Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
BornToBePuli
aktív tag
válasz
Tibicsucsu
üzenetére
Honnan jön a 30 nap?
-
BornToBePuli
aktív tag
válasz
JamesHolden
üzenetére
Szia!
Úgy tűnik, hogy a német áfával kiírt összeget látod. Legalább is nálam, belépve, magyarországi címmel ezt adja, 109,99 euro.
-
BornToBePuli
aktív tag
Üdv!
Az én véleményem szerint, ha az amazon az eladó, akkor azért kerül a nettó árra a magyar ÁFA, mert az amazon-nak van magyar adószáma. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal honlapján meg is kereshető.

-
BornToBePuli
aktív tag
válasz
atoszmester
üzenetére
Közösségen belül már tartalmazza az áfát.
-
BornToBePuli
aktív tag
Üdv! A Forbes szerint Jeff Bezos a világ leggazdagabb embere. Off, de még is on.

-
BornToBePuli
aktív tag
válasz
lordjancso
üzenetére
Szia!
Több mint valószínű egy bankszámlát kell hozzá nyitni. Bővebb információ biztos van az oldalon.
-
BornToBePuli
aktív tag
Sziasztok!
Az amazon.co.uk-ról rendeltem egy telefontokot.
Már késő, de érdekelne, hogy megoldható-e az, hogy ne az amazon váltson az ő árfolyamán devizát. Angol fontot kellett fizetnem, az amazon oldalán 380 Ft, az OTP-nél meg talán csak 350 Ft volt az árfolyam.
Ez olyasmi mint a Paypal-nál. Ott tudom, hogy lehet, de itt nem sikerült rájönnöm. Az amazon converter-t ki-bekapcsolgattam, de nem változott az árfolyam.
Köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest