azonnal le is vonta.
Szerda este még mindig csak valami kezdetleges státuszban volt erre rákérdeztem, hogy mikor szándékoznak feladni a csomagot.
Csütörtök reggel válaszolt az eladó:
"What we can see is the order is not confirmed yet. Maybe the payment process is not completed. For further information please contact Amazon directly, we cannot see the details of your order."
Csütörtök délután átváltott a csomag státusza "Dispatching soon"-ra.
Este megint rákérdeztem, hogy mi van, erre a válasz: "The status is unconfirmed, please contact Ama...."Nagy nehezen megtaláltam azt a menüpontot ahol kapcsolatba lehet lépni az Amazonnal és megkérdeztem, hogy ez a szitu miért áll fent. Válasz még nem jött.
Szerintetek mi a jó fene történik és mitévő legyek?
Köszi!Szia! Szerintem várd meg a választ.
-
BornToBePuli
aktív tag
ldave és Hunner, köszi a válaszokat!
Még egy kérdésem lenne. Ha megfogadom ldave tanácsát és az amazon.de oldalról rendelek 39 EUR felett, akkor tudom hogy ingyenes a szállítás, ráadásul az eladó német raktárról küldené a cuccokat. Mivel így EU -> EU történne a szállítás, így lenne valami plusz költségem? A vámban biztos vagyok hogy nem kell, de ÁFA-t se kell fizetnem?
Közösségen belül már tartalmazza az áfát.
-
BornToBePuli
aktív tag
-
BornToBePuli
aktív tag
Üdv! A Forbes szerint Jeff Bezos a világ leggazdagabb embere. Off, de még is on.

-
BornToBePuli
aktív tag
Hello!
Ertem es sokat olvasok itt vissza es keresot is ismerem. Nekem csak az a bajom h nincs faxom nyomtatom scanner stb. Letoltom az elektronikus bankszamlakivonatot elmegyek kinyomtattatom rairom kezzel amiket kertek epmegyek megint bescanneltettem befizetek fizetos fax szolgaltatasra es elkuldom. De ha tudja azt h mire van szukseg akkor miert nem kuldi el az egeszet egy emailben es egybe letudnek mindent nem kellene mindennek tobbszor nekifutni.... Ertem en h vedik a bankartya-hitelkartya tulajdonosait de igy tobb nap eltelik es le is maradtam a naluk kiszemelt termekrol. Egyedul azert kinlodok meg vele h ha legkozelebb kellene a fiokom akkor tudjam.hasznalni es ne ez legyen megint....
Koszonom!
Szia! Rendelj a saját címedre és akkor nincs probléma.
-
BornToBePuli
aktív tag
Nem voltam otthon, nem én vettem át, bár ez lényegtelen. Amit itt nem értek, hogy nem tudják nyomon követni, ők is azt hitték hogy teljesen elkeveredett valahol, nagyon nagy késéssel érkezett meg, azt mondod így is ha nem jön meg időben de lejár a visszaküldési idő, kifizettetik velem? A korábbi megérkezett áruról sem tudták hogy megérkezett, honnan tudnák hogy ez megjött? Remélem érted a problémát, nem az van hogy nem akarom visszaküldeni, csak nem értem a logikájukat.
Szia! Ha nem az van, hogy nem akarod visszaküldeni, akkor küldd vissza.
Átvételkor írtál alá valamit? Ha igen, akkor onnan is tudható az átvétel ténye vagy esetleg a fuvarozó visszajelzett valamilyen formában.
-
BornToBePuli
aktív tag
Sziasztok!
Egyfolytában jelzi az Amazon, hogy ha a vásárlásomhoz igényelek egy Amazon Rewards Visa Card-ot, akkor kapok egy 50 dolláros Gift Card-ot ingyen.
Megéri kihasználni ezt a lehetőséget, vagy van benne valami buktató?
A napokban rendelni szeretnék, de gondoltam, előtte megpróbálom kideríteni, hogy mi is ez a kártya pontosan.
Ha valaki tud erről bármi infót, azt szívesen venném.
Köszi!Szia!
Több mint valószínű egy bankszámlát kell hozzá nyitni. Bővebb információ biztos van az oldalon.
-
BornToBePuli
aktív tag
sziasztok! rendeltem egy fnatic mecha billt amazon.de-n keresztül a hétvégén, ma pedig kaptam a következő e-mailt:
Guten Tag,
Amazon.de informiert zu Ihrer Gutschrift.
Wir bestaetigen die heute erfolgte Erstattung von 59,34 € fuer Ihre Bestellung 304-2643441-6707562 bei Quit Kick.
Die Erstattung bezieht sich auf folgende(n) Artikel :
Artikel : Fnatic Gear Rush LED Pro Gaming-Tastatur (Mechanisch, Cherry MX Brown-Tasten, DE-Layout)
Menge : 1
ASIN : B01CM03SVS
Grund der Erstattung : KontoberichtigungUnd so setzt sich die Erstattung zusammen:
Artikel Erstattung : 46,34 €
Versand Erstattung : 13,00 €Erläuterungen :
Die Erstattung erfolgt immer auf die bei der Bestellung verwendete Zahlungsart:
* auf Ihre MasterCard -Kreditkarte mit den Kontoendziffern 4200 : 59,34 €
Je nach gewählter Zahlungsart ist die Erstattung innerhalb der nächsten 10 Werktage auf Ihrem Bank- bzw. Kreditkartenkonto sichtbar. Aus gesetzlichen Gründen ist es uns nicht möglich diesen Vorgang abzuändern. Sollte eine ehemals verwendete/ ursprünglich angegebene Bankverbindung nicht oder nicht mehr aktuell sein, erkundigen Sie sich bitte bei Ihrer Bank oder ggf. Ihrem KK-Institut, ob eine Weiterleitung stattgefunden hat. Im anderen Fall kontaktieren Sie bitte unseren Kundenservice.
Bei Fragen besuchen Sie bitte unsere Hilfeseiten :
http://www.amazon.de/gp/help/customer/display.html?nodeId=504874Vielen Dank fuer Ihren Einkauf bei Amazon.de.
Freundliche Gruesse
Amazon.de Kundenservice
http://www.amazon.denem beszélek németül úgyhogy nem teljesen értem mi történik a rendelésemmel. most refundot kapok vagy jön a cucc? ha refund, én nem inditványoztam refundot akkor meg mire fel?

Szia! Visszaigazolás a rendelésről. 10 napon belül látod a terhelést a kártyádon. Röviden...
-
BornToBePuli
aktív tag
Pl a sportsdirect-nel, bookdepository-nal ilyesmit nem tapasztaltam, mindketto EU-s ceg (meg egy darabig).
Viszont akkor az igy beszedett tobbletet at kellene adnia a NAV-nak, ha jol veszem le. Mert a nemet allamnak nem adhatja, maganal sem tarthatja. De mivel a kiallitott szamla nem jelenik meg magyar konyvelesben, a NAV nem lehet tisztaban hogy mennyi is az annyi, igy a ceg onbevallasa alapjan fizet, vagy nem. Kicsit homalyos ez igy. (Nem vitatkozom vele, csak megjegyzem.)Szerintem kérdezd meg az adóhivatalt és ők biztos megnyugtató választ adnak számodra.
-
BornToBePuli
aktív tag
-
BornToBePuli
aktív tag
Sziasztok!
Az amazon.co.uk-ról rendeltem egy telefontokot.
Már késő, de érdekelne, hogy megoldható-e az, hogy ne az amazon váltson az ő árfolyamán devizát. Angol fontot kellett fizetnem, az amazon oldalán 380 Ft, az OTP-nél meg talán csak 350 Ft volt az árfolyam.
Ez olyasmi mint a Paypal-nál. Ott tudom, hogy lehet, de itt nem sikerült rájönnöm. Az amazon converter-t ki-bekapcsolgattam, de nem változott az árfolyam.
Köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Gamer Pc! MSI 3070 OC/i5-9600KF/32GB RAM/1TB Nvme SSD
- Gamer PC! RTX 3060Ti/i5-12400F/32GB RAM
- www.olcsogamerpc.hu - ÚJ GamerPC 998 - Intel i7-12700KF RTX 3080 32GB RAM 1TB SSD Z alaplap
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-QM I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T530 - i7-3630QM I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd I i7-5G I 8GB I 256SSD I 14" QHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- BESZÁMÍTÁS! 1300W Seasonic PX1300 tápegység garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 128GB 89% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egy sörre, vagy csokira a vendégem.