-
LOGOUT.hu
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz dellforeva #299 üzenetére
nem lehet hogy eppen nincs raktaron a konyv? (ezt odairja az ar ala)
-
dellforeva
csendes tag
Hali!
Próbáltam rendelni egy könyvet az amazon.uk-ről. Megadtam egy virtuális kártyát a fizetési opciónál. Küldetek e-mailt,h pontos szállítsái intervallummal. De pénzt nem vontak le, sőt a kártya megadásánál csak kártyaszámot és lejárarot, nevet kértek, a hárombetűs kódót nem. Elvileg anélkül nem is tudnának levonni. Szóval a kérdésem, hogy történik a fizetés? Utánvétellel? Ha utánvétellel, akkor fizethetek más kártyával/készpénzzel,mint amit megadtam?
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz sarasota123 #295 üzenetére
70€ a legolcsóbb Logitech Cube a német Amazonon? Amcsiban nincs $40. Ránézel erre. És írd meg privátban, hogy mennyi HUF-ért tudnánk lerendezni. Köszi
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
sarasota123
aktív tag
sziasztok, nem bizti, h szabad itt ilyet de azert megprobalom:
az amazon.de , tehat a nemet amazonon van kb 200 euronyi gift voucher egyenlegem, viszont en jelenleg nem rendelnek onnan semmit, ha valaki szeretne rendelni, esetleg szolhat es jutanyos aron felhasznalhato az egyenlegem privben megbeszeljuk, udvHe scales the mountain because he's not afraid of it. He slays the dragon because he's not afraid of him. And he walks through hellfire because Broomhilda's worth it.
-
-
Sonic*
aktív tag
Hali! Ha én amerikából rendelek, és átvételt szeretnék, akkor dollárban, vagy forintban kell fizetnem a futárnak?
Majd kiderül..vagy beborul!
-
icons
addikt
Kétféle cím van: szállítási és számlázási.
Számlázásinak beírod a hivatalos lakhelyedet (ez esetben Mon gondolom), szállításinak, pedig ahol laksz.
Amennyiben lakásban laksz, akkor a névhez a kapucsengőn nevő nevet tüntesd fel (értelemszerűen a lakcím is az legyen). Ha hotelban, akkor a megrendelő a te neved, a cím pedig a hotel címe pl. Ez esetben a portáról felcsörögnek hozzád, vagy otthagyják a portán a csomagot.Minden esetben kell aláírás. Tehát az átvevőnek alá kell írnia (és bediktálnia a futárnak a nevét (mármint nem a futár nevét kell bediktálni)), tehát ellenőrizhető, hogy ki vette át a csomagot (persze hazudni mindig lehet).
Azt is lehet, hogy baráthoz rendeled meg, és ő veszi át.
Legalábbis DHLnél így megy, nem tudok UKben ki szállít, de gondolom ugyanúgy ők
Múltkor rendeltem valamit a saját nevemre és lakcímemre (de a kapucsengőn nem az én nevem van), és kétszer sem jött meg a küldemény 1,5 hét után. Utána a számlázási cím a hivatalos lakcímem lett, a kiszállítási pedig az, ahol lakom, de a lakótársam nevével (akinek a neve a kapucsengőn is szerepel). Így már két nap alatt megjött a csomi, amit én vettem át a nevem bediktálásával és az aláírásommal (de aki lement a csengő hangjára valójában bárki átvehette volna De arrafele néha valamivel több a tisztesség)(#291) ldave
Eszméletlenül gyorsan és jól működik mint a DHL, mind az Amazon. -
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok.
Holnap indulnék UK-be, és jelenleg nincs telefonom. Ezért ott szeretnék egyet venni, Amazon.co.uk találtam £247.90-ért Ativ S.
Kérdés, hogy ezt hogyan tudom megrendelni? Ideiglenes lakcimem nem lesz és ilyenek..When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
-
icons
addikt
Hát igen, abban az esetben nem fogja bokor alatt hagyni Én is nagyon csodálkoztam egyébként, amikor hivatalos DHL (vagy Amazon) közleményben olvastam ezt
(#286) ldave
Máshova biztosan nem fogja elvinni (gondolom amikor kiszállítják az elosztó központból, akkor előre meg van tervezve, hogy mikor pontosan merre fognak menni. Tehát van napirend Nem tudják csak úgy a város másik végébe elvinni a csomagot).
A legegyszerűbb, ha megmondod, hogy valamelyik szomszédnak adja oda.(#287) doc
Én se hallottam még MOn átvételi pontokról... Németben persze "minden sarkon" van egy. -
doc
nagyúr
azt nem tudom hogy Magyarorszagon vannak-e atveteli pontok, de nem nagyon hiszem
szolj nekik minel elobb (telefonon pl.) hogy hova vigye a futar, mert ha a hazad elott allva hiv fel, es kozlod vele hogy tok mashova kell a csomag, akkor nem biztos hogy serulesmentesen odaer
[link] -
Adtam meg telefonszámot, sőt a DHL.hu-n is írtam nekik, hogy mi a helyzet, de még nem jeleztek vissza. A tracker szerint 8:50-kor megkezdték a kézbesítést. És ha hív a futár, akkor megkérhetem, hogy jöjjön el a munkahelyemre? Vagy beviszi valami központba, ahova értemehetek?
Amúgy nem semmi, tegnap reggel rendeltem a cuccost, ma hajnalban már az országban volt.A Slime draws near! Command?
-
-
icons
addikt
-
Rendeltem egy nagyobb csomagot az angol Amazonon, sima kiszállítással. Most azt látom a 'Track Package' alatt, hogy a DHL a szállító. Ilyenkor az országban átveszi majd a magyar posta vagy a DHL hozza el nekem? Mert a megrendelésnél az lakcímem adtam meg, hogy majd bemegyek érte a postára, ha megjött az értesítő, de a DHL esetében mi a helyzet, ha nem talál otthon? Napközben a munkahelyemen vagyok.
A Slime draws near! Command?
-
icons
addikt
Üdv!
Rendeltem valamit amazonról, és a rendelési adatnál "Hibás cím" van kiírva. Viszont a státusz még mindig "Szállítás alatt".
Szükséges, hogy ilyen esetben kapcsolatba lépjek a szállító céggel, vagy mivel felismerték a hibát, képesek a GPSt használni, és kiszállítani a megfelelő címre? -
Doosa
aktív tag
Sziasztok!
Rendeltem Amazonról (egy skype telefont) és volt olyan szerencsém, hogy kifogtam egy hibás példányt, erre kb 0 volt az esély, mert amúgy mindenkinek nagyon frankó a cucc és senki se hallott még az én problémámról, ezért most boldog vagyok.
Az amazon volt olyan kedves és részletesen elmagyarázta, hogy, hogyan járjak el a visszaküldésnél, kaptam tőlük egy csini szelvényt is amit ki kell nyomtatnom és rárakni a csomagra. A fáma úgy ér véget, hogy mennyek és adjam fel a postán. No, de hogyan és milyen postán, mert erős gyanúm, hogy a magyar posta csúnyán behúzna engem, az amazon meg annak ellenére, hogy állítólag akkor is fizeti a vissza költséget ha azért küldöm vissza mert nem tetszik. Most nagy betűkkel közli, hogy ez bizony az én költségem lesz.
Szóval ha, van valakinek ilyen jellegű tapasztalata, vagy ötlete, hogy ne úgy jöjjek ki a dologból, hogy se pénzem se telefonom, azt megköszönném -
doc
nagyúr
válasz RunTimeError #277 üzenetére
berakod a kosarba, elmesz az utolso elotti lepesig a fizetesnel, es ki fogja irni
egyebkent ezt mar kb. ezerszer leirtuk...
[ Szerkesztve ]
-
RunTimeError
tag
Üdv!
Ezt szeretném majd rendelni international-ból, elvileg van használtan is 70$-ért. Ennek vajon mennyi lehet a szállítása, és ezt már vámolják? Vagy átcsúszhat?szerk.: Értem, csak amíg nem tudom a vámos/szállítás dolgot nem szerettem volna regisztrálni az oldalra, csak ha biztos a vásárlás.
[ Szerkesztve ]
Leélheted az egész életed anélkül, hogy felébrednél. Mindenki megmondja, hogy mit csinálj, mi a jó neked. Nem akarják, hogy te találd meg a válaszokat, azt akarják hidd el az övéket.
-
N2O999
tag
Napokban rendeltem US amazonból pár könyvet, végre itt van vecsésen a központban (UPS), el is vámolták ez alapján:Csomagadatot a vámhatóság feldolgozta. Várakozás az engedélyezésre. / Vámhatóság átengedte. Úton van
Aztán pár óra múlva ez az üzenet fogadott:A csomagot a vámhatóság nem engedte ki - dokumentumvizsgálatot rendelt el.Nem küldtek email-ben vámáru nyilatkozatot hogy töltsek ki, az áfát meg kifizettem az amazon felé.(amiből remélem visszajön valamennyi, tudtommal a könyvekre 5% áfa vonatkozik 27% helyett.)
Ilyenkor mi a teendő? Várjak, vagy inkább hívjam fel őket mi a gond?
-
Hdkiller
csendes tag
http://www.amazon.com/Smith-Optics-GSP-Gibson-Gibson-Sunglass/dp/B004O6IR7O/ref=pd_sbs_sg_1
Ennek a szemüvegnek mennyi lehet a kiszállítása Magyarországra? Elolvastam a hajózási díjakat, de nem vagyok benne biztos. -
Goldwin
aktív tag
válasz balazsbence #271 üzenetére
Miért ilyen drága?
Köszi!
-
Goldwin
aktív tag
Ennek a könyvnek mennyi lenne a postaköltsége? Még soha nem rendeltem az Amazon-ról.
-
xxSanchez
őstag
Sziasztok!
Szeretnék venni amazon-ról egy billentyűzetet, mert amilyen kiosztás nekem kell olyat sajnos nem találtam itthon.
Az mitől lehet, hogy a billentyűzet ára 89.98 font, a vásárlásnál pedig 95.22 fontnak írja és még erre jönne rá a 7.14 fontos szállítás. Szóval 97.12 font lenne összesen viszont valamiért 102.36... Valaki tudja, hogy ez mi lehet?
[ Szerkesztve ]
Heyho.
-
Zsohi
őstag
Sziasztok,
Az Amazon.com software szekciójából szeretnék vásárolni, de a digitális áruház csak is USA lakosainak érhető el. A kérdésem az, hogy egy kamu lakcímmel minden további nélkül letölthetem a kívánt software-t?(FIFA 13, ami jelenleg 9,99$)
https://ca.pcpartpicker.com/user/Zsohi/builds/
-
doc
nagyúr
válasz szabi__memo #265 üzenetére
ott latni fogod az afa es vam osszeget is
-
doc
nagyúr
válasz szabi__memo #263 üzenetére
tedd bele a kosarba, menj el a vasarlasnal az utolso elotti lepesig, ott kiszamol minden koltseget
-
szabi__memo
nagyúr
Az international oldalrol szeretnek rendelni orat. A felsorolt termekeknel van olyan hogy az elado az amazon.com. Akkor azt a termeket tenyleg az amazon adja el nekem? Foglalkozik kulonbozo markaju orak eladasaval? Ja est azt irja, hogy free shipping? Akkor most ide is, vagy honnan tudom meg, hogy ide mennyi, nem talalom sehol? Na es honnan kapom, csak vam/afa miatt..? USA vagy mar EUbol kuldik ilyenkor
Ebayen egyszerubben atlatom ezt a dolgot, de innen meg nem rendeltem semmit.
Elore is koszonom a segitseget -
.LnB
titán
Miután írtam elkezdtem még mélyebben keresgélni a témában, és én is megtaláltam, hogy nincs vám. Azóta le is vonták a pénzt már csak várok.
Köszi a választ!
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Sziasztok.
Rendeltem 5 dolgot amazon.co.uk-ról.
Szeretnék érdeklődni, hogy nektek mik a tapasztalataitok?
Levonás mikor történik?
Vám vagy valami egyéb fizetésre számítsak a kézhezvételnél?
Mert most rendelnék 8könyvet az amazon.de-ről is de nem szeretnék ráfázni..„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
fLeSs
nagyúr
Ez engem is érdekelne.
Szerintem sehol nem látod, csak úgy jöhetsz rá ha elmész addig a pontig a rendeléssel amíg a szállítást kell beállítani.Engem még az is érdekelne, hogy az amazon.de-nél miért ilyen magasak a szállítási költségek? Egy széket akarok venni és 70+ EUR a szállítási költség míg az amazon.co.uk-en ugyanezt a széket 20 GBP-ért megrendelhetem.
A vicc viszont az, hogy a végösszeg (HUF-ra átszámítva) mindkét oldalon ugyanannyi lesz. Szóval ez mi?[ Szerkesztve ]
"Consider if you change your perspective about life, you have changed your experience of life."
-
drmotto
őstag
Sziasztok!
Azt hol látom az amazonon egy-egy terméknél, hogy magyar címre szállítják-e? Akármit választottam ki eddig, azt írja ki a fizetésnél, hogy ide nem szállít, adjak meg másik címet.
Próbáltam USB eszköztől a kajakig mindennel.Köszönöm!
-
doc
nagyúr
válasz Jano_023 #254 üzenetére
ezt nem egeszen ertem...
a trial csak 30 napig ingyenes, ezt jol latod
ha nem szolsz direkt hogy meg akarod szuntetni (meg a 30 nap elott) akkor automatikusan hosszabbitjak, es vonjak a dijat
tehat te mar tullepted a 30 napot, es azt nem tudjak levonni? irj nekik hogy le akarod mondani a Prime-ot, torolni fogjak es tobbet nem lesz vele problemad -
Jano_023
őstag
Sziasztok, rendeltem egy notebookot az amazonról és beregisztráltam a PRIM-ra.
A baj az hogy nekem csak az egy hónapos trial, ami ingyenes volt az kellet csak.
Most írt az amazon hogy nem tudják levonni a pénzt a kártyámról. Nem tudom sehogy lemondani. valakivel volt már ilyen ? Ha nem fizetem ki 30 napig akkor lemondják ?''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
conorr
tag
Érdeklődnék hát ha valaki tud segíteni, hogy rendeltem egy könyvet amazontól amit átvetem, de csomag sérülten úgy, hogy a magyar posta adott róla egy kis papírt, hogy őnáluk sérült meg a termék. Maga a termék fóliázva volt ezért gondoltam, hogy a csomagoláson kívül csak nem érte baj, bár a fólia tetejét kibántották mintha ki akarta volna valaki szedni belőle, de láthatólag végül nem tette, viszont akármi is történt a könyv minimálisan szamárfüles lett valamennyire ami kicsit zavar és arról érdeklődnek, hogy a magyar posta által adott cetlivel tudok e kezdeni valamit az ügy érdekében.
A cetlin az áll:
"Tisztel ügyfelünk!
Tájékoztatjuk, hogy küldeménye a postai folyamatok során, sajnálatos módon megsérült. A történtekért és az okozott kellemetlenségekért ezúton kérjük szíves elnézését."
Szóval egy 30 dolláros könyvel meg e éri hülyülni a postával és valahogy felelősére vonni őket úgy hogy a kár minimális és ha igen mi ennek a menete? -
myckie2
őstag
Üdv!
Amazaonról tudok Magyarországra processzort rendelni? Ha igen, akkor mennyi kb a vám és egyéb költségek? (mert most össze vissza kavartak a vámokkal...) -
norbi2010
őstag
Helló!
MS Pontot szeretnék venni xBox-hoz amazon-ról gift card-dal,de ezt írja:
Please re-enter your payment information.
We want to make sure this is an authorized use of your account. This is for verification purposes and any gift card or promotional balances will be automatically applied to your order before attempting to charge your card.
Ezt én nem szeretném,mivel GC-vel szeretném megvenni :/
Ezt ki lehet valahogy küszöbölni? -
aDamker
aktív tag
Sziasztok, megnezne vki hogy nalam van-e a problema, vagy masnak is elojon:
Van itten ez a cucc: [link]
De nem tudom megvasarolni, ugyanis nincs kosarba belerakas gomb. Lehet IP alapjan szuri hogy EU-bol vagyok es nem engedi megvenni? -
Bandus99
őstag
Sziasztok
Megkerdezem itt is, hatha itt tud vki valaszt adni nekem.Rendeltem durvan 1 hete Amazontol egy termeket, amit jelenleg nem tud szallitani, dec 24 utanra igeri.
Jelenleg a penzt sem vonta le a megadott virtualis kartyarol, igy most nem keves penz dekkol a kartyan.Honnan lehet tudni mikor szeretne levonni? Szol elotte esetleg? Mert akkor visszapakolnam a rendes szamlara addig. Vagy a masik kerdes, ha megprobalja levonni es nem sikerul mert nincs fedezet, akkor mi fog tortenni? Ir emailt, hogy nem sikerult es megprobalja egy ido utan ismet ? Ha kozben feltoltom az egyenleget akkor minden oke? Vagy hogy mukodik ez ?
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
MODERÁTOR
Közben beregisztráltam, megtaláltam, hogy nem lehet paypallal fizetni, viszont, mikor megadtam már minden adatot, szállítási cím stb, már a kártyát kérte volna, de még mindig nem láttam, hogy mennyi lesz a vége.
Ezt hol lehet látni, hogy mennyi lesz szállítással? Valaki meg tudná mondani? Meg hogy mennyi különbség van a sima, meg a gyors szállítás között? Mármint pénzben... -
Bellastar
újonc
Sziasztok engem az érdekelne h mp3-ba zenét h tudok venni az amazon bármelyikéről is nekem nem sikerült valaki tud ebben segíteni mert kezdő online vásárló vagyok ....köszii
-
MODERÁTOR
Sziasztok!
Szemezgetek én is az amazonnal, de eddig nem mertem belevágni. E-bayről már rendeltem párszor, de innen még nem. Az lenen a kérdésem, hogy pay-pallal is lehet fizetni? A másik meg, hogy ezt a fentebb írt 22€-s határt mennyire veszik komolyan? Meg ebbe a 22€ -ba csak a termék árára vonatkozik, vagy szállítással együtt?
EZT szeretném megrendelni, de nem tudom, hogy ide MO-ra mennyi lenne a szállítás, meg hogy így kell-e áfát fizetni..?
Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv!
-
labuwx
tag
Sziasztok!
Egy kb. 140$-os számológépet szeretnék rendelni a leggyorsabb kiszállítással. Végül mennyibe fog fájni nekem mindennel együtt (posta, gyorsasági felár, áfa, vám)?
-
syntax12.
újonc
Mit jelent az amazon.com-on az ''Don't gift-wrap this item.'' ?
-
DonCosta
tag
Szia!
Hasonló cipőben járok én is: kaptam pár napja egy ilyen ajándék kártyát, de nagyon sok dolgot nem postáznak USA-n kívülre.
Amit te kérdezel konkrétan azt sem. (kipróbáltam a vásárlásnál kiírja, hogy "We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination.")Ha valaki gyakorlottabb ebben a témában segíthetne, hogy mire lehet felhasználni az ilyen gift card-ot, vagy át lehet-e rakatni EU-s amazonra, mert onnan lehetne rendelni még ha drágábban is. (ez azért fontos, mert ha drága is, de nem veszik el a gift card összege).
Előre is köszi minden segítséget.
-
tkesy
őstag
Ha rendeltem az amazon-ról, és vissza szeretném küldeni, akkor hol találom meg a postai címet a rendszeren belül?
(az eladó az Amayon Warehouse volt, tehát nem egy 3. fél)>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
máyköl
veterán
Sziasztok!
Kaptam amazon.com gift cardot, de valahol azt olvastam, amazon nem szállít Magyarországra.Mivel nem igazán tudok az oldalon tájékozódni (ebay -hez vagyok leginkább szokva), megnéznétek, hogy pl. ezt szállítják -e Magyarországra? Azt látom, hogy free shipping, de a többi? Amúgy hol tudom megnézni?
-
ᵽᵴᶙᶗᵺᴑ
tag
Sziasztok!
Érdemes az amazonról nagy értékben használt hardvereket rendelni? Volt valaki aki esetleg csúnyán bebukta már?
~Psycho~ Ha elfelejtek privire válaszolni, akkor nyugodtan kérdezd meg, hogy mi a helyzet! :)
-
pomk
őstag
Üdv!
Rendeltem Amazon.co.uk-ről pár dvd-t. Kártyás fizetést választottam, végig csináltam mindent, ahogy kell. Kiírta, hogy rendelés leadva.
Ma kaptam egy emailt, hogy a csomagom fel lett adva.
A kérdésem az, hogy mikor kell érte fizetni? Vagy kell egyáltalán?
Netes vásárlásnál már a megrendeléskor le szokta vonni pénzt kártyámról. Itt hogy van ez?Szerk.:
Nem Neked válasz, csak rossz gombra nyomtam.[ Szerkesztve ]
-
g@bo
nagyúr
-
Gabás
addikt
válasz Snowy_owl #221 üzenetére
Valószínűleg lehet MO-ra rendelni, indítsd el a rendelést, és kiderül. A szállítást természetesen nem ingyenes, csak Amerikában. Vámot nem kell fizetni, de áfát igen – ez is kiderül, ha végigcsinálod a rendelést, még a fizetés előtt.
mod: mégsem lehet ide rendelni MO-i címmel bejelentkezve
[ Szerkesztve ]
-
Snowy_owl
őstag
Sziasztok!
Ezt néztem ki amazonról, de innen még sosem rendeltem egyáltalán. Az volna a kérdésem, hogy ez az elektromos nyakörv rendelhető ide? Illetve hogy az ára ugye 139$+ingyenes a küldés ha jól értelmeztem. Vámot kell fizetni utána vajon?
üdv: mraco
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
-
DarkByte
addikt
Sziasztok!
Valaki rendelt már Magyarországra nagyobb kütyüt Amazon-ról, pl. tablet-et?
Nekem azt írja amikor egy Galaxy Tab2-t vagy iPad3-mat teszek a kosárba és kiválasztom a beírt szegedi címemet hogy "This item cannot be shipped to the address you selected.". Persze hogy miért azt nem közli velem, csak hogy nem. Egyedül a Kindle-nél engedne tovább menni. -
-
Jano_023
őstag
Sziasztok,
Egy fontos kérdésem lenne, rendelni szeretnék egy notebookot Amazonról. De nem tudom, mennyi lenne a postaköltség. Tudnátok segíteni. Erről a gépről lenne szó. Köszi!
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
Predator2
addikt
hello
azt hallottam h amazonról nem lehet vásárolni eu-ból! Az érdekelne h mi ebből az igaz?
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Llew
senior tag
válasz Benji21th #212 üzenetére
Szia!
Érdekelne, hogy végül is belevágtál? Mi lett az eredmény? Össze jött?
Hasonlóval próbálkoznék most és amennyire én látom elég neki egy kamu amcsi cím (google maps segít), mert a hazai bankkártyát elfogadja a fizetéshez. A letöltés meg a fizetés után elvileg simán elindulna.
Szóval ezzel a trükközéssel szerintem csak a számlát bukom be, a játék bekerül az amazon fiókba letölthető máskor is, így elméletileg nem vesztek semmit.
Azonban jó lenne valami megerősítés, hogy tényleg jól gondolom.Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
Benji21th
tag
Sziasztok!
Szeretnék az amazon.com-ról rendelni egy játékot. Letölthető verzió. De a számlázási adatoknál elakadtam a regisztráció részen.(USA lakcímet szeretne) Létezik erre megoldás? -
Tikichan
csendes tag
Sziasztok!
Biztos sokan kérdezték már, és af@szotok ki van veleelegetek van belőle, de szeretnék rendelni egy sd kártyát amazonról, és az lennea kérdés, hogy menniy lehet a posta költsége? Néztem azta táblázatot, és minden esetban kell fizetni pk-t? Azért egy sd kártyát levélként is fel tudnak adni nem? -
nubreed
veterán
Hogyha úgy rendelek amazonról, hogy nem közvetlenül a saját magyar címemre kérem a szállítást hanem egy amerikában élő ismerős címére és ő ajándékként küldi el nekem ezt a csomagot, meg lehet úszni az áfát ebben az esetben?
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
doc
nagyúr
alapvetoen semmit sem vamolnak 'biztosan'
ha az amazon futarral kuldi, akkor mondjuk szinte biztos, de sima postai csomagnal, foleg ha nem nagy, akkor siman van eselyed meguszni
nekem sem vamoltak meg pl. az USA-bol rendelt Nook e-book readert (pedig keszultem ra)szerintem te is keszulj fel ra lelkiekben hogy kifizettetik az AFAt, aztan ha megsem, akkor legfeljebb orulsz
-
KaLeun
senior tag
Üdv!
Ha az amcsi amazontól rendelek egy cuccot, azt biztosan vámolni fogják?
Cila
-
Newyorker
addikt
Friss regelésnél a "Your Account"-nál miket érdemes kitölteni?
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Crypto Trade
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- AMD Ryzen 7 5700X OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- Eladó Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm Bluetooth
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest