Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
Memgondom Neked oszinten, hetfon a Lidlben kaphato, 10e Ft-os, 3 ev garis, kor alakubol vettem is egyet. Meglepoen meretes (kisebbre tippeltem kepekrol), de en ettol meg nagyobbat szeretnek... akkorat, amibe valoban egyszerre nagyobb mennyiseg pakolhato... aztan lehet baromsag es egyszeruen csak ezt kellene folyamat jaratni es meg van oldva...

Ha nem szamitana a penz, akkor egy ilyen, amerikai gepet szeretnek, de ez a 350e Ft-nyi osszeg mar kicsit irrealis most nekem.
Sot, tovabb megyek; egy liofilizalo gep lenne a tuti, de azok millios nagysagrenduek, meg az otthoni felhasznalasra szant "kisgepek" is

Koszi a tippet, szetnezek Ali-n is, de felo, hogy ekkora meretu csomagot csak valamilyen futarceggel szallitatnak, ami legalabb annyi, mint a gep, ha nem tobb ->
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Borderlands 4
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One mobilszolgáltatások
- Elektromos autók - motorok
- E-book olvasók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus EX-B365M i5 9600K 16GB DDR4 500GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T3 Plus 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- DAHUA 16GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest