Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
üzenetére
Szerintem jobb, ha devizában fizetsz, mert akkor nem Amazon árfolyamán kapod a terméket.
Pont egy pár napja írták, hogy elég sokat lehet spórolni vele nagyobb tételnél.
Az előnye, hogy Forintban fizetsz az az, hogy a fizetés pillanatában tudod mennyibe fog kerülni a termék, mert devizában vásárlásnál a Bank először csak lefoglalja az összeget, majd könyvelésnél napi árfolyamon terheli be a folyószámládon. Ezért előfordulhat, hogy kicsit többe/kevesebbe fog kerülni.Visa kártyával USD-ben vásárolni ideális, MasterCard-al pedig EURO-ban.
-
törölt tag
Hogy érdemes fizetni amazonon?
Ha ők vagy a saját bank vált, melyik olcsóbb?
Vagy van más jelentősége ha ők váltanak? -
petata
őstag
válasz
radi8tor
üzenetére
és @YM
Köszönöm a segítséget mindkettőtöknek. Érdekes, gondoltam megváltoztatom a 3. terméket valami hasonlóra (tripod), hátha egybeveszi majd az amazon a másik kettővel szállítást illetően. Valamivel drágább tripodot választottam, viszont valóban egyberakta, így a szállítási költség annyival csökkent, hogy expedited shippinget választottam inkább, így fillérre (fontra
) ugyanannyi lett végül, mint a sima szállítással lett volna az előző esetben. -
petata
őstag
válasz
radi8tor
üzenetére
Még egy utolsó kérdés: Ahogy visszaolvastam, volt egy hasonló eset, amire épp te válaszoltál, de tutira akarok menni: Rámehetek a "Pay in GBP" opcióra, nem lesz semmi gebasz? Nagyon ajánlgatja a forintban történő vásárlást, de OTP árfolyamon 68 ezer forint lenne a rendelés szállítással, Amazonnál pedig mindez 75 ezer lenne. Nem mindegy azért.
Egyébként a 3 item közül kettőt az Amazon küld szállításra (ezeket egybe is rakta), ide 5-8 business dayt ír, ami szvsz korrekt, a másikhoz pedig "get it by July 8 to 22" a szöveg, ezeket szokták tartani? Feltételezem, inkább később, mint hamarabb kapom meg az adott intervallumban. Illetve, nyomon lehet valahogy követni a szállítást?
Előre is köszi, ismét.
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
petata
őstag
Sziasztok!
Utánanéztem, de mindenhol más infókat találok, tehát: amazon.co.uk-ről rendelnék pár cuccot, a kérdésem pedig, hogy itthonra mennyi a várható szállítási idő, minden egyes termék után levonnak-e szállítási költséget, illetve mire érdemes még figyelni, ha esetlegesen rászánom magam a vásárlásra?
Előre is köszi.
-
DeViL-X.
tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Ez nem is az a termék, az a törölt rendelések között van... Ez csak egy másik példa volt arra, hogy már nem egy gubancot kell/kellett megoldanom
Ez a kép egy igen "csekély" késést szimbolizál, a másik amit legelsőnek megfogalmaztam az pedig a pénzem előkerítéséről szólt... De mindegyik folyamatban van és ez a lényeg... Köszönöm még egyszer a linket... Már az is nagyon sokat segített. Sőt, az segített igazán! 
-
Szevasztok!
Lenne kérdésem. Az amazon kiszolgál nagykereskedelmi mennyiséget? -
DeViL-X.
tag
válasz
radi8tor
üzenetére
ohhh köszönöm.. Már intézkedem is
Csak kicsit idegesítő, hogy nekem kell utána járni a pénzemnek... Se időm se türelmem nem szokott az ilyesmihez lenni.. Ezért szeretek neten is rendelni!! Na mindegy! Remélhetőleg értelmes válaszokkal szolgálnak... Lesz mit "motyogni". A többi terméknek amit rendeltem már majdnem
egy hete itt kellene lennie... pfffff Egy példa a képen... Nagyon köszönöm a segítséget még egyszer...
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) ugyanannyi lett végül, mint a sima szállítással lett volna az előző esetben.

Csak kicsit idegesítő, hogy nekem kell utána járni a pénzemnek... Se időm se türelmem nem szokott az ilyesmihez lenni.. Ezért szeretek neten is rendelni!! Na mindegy! Remélhetőleg értelmes válaszokkal szolgálnak... Lesz mit "motyogni". A többi terméknek amit rendeltem már majdnem