Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Safe Mode az agyban
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
gipsztigris
addikt
Köszönöm!
Sikerült végül emailt küldenem. 
-
gipsztigris
addikt
Amazon Product Supportot milyen varázsszóval szoktátok elérni?
Egyáltalán, van olyan ember akinek sikerült már kapcsolatot teremteni az amazon ügyfélszolgálattal? Gyakorlatilag az egész napom erre ment rá, hogy kapcsolatot teremtsek velük, de az eredmény nulla! 
-
gipsztigris
addikt
Sziasztok!
Minap vásároltam egy órát az Amazonon "Lightning Deal" akcióban 200 USD kedvezménnyel. Global Shipping import díjat úgy vonták le, mintha az eredeti összeget fizettem volna. Számításaim szerint 30-35 dollárral fizettem többet mint amennyit kellett volna.
Számítsak visszatérítésre automatikusan vagy írjak az Amazonnak, hogy elszámolták magukat?Köszi a választ!
-
gipsztigris
addikt
Sziasztok! Lehet,hogy triviális kérdés, de az Amazon ügyfélszolgálatot hol, illetve milyen címen tudom elérni?

Vettem egy órát és Amazon Globallal szállítják, pontosabban nem szállítják. Hét napja még csak "szállitasra előkészítve" státusz látható és szeretném megkérdezni, hogy vattafak?
Köszi! -
gipsztigris
addikt
Sziasztok!
Parádésan gyors szállitási idő.
Nov.30-i vásárlás, ma reggel kilenckor kézbesítette az UPS. USA-ból érkezett az áru.
Alig hittem a szememnek! 
-
gipsztigris
addikt
Sziasztok!
Amazonon honnan lehet megtudni,hogy adott terméket melyik országból kuldik?
Még sohasem rendeltem onnan, bár több éve van fiókom oda.
Tudnom kellene,hogy szamitsak-e ÁFÁ-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- GTA VI
- iPhone topik
- GL.iNet OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Vallás
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Sikerült végül emailt küldenem.