Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
-
Archttila
veterán
Kozben reggel eszembe jutott, hogy a szoban forgo kartyara tettem egy vasarlasi limitet, ezert nem mukodott a fizetes

-
Archttila
veterán
válasz
warcat
üzenetére
Legutobb 2 éve vasaroltam Amazonon, elotte meg 2017-ben
szoval nekem nem eri meg, de azert koszi.
Ami furcsa még, hogy az elobb elofizettem a Prime-ra (30 nap trial) siman levont 1 EUR-t, de azt a nyamvadt termeket ami 160x annyiba kerul na azt nem endegi kifizetni. (elutasitja a tranzakciot)Fene se erti ezt...
-
Archttila
veterán
Egyebkent mivel jarok jobban ha az Amazon, vagy a bankom valtja a valutat? Bankon belul annyit talaltam, hogy atvaltas dija: 2,70% (EUR)
-
Archttila
veterán
Sziasztok.
Ma delutan szerettem volna vasarolni az Amazonon (.de) de mar pont ranyomtam a Pay gombra amikor eszembe jutott, hogy ni cs eleg fedezet a tarsitott kartyamon. Ertheto modon sikertelen lett a tranzakcio. Semmi gond, gyorsan utaltam ra egy masik szamlarol ami azonnal megerkezett, viszont valami oknal.fogva tovabbra sem enged rendelni. Latszolag lezajlik a rendeleses, order complete, jon rola e-mail is, de par perc mulva payment revision needed szoveg fogad, a szamlamrol nem vonja le a penzt...
Szerintetek mi lehet a gond? -
Archttila
veterán
Sziasztok!
Important: Please keep in mind that the Prime benefits are only available to customers in Germany and Austria.
Ez azt (is) jelenti, hogy Magyarorszagra Prime elofizuval sem tudom kihasznalni az ingyenes szallitast ugye?
-
Archttila
veterán
Szerintetek létezne, hogy elakadt kint a csomagom?

2017-08-23 13:38 Processed in the destination country
2017-08-23 13:10 Arrived at destination country
2017-08-23 01:55 Item sent abroad
2017-08-23 01:55 Item in office of exchange
2017-08-22 12:49 XY 10 posta, Item acceptedJó lenne még azt is tudni, hogy mikortól számít az "elállás"? return product gomb után indul vagy azt nézik, h mikor érkezik meg hozzájuk a csomag?

-
Archttila
veterán
válasz
radi8tor
üzenetére
Feleségemnek (is) rendeltem egy iDeausa V200 BT fejhallgatót.
Gyártani gyártják de nem tudják garantálni, hogy a 3. példány is hibátlan, új darab lesz ész számomra ez a legnagyobb vicc az egészben...

Pár hete volt egy hasonló esetem a Noctua-val de ők legalább vették a fáradtságot és teljesen ingyen közvetlenül a gyárból küldtek egy vatta új darabot.
Egyébként az e-mailek hangvételéből én azt vettem le, hogy a gyártóknak is kivan már néha az a bizonyos f@asz@ az Amazonnal, mivel gondolom hetente mennek a panaszlevelek a sok hanyag, újként értékesített használt/bontott termékek miatt. -
Archttila
veterán
válasz
Archttila
üzenetére
Na szerintetek mit küldtek másodjára is?
Így van, egy használt, felbontott terméket 
Szerintem én itt be is fejeztem az egészet, mert esküszöm nektek az elmúlt 5 évben nem volt ennyi gondom a magyar webshopokkal mint az utóbbi 2 hónapban az Amazon eladókkal.
A szöveg mindenre a szokásos: nem látunk rá a raktárra akik kiküldik a... bla bla bla
amit én még el is hiszek, de nekem mint vásárlónak nagyon nem jó érzés mocskos koszos kibontott termékért ÚJ!! árat fizetni, aztán visszacsinálni az egészet, angolul levelezgetni, postára járni... -
Archttila
veterán
A Return/Refund Status alatt nem látok olyan menüt, ahol csatolhatnám a postán kapott blokkot/feladóvevényt. Vagy ezt csak egyszerűen el kell nekik küldeni üzenetben és majd utólag utalják?
-
Archttila
veterán
Szerintetek a 202 EUR bol a végén a maikor fizetnék miért lesz 216 EUR?
Order Summary
Items: EUR 216,54
Postage & Packing: EUR 0,00 -
Archttila
veterán
Közben panaszkodtam kicsit a Noctua supportnak, íme a válasz:
Dear xy
I understand your frustration. And believe me, we are frustrated too!
As my colleague already told you, we do NOT have any influence in Amazons Warehouse shipping and return processes. That's a shame, but it's the truth, and it is the same for all amazon resellers.
Kind regards, Mit freundlichen Grüßen,
Emanuel Fankhauser
Noctua support teamHétfőn megérkezik a BT fejesem és bízom benne, h azzal nem lesz gond, bontatlan új termék lesz, és nem találok majd a dobozán majonézes lenyomatokat
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Archttila
veterán
válasz
Digitalpimp
üzenetére

mondjuk nem kóstoltam tapintásra/szagra lekvár vagy valamiféle jam lehet
-
Archttila
veterán
válasz
radi8tor
üzenetére
Félreérthető voltam! Én konkrétan az egész piactérre gondoltam amikor azt írtam, hogy Amazonon sem jobb a helyzet. Az konkrétan az amazon-tól rendelem ő is elküldte volna simán a használt ventit, mert valószínűsítem, hogy ott is alacsony bérért terhelik a parasztot aki szarik bele mit rak a dobozba
ezt az egyik venti dobozán található lekvárnyomból gondolom 
-
Archttila
veterán
Egyébként szerintem semmivel nem jobb a helyzet az Amazonon sem mint itthon, már ami a ci...kodast illeti! Simán elküldik a használt, visszaküldött poros, törött lapátos, méregdrága ventilátort újként
és szarnak rá, dettó mint kishazánkba
csak nekik jóval nagyobb macera visszaküldeni, várni... stb. -
Archttila
veterán
válasz
Archttila
üzenetére
Mondjuk ezt nem igazán értem. Kinyomtattam a Return Label-t de ezen kettő számla van. Az egyik a dobozra megy az stim, de a másik?
Give this invoice to the carrier you select to ship your return package. The invoice is required for customs. The carrier will not be able
to return your package to Amazon without it. -
Archttila
veterán
Sajnos az egyik termék használt azok közül amit rendeltem. Ha jól kalkuláltam ajánlva 10EUR lesz a visszaküldés. A kérdésem az lenne, hogy ebből mennyit áll a német Amazon?
-
Archttila
veterán
Az egyik rendelésem mellett ezt az üzenetet kapom reggel óta:
We're having difficulty processing your payment for this order. We suggest double-checking the card type, its last four digits and expiry date, the post code, and cardholder name that you entered. If these details are incorrect, your card may decline.*
This might impact your estimated delivery date.
Please visit your Order Details to update the payment information for your order.Miután rákattintok az update payment information-re minden rendben lesz de csak pár óráig, utána megint figyelmeztet a rendszer.
-
Archttila
veterán
Lenne még egy kérdésem: érdemes kikapcsolni az Amazon Currency Converter-t?
-
Archttila
veterán
válasz
radi8tor
üzenetére
Nem tudtad, hogy több mindent rendeltél?
Dehogynem!

Ez egy 2 nappal korábbi rendelés amikor egyazon gyártó 2 különböző termékét rendeltem összesen 3 darabot
egy helyről!
, ezt akarták ők külön kezelni de gondolom rájöttek, hogy lényegében egy raktárban egy polcon van minden termék 
Noctua NF-A15 PWM - NF-A15 PWM Fan - 140mm x 150mm
Sold by: NOCTUA - Designed in Austria2 of Noctua NF-F12PWM Case Fan 120 mm
Sold by: NOCTUA - Designed in Austriakíváncsi leszek meddig ül majd rajta a bank

-
Archttila
veterán
válasz
Archttila
üzenetére
Megjött a hivatalos válasz: (hátha hasznos lesz valakinek)

I have checked, and it seems that our fulfillment network first tried to split your order [moderálva] into two shipments.
One shipment was for almost 40 EUR (38.90 EUR), and I have found that the system generated this as an authorization.
Finally, your order will be shipped in a single parcel, as both items have been located in the same warehouse.
Please rest assured that you have not been charged yet for this order.
Your payment method will be charged just before your items are dispatched.
Most likely, your bank is holding this extra authorization on your card. Some banks have been known to hold these authorizations for 7-10 business days.
When you place an order with Amazon.de or on Amazon.de Marketplace, we contact your credit card's issuing bank to confirm that your card has a valid number, and has not been reported as lost or stolen. This is communicated via a full authorization for the amount of the purchase. However, we don't actually proceed with the charge. This is simply one of the security measures that we use to protect our customers.
We kindly ask you to contact your bank if you wish to know how long the reservation of the amount on your credit card remains or to have this authorization removed.
When you contact your bank, please provide them with the Settlement Verification Code. This will help them locate and remove the authorization in question. Here's the code:
- Settlement Verification Code: [moderálva]
Unfortunately, Amazon has no possibility to influence duration of authorization.
I hope this helps. We look forward to seeing you again soon.
Have a lovely day, Attila!
[ Módosította: radi8tor ]
-
Archttila
veterán
válasz
radi8tor
üzenetére
Köszi a segítséget!

Arra gondoltam, hogy megvárom amíg a tétel megjelenik részletesen a számlatörténetben, hátha benéztem valamit... persze a dolog pikantériája, hogy a számlához csak nekem van hozzáférésem, és ezen kívül csak egy vásárlásom volt (szintén Amazon) ahol a valós összeg került levonásra/zárolásra. -
Archttila
veterán
Hat azt, hogy ingyenes a szállítás

Checkout:
1 Choose a delivery address
2 Payment method
3 Review items and deliveryés itt már nem nyomok rá mert időközben megvettem máshol viszont érdekes, hogy az Order Summary-ben a Postage & Packing: EUR 0,00
pár hete amikor néztem akkor rászámolta a 9 EUR-t.
-
Archttila
veterán
német Amazon Noctua hűtőborda+venti rendelés

fene se érti ezt...

-
Archttila
veterán
Elnézést tévedtem, valóban van szállítási költség Postage & Packing: EUR 9,30 fáradt voltam, bocsánat.

Ettől függetlenül pár ezressel még így is olcsóbb mint itthon

-
Archttila
veterán
Rendelni szeretnek 1 Noctua hutot 4 ventivel most ingyenes szallitassal eleg sokat sporolhatok, mennyire jellemzo h hasznalt/bontott cuccot kuldenek?
-
-
Archttila
veterán
Srácok az Amazon miért 420GBP-vel számol?
xe.com: 1 GBP = 394.400 HUF
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- 100% Akku - Makulátlan új állapot 128 GB (Graphite) és 256 GB (Sierra Blue)
- Apple Macbook Pro 13" a1708 2017 (I5/8GB/256GB)
- Szuper Akciós Ajánlat! Eredeti gyári Asus Rog és Rog Phone gamer kiegészítők új állapotban!
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

na mindegy akkor kikapcsolom.