Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
gg72
veterán
Én is kaptam egy CX-es számot a német amazonos csomagomra, ami szombat óta az országban van, de azóta meg sem mozdul, a CX-es számra pedig nem ad ki semmit a nyomkövető. A kis hócipőm tele van a postával, telefonban csak annyit tudnak közölni, hogy a türelmemet kérik. Mindenesetre én írtam a német amazonnak, hogy mi a helyzet és visszautalták az egész rendelésem árát. Ott még működik az ügyfélközpontú szolgáltatás.

Amúgy ma találkoztam valakivel, akinek felbontva érkezett meg az amazonos csomagja, hiányzott belőle két termék is, most rohangál a postára jegyzőkönyveztetni, de én a helyében nem tenném, lefotóznám a csomagot és elküldeném a német amazonnak.
Szerintem előbb-utóbb úgyis az lesz a vége, hogy megszüntetik az szállítást Magyarországra, amit én meg is értek, hiszen ez az egész ország egy hatalmas fekete lyuk. -
radi8tor
MODERÁTOR
Ha posta ügyfélszolgálattól kaptad a CX-es számot akkor annak érvényes számnak kell lennie. Ha nem listáz semmit posta.hu/tracking oldalon akkor rosszul írtad le a számot.
Az normális, hogy a külföldi tracking nem frissül.maxiszalai12: célszerű ékezet nélküli nevet és címet használni, mert a nyomtatójuk néha érdekesen kezeli ezeket a karaktereket.

PayPal nincs Amazonon, csak kártyával tudsz fizetni. -
maross
nagyúr
Nekem +7% afa-kulonbozetet szokott ratenni. Ami az oldalon 107gbp, kosarban (checkoutnal) mar 114gbp, ezt szivesen atvaltja kb 4% bukoval az altalad megjelolt devizara, igy lesz kb 118.5fontnyi fizetendo ár (+altalaban 6gbp posta). Szoval en ha hozzaadok 10%-ot az amazon.co.uk-n lathato arhoz, nagyot nem csalodok. Most az olcso gbp miatt csak ajanlani tudom mindenkinek
. Társasjátékokat és gps-es fitness trackereket rendeltem mostanaban, magamnak es ismerosoknek. szerk: jah ,meg egy akcios logitech egeret
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- nVIDIA GeForce GT240M 1024MB laptop videókártya
- minigép/ i5 6500/ 16GB DDR4/ 256GB SSD/ HP800G3 35W/ számla/ garancia
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M3 Pro (2023) 18GB/500GB SSD karcmentes 100% akku 23 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB szép állapot 90% akku 265 ciklus
- AMD Ryzen 9 9950X3D2 4.30GHz
- Bomba Ár! Panasonic ToughBook FZ55-2 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I 4G WWAN I W11 I Garancia!
- 27% - ASUS ROG Ryuo IV SLC 360 ARGB (90RC0151-B0EAY0) AIO Vízhűtés !
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i5-4590,16GB DDR3,256GB SSD,2GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest