Hirdetés
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
gg72
veterán
Én is kaptam egy CX-es számot a német amazonos csomagomra, ami szombat óta az országban van, de azóta meg sem mozdul, a CX-es számra pedig nem ad ki semmit a nyomkövető. A kis hócipőm tele van a postával, telefonban csak annyit tudnak közölni, hogy a türelmemet kérik. Mindenesetre én írtam a német amazonnak, hogy mi a helyzet és visszautalták az egész rendelésem árát. Ott még működik az ügyfélközpontú szolgáltatás.

Amúgy ma találkoztam valakivel, akinek felbontva érkezett meg az amazonos csomagja, hiányzott belőle két termék is, most rohangál a postára jegyzőkönyveztetni, de én a helyében nem tenném, lefotóznám a csomagot és elküldeném a német amazonnak.
Szerintem előbb-utóbb úgyis az lesz a vége, hogy megszüntetik az szállítást Magyarországra, amit én meg is értek, hiszen ez az egész ország egy hatalmas fekete lyuk. -
radi8tor
MODERÁTOR
Ha posta ügyfélszolgálattól kaptad a CX-es számot akkor annak érvényes számnak kell lennie. Ha nem listáz semmit posta.hu/tracking oldalon akkor rosszul írtad le a számot.
Az normális, hogy a külföldi tracking nem frissül.maxiszalai12: célszerű ékezet nélküli nevet és címet használni, mert a nyomtatójuk néha érdekesen kezeli ezeket a karaktereket.

PayPal nincs Amazonon, csak kártyával tudsz fizetni. -
maross
nagyúr
Nekem +7% afa-kulonbozetet szokott ratenni. Ami az oldalon 107gbp, kosarban (checkoutnal) mar 114gbp, ezt szivesen atvaltja kb 4% bukoval az altalad megjelolt devizara, igy lesz kb 118.5fontnyi fizetendo ár (+altalaban 6gbp posta). Szoval en ha hozzaadok 10%-ot az amazon.co.uk-n lathato arhoz, nagyot nem csalodok. Most az olcso gbp miatt csak ajanlani tudom mindenkinek
. Társasjátékokat és gps-es fitness trackereket rendeltem mostanaban, magamnak es ismerosoknek. szerk: jah ,meg egy akcios logitech egeret
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Gitáros topic
- Tesla topik
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Xbox Series X|S
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- GAMER PC! i5-13500 / RTX 3070 Ti / 16GB DDR / 512GB NVMe / 650w!
- Eladó Precision 7540 FHD IPS i7-9850h Radeon Pro WX 3200 32 512 magyarított bill + külső hangkártya
- Kingston HyperX FURY RGB 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 Eladó!
- iPad Air 10.9" M1 2022 - full doboz, garancia (118)
- Dell Pro 14 Premium PA14250 14" 3K OLED érintő Ultra 7 268V 32GB 512GB magyarított vbill gar
- Micron 3400 512GB M.2 PCIe Gen4 SSD! 6600-3600MB/s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14 M1 16GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest