- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Uzumaki
tag
válasz
Dyingsoul
üzenetére
Közben felhívtam már őket,elvileg semmilyen díj nem fog engem terhelni, amit fizettem Amazonnak az a tuti. A doksiban amit küldtek a sárgával kiemelt részeket kellett kitöltenem (ott se mindegyiket), de hogy ezt honnan kellett volna tudnom az jó kérdés, a mellékelt útmutatóban semmi nem volt, hogy "hé, paraszt, csak a sárgát töltsd ki, ja és abból se mindet".
Eddigi rendeléseimnél (mondjuk az Amazon UK) mindig egy ilyen kicsi Amazon számla volt mellékelve, kb ilyen Post-it méret. Nem siklottál át felette?
-
Uzumaki
tag
Sziasztok!
Amazon.com-ról rendeltem, így nézett ki a dolog:
Order Summary:
Item(s) Subtotal: $25.81
Shipping & Handling: $11.48
Total before tax: $37.29
Estimated tax to be collected: $0.00
Import Fees Deposit $10.07
Gift Card Amount: -$26.06
Grand Total: $21.30Adót ugye így fizettem, most viszont kaptam UPS-től Vámkezelési megbízásos emailt, amiben elrettentően sok díj van listázva. Most akkor mégis átmegy vámkezelésen, amiért ráadásul nekik mint a cég aki elintézi fizetnem kell plusz kezelési költséget is? Amazon-on erről szó nem volt, csak annyi, hogy az import deposit-ot a részükre bocsátják és abból ők intézik a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.skill Ares 2400Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Watch Fit 3 Okosóra!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Csak azt nem értem, hogy egy UPS méretű cég, miért nem képes normális útmutatót mellékelni a saját dokumentumához.. Hadd ne kelljen már az ügyfélszolgálatot hívogatnom.