- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sziku69
őstag
Sziasztok!
Nekem ez lenne az első vásárlásom az Amazon-on.
Történt egy kis baki. Amikor regisztráltam az amazonra, rossz e-mail címet adtam meg. De sajnos ettől függetlenül létrejött a fiókom. Legtöbb oldalon küldenek egy megerősítő linket a regisztrált címre, amit el kell küldeni. Ezután tudom használni a fiókomat. Itt nem így volt.
Ezt akkor vettem észre amikor már megrendeltem az árut. Gyorsan létrehoztam a "rossz" mail címet. Később már kaptam az Amazontól leveleket erre a címre. Pl, amikor nyelvet változtattam az oldalon.A kérdésem az lenne: Ha rendeltek az oldalról, akkor a rendelésről kaptok e-mailt? Ha igen, akkor annak van valamilyen jelentősége, azon kívül hogy visszaigazolják a rendelést?
Már felvettem a kapcsolatot az eladóval, és el is küldtem neki a rendelés sorszámát. Elküldtem neki a tétel fényképét, és nevét, az esetleges félreértések elkerülése végett.
Erre visszaküldött egy másik rendelési számot.Sajnos nem beszélek németül, ezért nem egyértelmű a fordítás.
"Bestellung: # ------------------------
Bestellen Sie werden in Ihrem Amazon-Konto nicht zeigen, bis Sie Ihre Zahlung bestätigen.
Ok, alles, was Sie tun müssen, um jetzt die Transaktion abzuschließen muss Geld auf das Konto von Amazon in Europa übertragen.
Nach dem Abschluss von Zahlung, bitte eine Kopie der Zahlung senden.
dankNem értem mit akar még befizettetni.
Szóval, lehet hogy ennek köze van ahhoz, hogy a rendelés pillanatában még nem volt e-mail címem? Ezért volt a fenti kérdés, a visszaigazoló maillel kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Beszélgetős beállításkezelést és valós idejű webes keresést kap a Bixby
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Filmvilág
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- PlayStation 5
- Milyen switch-et vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Ryzen 7 9700x AM5 CPU - garancia 2028.05. hóig
- Philips Evnia 27M2N8500 QD-OLED monitor 1440p 360Hz ALZA garancia
- MacBook Air (2020) M1 processzor, 8GB RAM, 256 GB kiváló állapotban eladó
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5440 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% i5-1345U 10Mag 16/512 FHD
- Xiaomi Poco Pad 256GB blue
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- 214 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4050 (ELKELT)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest