Hirdetés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
gg72
veterán
Én is kaptam egy CX-es számot a német amazonos csomagomra, ami szombat óta az országban van, de azóta meg sem mozdul, a CX-es számra pedig nem ad ki semmit a nyomkövető. A kis hócipőm tele van a postával, telefonban csak annyit tudnak közölni, hogy a türelmemet kérik. Mindenesetre én írtam a német amazonnak, hogy mi a helyzet és visszautalták az egész rendelésem árát. Ott még működik az ügyfélközpontú szolgáltatás.

Amúgy ma találkoztam valakivel, akinek felbontva érkezett meg az amazonos csomagja, hiányzott belőle két termék is, most rohangál a postára jegyzőkönyveztetni, de én a helyében nem tenném, lefotóznám a csomagot és elküldeném a német amazonnak.
Szerintem előbb-utóbb úgyis az lesz a vége, hogy megszüntetik az szállítást Magyarországra, amit én meg is értek, hiszen ez az egész ország egy hatalmas fekete lyuk. -
radi8tor
MODERÁTOR
Ha posta ügyfélszolgálattól kaptad a CX-es számot akkor annak érvényes számnak kell lennie. Ha nem listáz semmit posta.hu/tracking oldalon akkor rosszul írtad le a számot.
Az normális, hogy a külföldi tracking nem frissül.maxiszalai12: célszerű ékezet nélküli nevet és címet használni, mert a nyomtatójuk néha érdekesen kezeli ezeket a karaktereket.

PayPal nincs Amazonon, csak kártyával tudsz fizetni. -
maross
nagyúr
Nekem +7% afa-kulonbozetet szokott ratenni. Ami az oldalon 107gbp, kosarban (checkoutnal) mar 114gbp, ezt szivesen atvaltja kb 4% bukoval az altalad megjelolt devizara, igy lesz kb 118.5fontnyi fizetendo ár (+altalaban 6gbp posta). Szoval en ha hozzaadok 10%-ot az amazon.co.uk-n lathato arhoz, nagyot nem csalodok. Most az olcso gbp miatt csak ajanlani tudom mindenkinek
. Társasjátékokat és gps-es fitness trackereket rendeltem mostanaban, magamnak es ismerosoknek. szerk: jah ,meg egy akcios logitech egeret
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- One mobilszolgáltatások
- Crimson Desert
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- További aktív témák...
- GIGABYTE RX 6800 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest