- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
#04441088 #2694 üzenetére
Rendelés Amazonról
Google-el első találat volt.sziku69: nem jön róla email 30 nap előtt, pont ez a poén benne hogy neked kell visszamondanod ha nem tartasz rá igényt.
Az előfizetéskor kapott első email alján van a lemondó link ha jól emlékszem. -
sziku69
őstag
Van itt valaki, aki Prime tag? Most kipróbálom ezt a 30 napos ingyenes tagságot. Azt írják, ezt bármikor vissza tud mondani. Jön erről valami értesítő a 30. nap környékén?
-
törölt tag
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni?
Amazonról szeretnék rendelni.
Az egyik kérdésem az lenne, hogy ha beregisztrálok utána mik a rendelés lépései, mi hogy működik?
A másik pedig, hogy egy Lenovo Y700 és egy Dell 7559 mennyibe kerül Amazonról? Csak új laptop érdekelne, garanciával, számlával. Viszont nem tudom hogy keressek rá, hogy lehet kritériumokat megadni, hozzászoktam az ebay, ali-s rendelésekhez.
Köszönöm. -
Archttila
veterán
Hat azt, hogy ingyenes a szállítás
Checkout:
1 Choose a delivery address
2 Payment method
3 Review items and deliveryés itt már nem nyomok rá mert időközben megvettem máshol viszont érdekes, hogy az Order Summary-ben a Postage & Packing: EUR 0,00
pár hete amikor néztem akkor rászámolta a 9 EUR-t.
-
Archttila
veterán
német Amazon Noctua hűtőborda+venti rendelés
fene se érti ezt...
-
sziku69
őstag
Találtam egy oldalt, a csalók e-mail címeivel. Bár lehet hogy ezzel nem mondtam újat.
Sajnos az én eladóm is köztük van.
-
sziku69
őstag
válasz
radi8tor #2685 üzenetére
Ugye?
Szóval, ahogy az oldalon meg van adva. Semmi extra. amikor regisztráltam, megadtam a szállítási címet, kártya adatokat.
Ja, amúgy az Amazon.com-ra regisztrálam. A mail címmel, és a jelszóval betudtam lépni ugyanúgy az Amazon.de-re is.
Itt rendeltem meg a cuccot.
A fiókomban, a rendelés oldalán minden renben: Versand wird vorbereitet, és ott van a zöld vonalacska.
Viszont az eladónál: "Sew I see" van írva.Amúgy amikor rendeltem, a rendelési lépéseket lementettem screenshottal.
Ha gondolod küldök róla képeket privátban......na, legalább megélénkül a fórum..
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
sziku69 #2684 üzenetére
Hajjaj bonyolultan oldottad meg ezt a vásárlást.
Nem, emailben nem küldenek semmi olyat, ami pótolhatatlan lenne. Továbbá amazon oldalán is el tudod olvasni az eladóktól érkezett leveleket.
De tisztázzunk már valamit. Hogyan vetted meg a cuccot? Megadtad a kártya adataidat?
Hogy áll ez a rendelés? -
sziku69
őstag
Sziasztok!
Nekem ez lenne az első vásárlásom az Amazon-on.
Történt egy kis baki. Amikor regisztráltam az amazonra, rossz e-mail címet adtam meg. De sajnos ettől függetlenül létrejött a fiókom. Legtöbb oldalon küldenek egy megerősítő linket a regisztrált címre, amit el kell küldeni. Ezután tudom használni a fiókomat. Itt nem így volt.
Ezt akkor vettem észre amikor már megrendeltem az árut. Gyorsan létrehoztam a "rossz" mail címet. Később már kaptam az Amazontól leveleket erre a címre. Pl, amikor nyelvet változtattam az oldalon.A kérdésem az lenne: Ha rendeltek az oldalról, akkor a rendelésről kaptok e-mailt? Ha igen, akkor annak van valamilyen jelentősége, azon kívül hogy visszaigazolják a rendelést?
Már felvettem a kapcsolatot az eladóval, és el is küldtem neki a rendelés sorszámát. Elküldtem neki a tétel fényképét, és nevét, az esetleges félreértések elkerülése végett.
Erre visszaküldött egy másik rendelési számot.Sajnos nem beszélek németül, ezért nem egyértelmű a fordítás.
"Bestellung: # ------------------------
Bestellen Sie werden in Ihrem Amazon-Konto nicht zeigen, bis Sie Ihre Zahlung bestätigen.
Ok, alles, was Sie tun müssen, um jetzt die Transaktion abzuschließen muss Geld auf das Konto von Amazon in Europa übertragen.
Nach dem Abschluss von Zahlung, bitte eine Kopie der Zahlung senden.
dankNem értem mit akar még befizettetni.
Szóval, lehet hogy ennek köze van ahhoz, hogy a rendelés pillanatában még nem volt e-mail címem? Ezért volt a fenti kérdés, a visszaigazoló maillel kapcsolatban. -
Atilla001
senior tag
Még 1 volna.
Sokszor dob olyan terméket amit nem is szállítanak magyarba. De ezt akkor visítja ha már a termék oldalán vagyok, vagy fizetném ki a kosárból.
Ki tudom szűrni, hogy ne adjon találatot arra amit meg sem tudok venni?
köszönöm!! -
Atilla001
senior tag
Üdv!
Volna egy láma kérdésem. Szeretnék egy terméket vásárolni majd. (hátha olcsóbb lesz fekete péntek vagy ilyesmi)
De mikor megnézem mennyiért is jönne, ezt az eredményt kapom. A termék 199 fontért van kiírva.
Nem lehet valahogy olcsósitani? Milyen VAT mikor európai raktárból kérem. Mi is az pontosan?
[kép](Közben olvasom a VAT-ot.. 27%.. akkor marad az hogy nem lehet e olcsóbb valahogy?
köszönöm a segítséget!
-
maross
nagyúr
Ha még nem lett vón, 30gbp gift card vétele esetén +7gbp promotional creditet kapunk, szerintem tok jo uzlet. Most amugyis jo olcso gbp-vel tolteni accountot. Egy accounton belul probaltam, 48 oran belul irjtá jova a +7 fontot. Aprobetusben benne van hogy egy accountra csak egyszer mukodik, qualify gombra viszont azt irta hogy mehetek tovabb, tegnap beprobaltam még egyszer. Még nem jott ujabb 7font (ha erkezne jelzek), de mivel kb 100 fontra van szuksegem, ez nem is annyira gond, egy probat megert.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
sziku69 #2669 üzenetére
Vedd fel Amazonnal a kapcsolatot, majd ők intézkednek.
-
sziku69
őstag
Vásároltatok már olyan eladótól, aki nem volt értékelve, mert új eladó volt?
Hétfőn rendeltem tőle. Írtam neki levelet, de még nem jött válasz. Ma írtam neki ismét. Ha nem jön semmi válasz, szerintetek mit csináljak?
Tudom, hogy két nap a válasz idő. Ha visszamondom a rendelést, gondolom visszakapom a pénzt. -
ivcsi86
tag
Sziasztok.
Meg lehet valahogy oldani, h ide szállitva ne legyen vagy 3500.- szállitás. 3000.- ért vennék 2 elemet, de sajnálok ennyi postaköl.-t :-( -
maross
nagyúr
Nekem +7% afa-kulonbozetet szokott ratenni. Ami az oldalon 107gbp, kosarban (checkoutnal) mar 114gbp, ezt szivesen atvaltja kb 4% bukoval az altalad megjelolt devizara, igy lesz kb 118.5fontnyi fizetendo ár (+altalaban 6gbp posta). Szoval en ha hozzaadok 10%-ot az amazon.co.uk-n lathato arhoz, nagyot nem csalodok. Most az olcso gbp miatt csak ajanlani tudom mindenkinek
. Társasjátékokat és gps-es fitness trackereket rendeltem mostanaban, magamnak es ismerosoknek. szerk: jah ,meg egy akcios logitech egeret
-
Reaper
őstag
válasz
radi8tor #2660 üzenetére
Oké, és akkor itthoni ÁFÁ-t kell még erre fizetnem, vagy ennyi lesz a végösszeg, vagy ez a majd kiderül kategória? Mert ha erre még rátolják a 27%ot, akkor inkább kimegyek Bécsbe és megveszem ott személyesen
szerk.:#2662: Oké, köszi, akkor megy, illetve remélem hamarosan jönni fog
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
sziku69 #2651 üzenetére
Ahogyan már sokszor leírtuk ingyenes szállítás csak országon belül értendő. Ha co.uk-n látod ezt, akkor Angliába, ha de oldalon akkor Németországba.
Túlszámlázástól sem kell tartanod, fizetés előtt látni fogod a szállítási költséget.
-
sziku69
őstag
Sziasztok! Most rendelnék az Amazonról egy látványkandallót. A leírásban az van, hogy ingyenes szállítás. Kb. 30 kiló a cucc. Viszont nem ír ki plusz költséget a szállítási címre.
Lehetséges, hogy így nem lesz túlszámlázás? -
törölt tag
Sziasztok, szeretnék rendelni az amazonról, de nem postáznak ide. Valaki tud megoldást erre? Dobjon már egy privát üzenetet, megköszönném.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Atilla001 #2646 üzenetére
Érdemes várni, de minden termék nem lesz leárazva. Könnyen lehet, hogy amit kinéztél olcsóbb lesz, de még akár drágább is lehet.
Anno egy szemüveggel szemeztem sokáig, és azt vettem észre hétvégén olcsóbb volt mindig. Érdemes többször figyelned az árát. Csak arra vigyázz el ne fogyjon. -
Atilla001
senior tag
Üdv!
Szeretnék majd venni amazon.uk ről egy terméket ami 80k most. Szerintetek lesz karácsony előtt valami kedvezmény vagy ilyesmi? Érdemes megvárni, jelentős kedvezményekért?
thx, Attila
-
Sanyi.il
aktív tag
szokott itt valaki összetársulni másokkal közös rendelésért? kicsit sokallom a 7.5 euro shippinget egy 15 eurós toknál
helyileg BP.
szerk.: amazon.de az érintett entity
-
Archttila
veterán
Elnézést tévedtem, valóban van szállítási költség Postage & Packing: EUR 9,30 fáradt voltam, bocsánat.
Ettől függetlenül pár ezressel még így is olcsóbb mint itthon
-
Archttila
veterán
Rendelni szeretnek 1 Noctua hutot 4 ventivel most ingyenes szallitassal eleg sokat sporolhatok, mennyire jellemzo h hasznalt/bontott cuccot kuldenek?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Uzumaki #2633 üzenetére
Erre nem tudok válaszolni. Sok gond van UPS-el Magyarországon. Volt hogy nekem el kellett mennem egészen a raktárukig, hogy át tudjam venni a megrendelésemet. Mert a sofőr azt írta rá két csomagomra is, hogy címzett ismeretlen.
Előtte pedig évekig nem volt ilyen gond velük. Most már előre telefonál a futár. -
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Dyingsoul #2630 üzenetére
Számlát nem küldenek vele. Online le tudod tölteni. Ha papíron kell neked, akkor azt is tudod kérvényezni és akkor küldenek postán egy számlát.
Magyarországon kell mindenhez számla. Külföldön elég bemondani ha valami bajod van a termékkel, vissza nézik a rendszerükben mikor vetted és az alapján foglalkoznak a dologgal.
Egyszer USA-ban számlát kértem egy óráról. Néztek rám, hogy olyat ők nem szoktak adni és ne is kérjek.iTzTiGeR: jól tetted, hogy tájékozódtál kitöltés előtt. Sajnos a mai világban ezt egyre kevesebben teszik meg, aztán kétszer fizetnek adót, ami persze jogszerűtlen. És vissza kérni sem lehet nagyon.
-
Uzumaki
tag
válasz
Dyingsoul #2630 üzenetére
Közben felhívtam már őket,elvileg semmilyen díj nem fog engem terhelni, amit fizettem Amazonnak az a tuti. A doksiban amit küldtek a sárgával kiemelt részeket kellett kitöltenem (ott se mindegyiket), de hogy ezt honnan kellett volna tudnom az jó kérdés, a mellékelt útmutatóban semmi nem volt, hogy "hé, paraszt, csak a sárgát töltsd ki, ja és abból se mindet".
Eddigi rendeléseimnél (mondjuk az Amazon UK) mindig egy ilyen kicsi Amazon számla volt mellékelve, kb ilyen Post-it méret. Nem siklottál át felette?
-
Dyingsoul
veterán
válasz
radi8tor #2626 üzenetére
Meg is jött a csomagom, viszont egy számlát blokkot semmit nem tettek bele.... Ez normális? Ha már a magyar áfát teszik rá, azért szerettem volna látni róla valami bolt által lepecsételt papírt (direktben az Amazon árusította egyébként ráadásul új termékről beszélünk).
(#2629) iTzTiGeR: Nekem már az is új, hogy még a shippinget is nettóba írják rá és még azon is látnunk kell a csúfos áfát/adókat. Ez is nem tudom mikor jött divatba, én nem valószínű, hogy rendelek még egyszer bármit is amazonról, csak ha 50%-os akcióban van a termék mert szállítással és minden adóval együtt is jó ha 10-20% kedvezményünk lesz egy terméken mire az ideér.
-
Uzumaki
tag
Sziasztok!
Amazon.com-ról rendeltem, így nézett ki a dolog:
Order Summary:
Item(s) Subtotal: $25.81
Shipping & Handling: $11.48
Total before tax: $37.29
Estimated tax to be collected: $0.00
Import Fees Deposit $10.07
Gift Card Amount: -$26.06
Grand Total: $21.30Adót ugye így fizettem, most viszont kaptam UPS-től Vámkezelési megbízásos emailt, amiben elrettentően sok díj van listázva. Most akkor mégis átmegy vámkezelésen, amiért ráadásul nekik mint a cég aki elintézi fizetnem kell plusz kezelési költséget is? Amazon-on erről szó nem volt, csak annyi, hogy az import deposit-ot a részükre bocsátják és abból ők intézik a dolgot.
-
nagyd1990
csendes tag
Sziasztok! Az amazonnál is lesz black friday gondolom. Akkor ingyenes a postaköltség, vagy milyen jellegű kedvezmények szoktak lenni?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Dyingsoul #2625 üzenetére
1 éve már biztosan.
Ennél pontosabbat nem tudok. Rá kell keresni. -
Dyingsoul
veterán
válasz
radi8tor #2607 üzenetére
Ez egyébként mióta van így? Mármint én réges-régen még vásároltam amazonról, akkor még nem volt olyan, hogy rákattintottam egy akcióra és több lesz az ára miután bejelentkeztem, mint ahogy most. Ennek én is kerestem az okát de aztán kiszámoltam és rájöttem nem lehet véletlen a 26.9999~%-os áfa miatt változott az ár bejelentkezés után, ahogy te is írtad.
-
maross
nagyúr
-
Dyingsoul
veterán
Sziasztok!
Hoztam egy akciót: Logitech C920 webcamera 52%-os leértékelésben £45.96-ra jön ki hazai szállítással együtt.Én most vettem, OTP deviza eladási árfolyamon 16.876 Ft-ra jött ki ami szerintem marhajó. (Én nagyon örülök neki mert sokat használom, hátha másnak is hasznára lesz az akció.) Akit érdekel siessen mert már csak 2.5 órán át tart!
-
MaxxDamage
félisten
válasz
radi8tor #2620 üzenetére
Igen, (választásom azért erre, mert megtetszett és ebbe nem "álló" mód kell behelyezni a HDD-t) King Unique forumtárs ajánlott is egy megfelelő darabot, és lehet abból rendelek be 2db-ot (és még garancia idő is 24hónap van rajta ami kedvező)
(ára meg 20k alatt van és ugyanazt a funkciót látja el mint a "Sabrent") Alszom rá egyet, jó éjt!
L
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
MaxxDamage #2619 üzenetére
Ezt csak USA-ban árulják igen. De miért pont erre esett a választásod? Lehet itthon is kapni bőven ilyen külső házakat, nem?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
MaxxDamage #2617 üzenetére
Ennyibe fog kerülni a dolog:
Order Summary
Items (2): USD 45.98
Shipping & handling: USD 14.53
Total before tax: USD 60.51
Estimated tax to be collected: USD 0.00
Import Fees Deposit USD 16.34
Order total: USD 76.85Magyarul fizetsz előre 16.34 dollár adót. Itthon már nem kerül vámolásra emiatt.
-
MaxxDamage
félisten
Sziasztok,
Amazon új számomra (mindig eBay volt használva) , de máshol nem igen fellelhető az eszköz amit rendelni szeretnék [link] és egyből 2db-ot... a kérdésem az volna, hogy Magyarországi címre ez miként érne ide? (+ adó, áfa, vám, stb... terhelné idehaza?)
Válaszokat előre köszönöm!
L
-
neight
csendes tag
Sziasztok!
Múlt héten rendeltem német amazonról pár kiegészítőt a telefonomhoz.
Az lenne a kérdésem hogy amit az amazon ír érkezési időnek az mennyire szokott valid lenni?
Szeptember 21. és 27. van megadva amit picit soknak tartok.Előre is köszi a választ.
Üdv,
J. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
gipsztigris #2611 üzenetére
Amióta megújult Amazon sajnos nem mutatja az eladók céges adatainál a székhely címét.
De eladó listánál ha megnézed, akkor van hogy kiírják honnan küldik: -
gipsztigris
addikt
Sziasztok!
Amazonon honnan lehet megtudni,hogy adott terméket melyik országból kuldik?
Még sohasem rendeltem onnan, bár több éve van fiókom oda.
Tudnom kellene,hogy szamitsak-e ÁFÁ-ra. -
maross
nagyúr
Amazon.co.uk-rol letezik valami postazos middleman szolgalaltalas? Ship to europe, de Magyarorszagra csak nem szallit. Van ket tarsasjatek ami kellene,de tul nagy hogy tesomnak Angliaba kikerjem...dobtam az eladonak egy uzenetet, hatha, de nem sok joban remenykedem.
-
-
fenoman7
csendes tag
Sziasztok!
Most vásárolnék először amazon-ról, de nem is ez a problémám....hanem egy Xbox One játékot szeretnék, de csak digitalis formában (azaz egy kódot kapnék csak, amivel letölthetem az Xbox Live-ból). A problémám, hogy ezt a leírás alapján csak Egyesült Államok-ból lehet megrendelni.
Kérdésem az lenne, hogy megoldható-e a vásárlás valahogy?Köszönöm!
-
radi8tor
MODERÁTOR
Contact us menüpontban írj nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- For Honor
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Fujifilm X
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA