- Ingyen kellene, de tegnapra
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Gurulunk, WAZE?!
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- Régi Gépterem: II.386
- Poco X7 Pro bemutató (videó)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiati
veterán
válasz
ChrisDzsi95 #2199 üzenetére
mint minden külföldi vásárlás esetén, így itt is kell elméletben
ebben nem vagyok biztos, de bizonyos összeghatár felett pedig automatikusan ráteszi már fizetéskor[ Szerkesztve ]
-
ChrisDzsi95
aktív tag
Sziasztok!
Még nem vásároltam Amazonról, leginkább eBay-t használtam eddig, de mindig látok ott is jó dolgokat. Hogy működik az itteni vásárlás? Vámot kell a termékre fizetni?
-
válasz
radi8tor #2196 üzenetére
Köszönöm szépen! Az első megoldás működött.
Időközben felmerült egy másik kérdés bennem: Meg lehet vajon oldani, hogy Magyarországra postázzon az amazon FireTV Stick-et? Az USA amazon nem postáz ide, az UK csak UK-n belül küldi ki, a DE pedig csak Németországba, vagy Ausztriába.
Most, hogy akciós, elég jó áron van, csak nem értem miért nem küldik ki egy EU-s országba, mint Magyarország.
Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
proradeon #2195 üzenetére
Én is találkoztam már ilyennel.
Valószínű az egyik alvállalkozó szállítana, de akit kiválasztottál az nem.Kattints rá a "new" linkre a termék adatlapján, ott mutatja majd az elérhető kereskedőket. Ott keress olyat, hogy international shipping. Azt rakd be a kosárba, és talán menni fog.
Egyéb megoldás, hogy nem USA amazonon vásárolsz, hanem Angol vagy Német oldalon. Akkor több esély van a postázásra, de az árak is magasabbak lehetnek.
⭐ Stella
-
Sziasztok!
Először vásárolnék amazon-ról, de problémába ütköztem.
Az adott termék adatlapján azt írja, hogy "This item ships to Hungary.".Viszont ha kosárba rakom, akkor fizetés előtt error-t dob, mondván, hogy "Sorry, this item can't be shipped to your selected address."
Én rontok el valamit, vagy az amazon "rossz" (hogy szépen fogalmazzak)?
Az esetleges választ előre köszönöm!
Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Sanyi.mTs #2191 üzenetére
Több lesz az 435 Ft-nál, kivéve akkor ha Angol fontban tartod a pénzed a számlán.
Kártyától függően először EUR-ba majd onnan GBP-be váltanak. Másik kártyánál USA van EUR helyett.Amazon váltást simán el kell felejteni, az annak való, aki mindenképpen HUF-ban akar fizetni.
⭐ Stella
-
numera007
tag
Én az amazon US-en vásároltam tegnap és 289-en váltotta az USD-t.
-
Sanyi.mTs
addikt
ki lehet kapcsolni az amazon valutaváltóját. lehet tudni, h aktuálisan milyen árfolyamon váltana? vagy ez is olyan, h biztos rosszabbul, mint a saját bankunk.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Sanyi.mTs #2188 üzenetére
Szerintem simán.
Az oldal tetején még át is válthatod angolra a felületet:
Kontaktieren Sie uns
Would you like to see this page in English? Click here.⭐ Stella
-
Sanyi.mTs
addikt
Vajon lehet az amazon de/fr/it/se supporttal angolul kommunikálni?
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Ha céges számlát kérek az megoldható Amazonon? Csak meg kell adni a cég nevére címére egy szállítási címet?
Köszi.
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
varadigabor
senior tag
Amazonra enged még regisztrálni titeket?
Mert régebbi accommal nem enged be hibás jelszóra hivatkozva. Pedig meg változtattam már 3x neki.
Csináltam egy új kamu accot. Digitális kód kellene szóval a cím mindegy csak ne legyen áfa. Fizettem is volna , de feldolgozási hiba volt, meg írta hogy küldjem el faxon az adataimat. Jó lenne vásárolni fekete pénteken pár játékot.[ Szerkesztve ]
www.fpvracestore.hu --- FPV alkatrészek hazai raktárkészletről ---
-
radi8tor
MODERÁTOR
Pár nap múlva lehetőséged lesz visszajelzést adni a rendelés melletti gombbal.
Ha közvetlenül Amazontól rendeltél, akkor olyanokra lehet válaszolni, hogy időben érkezett a csomag, megfelelő volt-e a kartondoboz mérete, könnyű volt-e kinyitni, stb.
Ha valaki mástól rendelted, akkor eBay-hez hasonlóan 5 csillaggal lehet értékelni a tranzakciót és szövegesen is értékelheted.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
manu75
aktív tag
Lenne még egy kezdő kérdésem, megjött a rendelésem kell itt valami visszaigazolást küldeni a teljesült szállításról vagy itt nincs olyan és nem kell semmit csinálni.
-
Sziasztok!
Abszolút amatőr vagyok Amazon témában (első rendelésem lenne innen) és amúgy nem ez az első külföldi rendelésem, viszont most értetlenül állok egy rendelés előtt.
Konkrétan erről a cuccosról lenne szó, amire úgy találtam rá Amazon keresőjével, hogy direkt beraktam a pipát a " Ship to Hungary" rublikába, viszont rendelésnél meg megáll minden, mert állítólag nem szállítanak ide.Akkor most elvileg szállítanak (kereső szerint), gyakorlatilag meg mégse? Erre most nem igazán tudok gombot varrni.
Tudná valaki nekem ellenőrizni esetleg, hogy őnála engedi-e Mo-ra a rendelést?
Legvégső esetben abban is benne lennék, ha valaki (akinek engedi a rendelést) lebonyolítaná nekem a dolgot és elküldené postán. Persze nem ingyen kérném a kedvességet.
Vagy esetleg ha más, megbízható helyen tud valaki, szintén Anker micro usb kábeleket, annak is örülnék.[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
EasyKnight #2175 üzenetére
Bankkártyás visszaküldés esetén nem küldenek a bankok alapértelmezetten értesítést, csak, ha beállítasz egy speciális opciót.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
EasyKnight #2173 üzenetére
Contact Us linken (ha nem Angol amazonon rendelted, akkor az oldalnak megfelelőn) vedd fel velük a kapcsolatot. Kérdezd meg, hogy most akkor valóban törlésre került-e a rendelés vagy sem.
Meg azt is írd meg, hogy nem kaptad vissza a levont összeget.⭐ Stella
-
EasyKnight
tag
válasz
EasyKnight #2165 üzenetére
Halihó, ismét én
Egy kicsit még tovább bonyolódott a helyzet...
Szóval, ahogy írtam fentebb: Lemondtam a rendelést. A pénzem azóta sem kaptam vissza, a kiszállítási idő pedig holnap lejár (Nem tudom, hogy hétvégén szállít-e bármelyik cég is...)
Ha nem érkezik meg a csomag, akkor mit tudok tenni? Érdemes tovább várni, vagy vessek keresztet a pénzmagomra?
Az egyetlen információm az, ami az e-mailben olvasható. -
manu75
aktív tag
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ha kaptál egy olyan emailt, akkor már semmi dolgod.
Majd akkor fogják levonni a kártyádról a pénzt, amikor elkezdik összeállítani a csomagodat a raktárban.
Következő emailt akkor kapod, ha feladták a csomagot, de weboldalon már korábban láthatod, hogy előkészítés alatt. (ekkor általában már levonják a pénzt a kártyáról)⭐ Stella
-
manu75
aktív tag
Sziasztok!
Nálam is első rendelés lenne az amazonról, kaptam egy vásárlást megerősítő emailt is amiben a várható szállítási idő is fel van tüntetve végösszeg cím stb.. Kártyával fizettem, de a számláról semmit sem vontak le, így nem vagyok benne biztos, hogy egyáltalán sikerült e a rendelésem. A rendelésem közt ott van a tétel. Mi lenne itt a pontos menete a vásárlásnak?
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
bammbula
tag
Sziasztok!
Először rendelnék amazon.com-ról. Jelen esetben két db SW-os pólót szeretnék venni, ami összesen 26.98$
Azonban a szállításra felszámol 60 dolcsit, amit nem igazán értek, hogy miért lehet. Hogyan lehetne ezt kiküszöbölni? Lehetséges egyeltalán?Érdemes lenne másik forgalmazót választanom?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
EasyKnight #2165 üzenetére
Azt írták az emailben, hogy amit már postára adtak annak az árát levonták.
Amit még nem adtak fel, azért nem kell fizetned.Ha nem kapod vissza pár napon belül a pénzedet, akkor valószínűleg úton van hozzád a csomag.
Még ekkor is visszaküldheted, de a visszaszállítási költséget neked kell állni. Ha vissza akarod küldeni, akkor ne bontsd ki (nem tudom mit rendeltél), hanem a rendeléseknél kérvényezd a visszaküldést (return or replace) és add meg indoknak hogy téves rendelés.
Fogsz kapni egy PDF-et, amit mellékelni kell a csomaghoz (leírás lesz rajta hogyan).⭐ Stella
-
EasyKnight
tag
Sziasztok
Szánom-bánom tudatlanságom, biztos vagyok benne, hogy valahol volt már ez a kérdés...
Az angol nyelvtudásom hanyatló, így nem teljesen értettem a dolgot.Az történt, hogy megrendeltem valamit, amit nem szerettem volna. Erre akkor lettem figyelmes, mikor megkaptam az SMS-t, hogy az Amazon levonta az egyenlegemről a termék árát, meg a szállítási díjat.
Ezek után sikerült lemondani a megrendelést, legalábbis én úgy vettem ki az e-mailbőlA kérdésem az lenne, hogy mi lesz a pénzemmel? Vessek rá keresztet, és írjam le az adóból, mint tanulópénz, vagy számíthatok arra, hogy visszatérítenek belőle valamennyit?
Az e-mail tartalma:
We're contacting you about your cancellation request for order #204-5950170-4692335.We were able to cancel the following item(s) from your order:
As a reminder, you'll only be charged for items that have been dispatched. You won't be charged for any items that are cancelled from an order.
A válaszokat előre is köszönöm
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
tknof1871
őstag
Üdv! Mi a különbség a német Amazon és a német Amazon BuyVIP között?
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
thomasrc
tag
Garanciával kapcsolatban lenne egy kérdésem.
Vettem Amazon.de oldalról egy projektort warehouseból és elvileg van rá 24 hónap amazon garancia. Hogyan tudnám ezt érvényesíteni? Igazából el szeretném adni a projektort és érdeklődnek, hogy a garanciát hogyan tudják érvényesíteni, ha esetleg olyan probléma adódna vele...
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
radi8tor #2149 üzenetére
Ezt akkor az amazontól veszem, nem pedig egy másik bolttól, ugye? szállításra nem látok összeget, hol tudom megnézni?
eredetileg egy kamu címmel regisztráltam az ingyenes amazon app-ok miatt. Most ha rendelnék, akkor elég, ha a címemet és a bankkártya adatomat kijavítom?
-
Domike84
csendes tag
válasz
radi8tor #2153 üzenetére
Köszi a választ!
Én meg csináltam már mindent, bevétel is kezd lenni a kérdés az hogyan lehet összekapcsolni a fiókjaimat. Ugye minden domain végződéshez külön kellett csatlakozni, igen ám de, hogy oldható az meg ha pl. Amerikában olvassák a blogot azok a hirdetések menjenek ha Németországban akkor pedig az ottani amazon alól.... Találtam egy plugin-t WP-hez ami lehet jó lenne de mivel nem vagyok benne biztos gondoltam megkérdezem hátha van valakinek tapasztalata. Easyazon a neve.
-
Domike84
csendes tag
Sziasztok,
Valaki esetleg otthon van az Amazon affiliate programjában? Lenne egy pár kérdésem ha megoldható lenne.
Köszi
Üdv
D -
radi8tor
MODERÁTOR
Amazon inkább egy nagy webshopra hasonlít, ami sok cég termékeit gyűjti össze.
Nem csak Amazontól lehet rajta rendelni, hanem a szerződött cégek termékeiből is. Plusz könyvek, számítógép játékok esetén lehetőség van előrendelni, akkor a lehető leghamarabb jutsz hozzá.eBay ezzel szemben inkább aukciós oldal, de persze vannak fix áras termékek is rajta.
⭐ Stella
-
Kal-El
senior tag
Hello!
Meg tudná valaki mondani, hogy mi a különbség az eBay-es és az Amazonos rendelés között? Tehát, hogy mikben különböznek/mikre kell figyelni vásárlásnál? Mert eBay-en már elég rutinos vagyok, viszont Amazonon, még semmit nem rendeltem. Előre is köszönöm! -
dobragab
addikt
Üdv!
Egy Allsop Raindrop XL rendelésében kellene segítség. A legtöbb eladó nem szállít MO-ra, amelyik meg igen, az épp aranyárban (3-4k-s padot 5+k-ért). Még a nyáron találtam olyan eladót, akinél szállítással együtt 6k volt az egész.
Tudtok olyan valakit, aki megrendeli helyettünk pl. USA-ba bagóért, és továbbpostázza ide, úgy, hogy még meg is érje nekem?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.
-
-
Zol77
aktív tag
Üdv,
kollégám rendelt nekem (az én kártyám nem jó,csak az övé volt jó) Amazonról,már fel is adták,kapott is tracking numbert,de ezt csak ő látja ha belép a "your orders"-be. Van rá mód,hogy a kapott trackingot én is tudjam nézni? Lehet ezt importálni valahogy az én accountomba? Próbáltam minden létező tracking,meg futárszolgálat oldalát,de egyik sem ismeri.
Amerikából jön,és LDLBIND+8 szám a trackingom. Ez lehet,hogy csak az Amozon oldalán követhető? vagy majd lesz új szám ha a végleges kiszállító futárnál lesz a csomag?[ Szerkesztve ]
-
Möhe
addikt
Amazon gift card csak a .com oldalra érvényes?
Freemyapps-al gyűjtögetek de ha nem jó a .de oldalra akkor beváltom itunes-ra. -
Sanyi.mTs
addikt
van amazon.com-os regisztrációm, a régi napi ingyenes amazonos app-ok miatt, kamu amerikai címmel.
ha átírom a valódira, akkor tudok rendelni DE, UK, IT, FR amazonról vagy ott is külön-külön kell regisztrálni?
-
randras
veterán
Amazon Buy VIP-ről rendelt már valaki? Most adtam le egy rendelést, és kért kártyaszámot, de CVC-t nem...
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Mr.Csizmás #2131 üzenetére
Esetleg lehet nézni a termék adatlapján az eladóknál, hogy oda van írva szövegesen a nemzetközi szállítás.
Sajnos nem ennyire szofisztikált ez, alapvetően saját országuknak vannak az oldalak (UK, DE, FR, IT, stb)⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Mr.Csizmás
titán
üdv,
amazonon hogy lehet keresni, hogy mit szállít ki magyarországra? fizikai dolgok, telefon, stb. desktop, vagy mobil app?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
206 cc
senior tag
Szia h1mpi !
Igen találtam 20-24K-ért...de egyrészt van még min.egy hetem amíg megérkezik a 6s-em illetve sok kicsi megtakarítás sokra megy...
Vagy tudsz olcsóbb helyet?..jó privibe is....sőt üveg fólia is érdekelne Spigen,Nillkin..szóval ahol működik a 3D Touch is...mert ezek is sokkal olcsóbbak kintről ugye.
Bocsánat, nem is néztem hogy szerkeszthettem volna még az előzőt.[ Szerkesztve ]
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
206 cc
senior tag
válasz
radi8tor #2124 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet.Még soha nem rendeltem Amazon-ról...azt jól sejtem,hogy amennyiben pl.U.S.A.-ból ugyanezt rendelném akkor itt automatikusan vámolják+ÁFA kerül rá ha szükséges vagy itt is úgy jön hogy a hivatal eldönti?Mert ugye onnan még olcsóbb.
Ezt is megnéznéd hogy szállítással mennyi lenne?....persze ha segítesz hogyan kell nem zaklatnálak..206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
206 cc
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni hogy ez a tok mennyi lenne szállítási költséggel ide Mo.--ra?206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
radi8tor
MODERÁTOR
Helló!
Lehet aki 139.9-ért árulja nem szállít ide, aki viszont szállít Magyarországra az 149.3-ért adja.
semetka: kicsit olvass vissza, nem olyan rég beszéltünk erről. Első körben én írnék az eladónak mit mond, második körben az itthoni márkaszervizt kérdezném meg róla.
⭐ Stella
-
h1mpi
félisten
Sziasztok!
Az amazon.de-n kinéztem egy terméket, ami 139.9 EUR. Beteszem a kosárba és megyek fizetni, amikor is már 149.30 EUR+szállítási költség. Mitől lehet ez?
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
semetka
őstag
Amazonon kinéztem egy Sony fejegységet ami nem elérhető M.o-on. Ha esetleg garanciális problémám lenne hogy tudom érvényesíteni?
==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
Möhe
addikt
Mekkora "durranás" szokott lenni itt ( amazon.de) a fekete péntek? Autós hifi cuccokkal vásárolnék befele.
[ Szerkesztve ]
-
stigma
addikt
Sziasztok. Még sosem rendeltem Amazonról, amiatt érdeklődnék, hogy az alábbi telefont mennyiért lehetne berendelni Amazon.cu.uk-ről, mert a postázás árát nem találom, csak UK-en belül ingyenes.
Az érdeklne hogy :
- Ilyenkor Eu-n belül vám nincs ugye?
- Illetve gondolom ÁFÁ-t még számoljak rá ugye?Mennyibe jönne ki, nem tudnátok ebben segíteni?
segítséget előre is köszönöm.
....Google Pixel 8 Pro / OPPO Watch X / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
radi8tor
MODERÁTOR
Más ez, mint Árgép.
Itt Amazon vállalja azt, hogy téged szakszerűen kiszolgálnak a szerződött partnerek, ha bármi gondod van és nem segít az eladó neked, akkor Amazon majd segíteni fog.Meg itt a cégek Amazonos áron hirdetik a termékeiket (ami sajnos nem mindig olcsóbb, mert ugye komoly százalékokat fizetnek Amazonnak azért, hogy árulhassanak rajta keresztül).
Kártyáddal kapcsolatban nem biztos, hogy tudok segíteni, ha alkalmas netes vásárlásra (pl hátulján ott a 3 számjegyű hitelesítő kód), akkor működni fog.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Möhe
addikt
válasz
radi8tor #2097 üzenetére
Amúgy ez az Amazon, mi is tulajdonképpen? Mint itthon az árgép, csak konkrétan rendelési lehetőséggel is egyben? Mert ennek a terméknek van pár eladója, és mivel teljesen szűz vagyok itt, kérnék egy kis iránymutatást, mire is kell/ene figyelnem.
Illetve nincs dombornyomott kártyám,csak sima.Ezzel is lehet fizetni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen NAS-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LEGO klub
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung SmartTag2 teszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Eladó Garmin Instinct 2X Solar okosóra, garanciális, hibátlan állapot 100% akksi
- Xiaomi 14T Pro 512GB Black Gyári független
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Használt Apple iPad Magic Keyboard 12.9 - magyar kiosztású billentyűzet
- Újszerű kék Apple AirPods Max fejhallgató- új akkumulátorral
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest