Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
gg72
veterán
Én is kaptam egy CX-es számot a német amazonos csomagomra, ami szombat óta az országban van, de azóta meg sem mozdul, a CX-es számra pedig nem ad ki semmit a nyomkövető. A kis hócipőm tele van a postával, telefonban csak annyit tudnak közölni, hogy a türelmemet kérik. Mindenesetre én írtam a német amazonnak, hogy mi a helyzet és visszautalták az egész rendelésem árát. Ott még működik az ügyfélközpontú szolgáltatás.

Amúgy ma találkoztam valakivel, akinek felbontva érkezett meg az amazonos csomagja, hiányzott belőle két termék is, most rohangál a postára jegyzőkönyveztetni, de én a helyében nem tenném, lefotóznám a csomagot és elküldeném a német amazonnak.
Szerintem előbb-utóbb úgyis az lesz a vége, hogy megszüntetik az szállítást Magyarországra, amit én meg is értek, hiszen ez az egész ország egy hatalmas fekete lyuk. -
radi8tor
MODERÁTOR
Ha posta ügyfélszolgálattól kaptad a CX-es számot akkor annak érvényes számnak kell lennie. Ha nem listáz semmit posta.hu/tracking oldalon akkor rosszul írtad le a számot.
Az normális, hogy a külföldi tracking nem frissül.maxiszalai12: célszerű ékezet nélküli nevet és címet használni, mert a nyomtatójuk néha érdekesen kezeli ezeket a karaktereket.

PayPal nincs Amazonon, csak kártyával tudsz fizetni. -
maross
nagyúr
Nekem +7% afa-kulonbozetet szokott ratenni. Ami az oldalon 107gbp, kosarban (checkoutnal) mar 114gbp, ezt szivesen atvaltja kb 4% bukoval az altalad megjelolt devizara, igy lesz kb 118.5fontnyi fizetendo ár (+altalaban 6gbp posta). Szoval en ha hozzaadok 10%-ot az amazon.co.uk-n lathato arhoz, nagyot nem csalodok. Most az olcso gbp miatt csak ajanlani tudom mindenkinek
. Társasjátékokat és gps-es fitness trackereket rendeltem mostanaban, magamnak es ismerosoknek. szerk: jah ,meg egy akcios logitech egeret
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Valami baja van a tápomnak
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Horgász topik
- Energiaital topic
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 4/64GB szürke / 12 hónap jótállás
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző garancia
- AKCIÓ! Inno3D 3X RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 146 - 147 - 167 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest