- Vintage Story PH fórumozók játékszervere 2025
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Gurulunk, WAZE?!
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- Régi Gépterem: II.386
- Poco X7 Pro bemutató (videó)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
-
LOGOUT.hu
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ezek Amazon.de eladóra vonatkoznak, mint írtam korábban az általad kinézett RAM-ot nem Amazon árulja.
Ahhoz hogy lásd a végösszeget el kell kattogtatni egészen fizetésig:Bestellungsübersicht
Artikel: EUR 74,73
Verpackung & Versand: EUR 9,99
Gesamtbetrag: EUR 84,72Tehát ennyit kell fizetned érte, semmi többet. Amúgy Írországból jön.
⭐ Stella
-
-
ooloo
őstag
Üdv,
A Német Amazon.de oldalon kiválasztottam egy terméket . Ott azt írja , hogy "EUR 74.73 + Free Delivery to Germany"
Akkor most az van , hogy nem minden termék kerül ingyenes szállítással a megrendelőhöz ? Vagy én értek valamit félre ...
A válaszokat előre is köszönöm !
[ Szerkesztve ]
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
donjohnson
addikt
válasz
sszemtelen #3495 üzenetére
1.8 nem rossz, de 1.0 mégiscsak rosszabb: [link]
jó is, hogy beraktad ezt az értékelős oldalt.
[ Szerkesztve ]
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
sszemtelen
őstag
válasz
donjohnson #3494 üzenetére
De az Asendia-ra ENNYIRE rosszak a visszajelzések.
-
donjohnson
addikt
válasz
sszemtelen #3492 üzenetére
nekem a ROYAL_MAIL tüntette el most legutóbb
szerintem bármelyik szállítóval előfordul.ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
törölt tag
válasz
sszemtelen #3492 üzenetére
Carrier
Tracking information not availableEzt írta végig, azért nincs fogalmam se hol a csomag, kinél lehetett.
-
törölt tag
Sziasztok!
Amazon.de-ről rendelésnél hogyan tudom ellenőrizni hogy mikorra ér ide a csomag? Mert az Amazon rendszere szerint 2 hét után múlt csütörtökre kellett volna ideérnie a csomagnak. De nem kaptam végig olyan infót hogy ki fogja kiszállítani vagy mi a csomagszáma.
Az Amazon már küldött emailt hogy értékeljem a rendelést. Előre fizettem. A csomag biztosan nem jött meg, anyám minden nap várta, telefonszámot is adtunk meg. -
goku888
tag
Sziasztok
ezt szeretném megrendelni amazonról de tudom mit jelent mellette prime ?https://www.amazon.co.uk/Dragon-Ball-Movie-Resurrection-Blu-ray/dp/B018EEYNUQ/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1486167530&sr=8-6&keywords=dragonball+bluray
-
GAbre
veterán
válasz
radi8tor #3484 üzenetére
Gondoltam rá,de azt mondta ismerős amerikában,hogy elég drága a posta.
Egyébként még nem vettem,de elég fos ez az amazon.
A kérdésemre nem kaptam választ,kíváncsi vagyok a maira kapok-e.
Ha nézel máshol árat,vagy használtat,nem ad róla semmi infót.
Pl.: Ma néztem 6 fajta kártyára hozott ki árat,aztán gondolom valaki leütötte az olcsót,mert aztán mind elfogyott.
És arra semmi infó,max az a max 2 sor,ami az állapotát irja le,ha leírja.Unknown 9 awakening
-
Zola007
veterán
az nem számít, hogy nem raknak bele payment sheetet vagy nem írnak rá értéket, attól a szállítónak le van adva a csomag értéke és ha több mint a határ, akkor nem úszod meg vám nélkül
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
GAbre
veterán
Üdv!
Valaki rendelt már amazonról ajándékként jelzett csomagot,vámolták,vagy van esély erre,h átcsúszik?
Unknown 9 awakening
-
Zola007
veterán
válasz
Zola007 #3480 üzenetére
Újabb beszélek azóta, jelen álláspont szerint nemzetközi rendelést nem cserélnek, csak visszaküldés van.
Bár azt nem tudta megmondani, hogy ez hol szerepel az oldalukon.update 1.0: Linkeltem neki a korábbi (még a rendelés leadása előtti chat-et), ahol direkt azzal kezdtem, hogy UK-ból rendelnék Mo-ra és mi a helyzet ilyenkor, ha nem jó egy cipő mérete?
Na mindegy, majd lesz valami, legrosszabb esetben buktam a 8 fontos postát és áll a pénzem benne még 2-3 hétig, de azért leboxolom ezt, mert nem örülök, hogy fölösleges köröket kell futnom.
update 2.0: rendeljem meg újra és beállítják a rendelésre a korábbi árat. Hát, elgondolkodom rajta, hogy lógjon-e még egyszer 60 fontom a levegőben
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz
radi8tor #3373 üzenetére
"Téged sem akarlak meggyőzni róla, hogy Amazon "kicsit" jobb cég mint az átlag. Amit az ügyintéző mond az úgy is van/lesz. "
Jelentem beszoptam.
Akkor ledumáltam az ügyintézővel, hogy ingyen cserélik, ha nem jó a méret.
Megrendeltem a 44-est, amilyen szerencsém van, nagy lett.
Most írtam nekik, hogy cserélnék 43-ra.
Nem lehet, küldjem vissza, visszaadják az árát és rendeljem meg újra
Csak éppen azóta feljebb ment az ára 15 fonttal és bukjak még egyszer 8 font postát az új rendeléssel.
Most beszélek a 3. ügyintézővel, hogy miaf.szvan ilyenkorMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zirowe
nagyúr
válasz
radi8tor #3476 üzenetére
Akkor lehet ez eddig nekem azért volt, mert mindig dhl hozta a csomagot, most először volt postás.
Bár a tracking alapján Európáig ugyanaz hozta, mint eddig (landmark).Egyébként volt már olyan, hogy dhl-es szállításnál kb 1 hónappal később utaltak vissza, hogy többet vontak le vám és áfa miatt.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
válasz
radi8tor #3474 üzenetére
Tudom, hogy amazon intézi helyettem, csak ugye mindik kellett nyilatkozatot töltenem, most meg nem, ezért találtam furcsának.
De akkor úgy látszik nem az.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
radi8tor
MODERÁTOR
Pont azért vonták le a vámelőleget, hogy itthon ne kelljen vámolni a csomagot.
Ezt Amazon fizette meg helyetted feladáskor.Futár gyorsposta esetén hozza leginkább a küldeményt. De volt olyan, hogy MPL hozta a gyorspostai küldeményt nekem is (nem is volt annyira gyors így - reklamáció ment).
⭐ Stella
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, most jött meg amazon.com-ról rendelt csomagom.
Meglepő módon nem futár, hanem az mpl postás hozta, illetve nem kaptam meg előtte mailben a vámárú nyilatkozatot, postás se kérte el tőlem (korábban, amikor .com-ról rendeltem, mindig volt egy ilyen kör).
Usából jött a csomag (órák), rendeléskor levontak 134$-t vámelőlegként.Most akkor nem lett megvámolva, vagy változott a rendszer és már nem kell a vámárú nyilatkozat?
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
törölt tag
Hello!
Kipróbáltam az Amazon Prime 30 napos lehetőségét. A TV-men van Amazon video alkalmazás. Ebben az esetben ha ott filmet nézek azt kiszámlázzák vagy ingyenes? A bankkártyám ugye a Prime miatt meg van adva. -
motocoder
aktív tag
Itt van 7 jó cucc az amazonról [link]
-
fila
senior tag
Német amazon kérdés nekem is.
Vetttem egy telefont amire elvileg 2 év gari van,
a telefont most szeretném eladni,
hogyan lehet ezt a garit ezek után érvényesíteni a vevőnek?
Gari levelet nem kaptam csak számlát.alza+ éves 20 kedvemény kód: eKDUrpgbMuqz
-
kerxy
senior tag
Részemről nagy plusz a német amazonnak! December végén rendeltem egy BlitzWolf BW-LT1 lámpát, mely egy ma hajnali áramszünet óta teljsen megadta magát.
Apukám kb anyanyelvi szinten beszél németül, úgyhogy írtunk nekik cseten az imént, hogy mi a teendő ilyenkor. A történet vége, hogy a vételárat vissza utalják, a terméket pedig a magas postai díjak miatt nem kell visszaküldeni. Használni persze így nem tudom, de korrekt és gyors ügyintézést tapasztaltam! Le a kalappal -
Peetta14
tag
Sziasztok, van esetleg ceg, ami hazaszallitana a nemet amazonon rendelt butort, amit nem lehet direktbe megrendelni Magyarorszagra?
-
rafanadal
csendes tag
Hallom, hogy a britek ki akarnak lépni az unióból. Ez hatással lesz a brit amazonról való rendelésekre? Gondolok itt a vámra és áfára.
-
Sholom
tag
Sziasztok!
Amazon.de-ről vásárolnék Prime előfizetéssel, dombornyomott Mastercard kártyával.
Checkoutnál kérdezi:
Please tell us the currency of your card. (Why?)
My card is in Hungarian Forint (HUF)
My card is in a different currencyItt mit adjak meg hogy ne váltogassa a pénzt őrült számokkal? Currency converter nincs bekapcsolva!
[ Szerkesztve ]
-
gg72
veterán
Annyit szidtam decemberben a postát, így most valamit jót is írok róluk: a német amazon 20-án pénteken adott fel egy sima csomagot (nem expressz), amit ma kézbesített a posta BP-en, ez akárhogy nézzük, 3 munkanap volt, dícséretes!
-
Met
nagyúr
Sziasztok!
Ha rendelek egy ilyen távirányítót akkor erre nem jön vám ugye? Mert hogy elvileg németországból küldik.
20%-os kedvezménykódot az éves AlzaPlus+ előfizetésre - 23muM9Ktbr6Y
-
Grga_Pitic
aktív tag
válasz
radi8tor #3454 üzenetére
Bár ebben a konkrét esetben már nem érdekes, de megrendelést követően is lehet még devizanemet váltani, ha még nem terhelték be, legalábbis nekem sikerült. Igaz, hogy pont ez a megrendelésem elveszett az automata folyamatokban később (nem terhelték be a kártyámat se). De írtam az ügyfélszolgálatnak, és utána ment minden flottul.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
BornToBePuli #3453 üzenetére
Biztos változnia kellett, mert ha kikapcsolod a convertert, akkor GBP-ben fizetsz. Ha bekapcsolod, akkor pedig HUF-ban.
Amennyiben még nem kezdték el összeállítani a csomagot vissza tudod mondani (ha nem terhelték rá az összeget a kártyára).
Your orders alatt a rendelés mellett nyomj egy cancel-t.
⭐ Stella
-
BornToBePuli
aktív tag
Sziasztok!
Az amazon.co.uk-ról rendeltem egy telefontokot.
Már késő, de érdekelne, hogy megoldható-e az, hogy ne az amazon váltson az ő árfolyamán devizát. Angol fontot kellett fizetnem, az amazon oldalán 380 Ft, az OTP-nél meg talán csak 350 Ft volt az árfolyam.
Ez olyasmi mint a Paypal-nál. Ott tudom, hogy lehet, de itt nem sikerült rájönnöm. Az amazon converter-t ki-bekapcsolgattam, de nem változott az árfolyam.
Köszi a segítséget.
Read only felhasználó
-
_Csordi_
csendes tag
válasz
sszemtelen #3449 üzenetére
Köszi! Elég meredek árak... főleg annak fényében, hogy összesen ~1200Ft -nyi ÁFÁ-t vont le az amazon előre. A táblázat alapján kb. +5700Ft -ra kell még számítanom. Alig majdnem ötszöröse az import ÁFA összegének. Persze nem halok bele, de azért örültem volna, ha ezt már előre közli az amazon, hogy még ilyen extra díj is felmerül.
-
Zola007
veterán
válasz
_Csordi_ #3448 üzenetére
ups-el rendeltem vagy 2 éve amazon.com-ról
elintézték a vámügyintézést, de nem kellett rá fizetni semmi extra költségetMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
_Csordi_
csendes tag
Kérdés: amazon.com -ról rendeltem könyveket, UPS a szállító. Az UPS küldött egy meghatalmazást a import vám ügyintézéséhez. Ezt ki kéne töltenem aláírva és visszaküldeni nekik. Viszont az nem derül ki számomra, hogy ezt ők ingyenesen végzik vagy sem. Az egészen biztos, hogy ÁFÁ-t nem kell fizetnem, mert az amazon előre levonja az import áfát. De van egy olyan sejtésem, hogy ez a UPS vámügynöki szolgáltatás egyáltalán nem ingyenes. Valakinek van tapasztalata, hogy mégis mennyi pénzt fognak ezért felszámolni?
-
Grga_Pitic
aktív tag
Sziasztok!
Két terméket küldök vissza az amazon.de-nek, de nem lehetett kombinált visszaküldést választani. Elég bosszantó, mert így duplán kell a postaköltséget is fizetni, és kb. felét térítik vissza. Próbálkozott már valaki ilyenkor egy csomagba tenni a kettőt? (Tudom írja az Amazon, hogy ilyet nem ajánlatos tenni).
Illetve van-e ajánlott, kedvező árú szolgáltató a visszaküldésre?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
donjohnson #3444 üzenetére
Írhatsz nekik. 2 hete várod a terméket, ennyi idő alatt ide kellett volna érnie.
⭐ Stella
-
donjohnson
addikt
szia radi8tor,
ha január 9-én rendeltem egy órát uk-ból, de még mindig nem jött meg (január 19 az expected date és nincs tracking information, Carrier: ROYAL_MAIL), akkor érdemes az amazon customer service-t zargatni?
vagy várjak még pár napot, 1 hetet stb. nem tudom mennyi mostanában a várakozási idő angliából rendelt csomagok esetén.köszi!
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
ferzoli #3441 üzenetére
Amennyiben hibátlan a termék csak te állsz el a vásárlástól, akkor nem térítik meg a visszaküldés díját.
És nekem úgy rémlik adótörvény értelmében, hogy az áfa+vám se jár vissza.Ha biztosra akarsz menni, akkor chaten vagy emailben kérdezd meg tőlük.
Oldal alján: "Help / Need more help - Contact us" menüponton keresztül[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Sziasztok!
Amazon.com-ról rendeltem egy fejhallgatót, úgy tudom 30 napig lehet refundolni, ha vmiért nem klappol.
Vásárlásnál egybe fizettem mindent (termék, szállítás, vám, áfa)
A kérdésem az lenne, hogy refund esetén miután visszaküldtem a terméket, akkor a teljes előre kifizetett árat visszautalják (+ vissza postaköltség) vagy a magyar terheket külön itthon kell lemeccselni?[ Szerkesztve ]
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
HA4CG
csendes tag
Sziasztok! Az Amazon.de-ről rendeltem egy közel 60 ezer Ft-os közgyűrűt, profi kamerához. Elég vicces volt, mert 8 nappal a tervezett szállítás előtt hozták. Se SMS, se telefon, berakták az utcai postaládánkba, amit bárki ki tudna nyitni.
Ez a kissebb gond, de a közgyűrű számomra legfontosabb funkciója, gyakorlatilag használhatatlan. Nem ez a gyűrű rossz, hanem egyszerűen tervezési hibás. A részletekbe nem mennék bele, legyen elég annyi, hogy ez nem használható. A kérdésem: itt is érvényesíthető az elállási jog 8 napon belül? Szeretném visszakapni az árát, hogy álljak neki? -
radi8tor
MODERÁTOR
Gyártónál tudod érvényesíteni (felvenni a kapcsolatot velük, RMA számot kérni, majd elküldeni nekik az alkatrészt EU-ban)
sszemtelen: Igen, ha megérkezik a csomag valamikor, akkor tekintsd ajándéknak. Azért utalták vissza az árát, hogy meg tudd rendelni ismét.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
sszemtelen
őstag
Sziasztok!
Ma kaptam egy levelet, hogy visszautalják egy rendelésem árát, mert attól tartanak hogy elveszett a csomag. A kérdés hogy ilyen esetben, ha netalántán mégis megérkezne, akkor tekintsem ajándéknak az amazontól a cuccost? Igazából tegnapi nap volt a kitolt szállítási határidő, szóval bármi lehet még belőle
Illetve ha megérkezne, akkor még tudnám a garanciát érvényesíteni?Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
amazon.de-n hogyan lehet érvényesíteni a jótállást? Tervezek pár PC alkatrészt vásárolni onnan...
Köszi! -
Tompo92
senior tag
Sziasztok..
Egy adott terméknél meg lehet nézni vhol hogy szállítanak e magyarországra? Vagy nincs ilyen opcio? -
Postas99
senior tag
Visszaírtak, hogy természetesen expedited shipping lesz belőle, ezen felül a szállítási díjat pedig elengedik.
-
Tompo92
senior tag
Sziasztok..
Mit érdemes tudni az amazonról? Mennyire megbízható?
Sajnos sehol máshol nem találok olyan akkumulátort a laptopomba mint amazonon..
Hallottam olyanról hogy bizonyos esetekben nem szállítanak ki magyarországra erről mit kell tudni?
Amerikai amazon, német amazon stb ezek közt külömbség rendelést nézve?
Ezt szeretném megrendelni, tudom nem vagytok cigányjósok de több tapasztalatok van ebben, ha ezt megrendelem meg is jön?
Válaszokat köszönöm előre is..
Szép estét! -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Postas99 #3418 üzenetére
Nekem általában 2 nap alatt megjön a visszautalás. Most bele futunk hétvégébe, ezért ne várd péntekig.
Írni nekik a szokott módon tudsz:
Oldal alján: Hilfe / Brauchen Sie weitere Hilfe? / Kontaktieren Sie unsKiválasztod a rendelést, megírod miért kerested őket (korábbi ügyintéző mit ígért).
⭐ Stella
-
Postas99
senior tag
Radi8tor:
Az eset vége az lett a meg nem jött termékeknek, hogy ma elindították a refound-ot, ami legalább 10 nap (expected, vagy estimated, már nem írták)
Újra megrendeltem a termékeket, igaz most már drágább, mint akkor volt.
A kérdés csak az, hogy MOST MIÉRT NEM VONTÁK LE AZONNAL A PÉNZT?
Tavaly amit megrendeltem ugyanezeket a termékeket és nem jöttek meg 1 hónap alatt azoknak az árát AZONNAL levonta a pénzt banktól az AMAZON.A másik, hogy írnom kéne ugyanannak az ügyintézőnek, hogy mivel megígérte ha megrendelem újra a terméket akkor ő elintézi hogy Expedited shipping legyen a szállítás.
Nos csak a REPLY gomb hiányzik a levélből. Valami épeszű elképzelés, hogyan válaszoljak a levélre?
A terméknél nincs opció arra, hogy írjak az ügyintézőnek, hogy ugyan már váltsd be az ígéreted vagy valami...Még valami, most is ott az info:
" Arriving:
Friday, 3 February -
Wednesday, 8 February "
Tehát nem expected és nem is estimated[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
válasz
radi8tor #3416 üzenetére
csak nem
biztató, hogy ilyen korrekt a dolog, de jobb lenne, ha holnap befutna. igazából a régi töltőket eladtam vagy két hete, most élek mindenen, ami usb-s, hogy ne haljanak le a kütyüim, bíztam a múltkori egy-hetes szállításban
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
hoffman_
nagyúr
válasz
radi8tor #3414 üzenetére
nem feszengek, csak azt hittem, hogy ha 5-8 napot írnak standard shippingre és van egy 3 hetes megadott intervallum, akkor nem csúszik ennyit. csak rutintalanság. meg ugye a másik Anker kütyü, amit innen rendeltem (annyi a diffi, hogy a csúszós az Budaörs, munkahelyre, a másik Budapest, otthonra), konkrétan 4 munkanap alatt megjött.
okés, akkor folyt. köv., köszi
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
hoffman_ #3413 üzenetére
Az lényegtelen milyen gyártás. Az a lényeg honnan jön.
Ha azt írják ott várj Január 25-ig, akkor várj addig. Utána mehet a kapcsolatfelvétel Hilfe, stb linken.A szállítási dologra nem tudok mit mondani. Ami nekem sürgős volt azt gyorspostával kértem. Ami nem sürgős és simával kérem ott el kell fogadni hogy nem időgarantált.
⭐ Stella
-
hoffman_
nagyúr
válasz
radi8tor #3412 üzenetére
azt hittem, hogy usa gyártás (még ha naiv is vagyok). teszek egy próbát, köszönöm. felettébb bosszantó, mert egy hónapos lassan rendelés.
más kérdés: egy barátom szokott rendelgetni hébe-hóba, hogy nem szereti a .de-t, mert lassan jön meg. bezzeg az angol mindig gyors. itt él, ide rendel: hogy lehet ez? azt mondta, hogy persze, van aminél jelzik, hogy nem szállítják, de sokszor mégis bejön. hogy lehetséges ez?
szerk.
csak olyan gombot látok, hogy "leave seller feedback", ez viszont nem direkt kapcsolat, hanem értékelés. úgy gondolnám, hogy nem ez kell nekem, vagy tévedek?
szerk. #2
a tracking alatt találtam egy ilyet, ezt érdemes megvárnom?
We’re sorry your parcel is late. If it hasn’t arrived by Wednesday, 25 Jan, please come back for more options.
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
hoffman_ #3411 üzenetére
Anker kínából jön. Nekem az egyik majdnem 2 hónap alatt ért ide a nyáron. (töltőkábel)
Amit mindig javasolunk: vedd fel a kapcsolatot Amazonnal. Lehet rögtön vissza adják az árát, lehet azt mondják várj még 1 hetet és jelezd újból.
Oldal alján amúgy: Hilfe / Brauchen Sie weitere Hilfe? / Kontaktieren Sie uns
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
hoffman_
nagyúr
sziasztok,
belefutottam egy késő rendelésbe. amazon.de-ről rendeltem Anker töltőt és kiegészítőket. elvileg nem USA szállítás, hanem német raktár (ezt utólag tudom ellenőrizni?), január 17-i határidővel, de még mindig nem érkezett meg. vám-áfa ügyben, ha jól vettem ki a német maileket, semmiféle megkeresés nem jött, csatoltak már vagy két hete egy számlát, ezen a héten meg két email is jött, többek között, hogy értékeljem a termékeket. UPS szállít, de nincs tracking... 39 eurót meghaladó volt éppen, így nem volt szállítási költség.
ilyenkor mi a teendő? köszönöm előre is, ha akad tipp.
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Corsair90 #3408 üzenetére
Amerikából én nem vennék kávédarálót, mert náluk 120V-os hálózat van.
Szállítás sem ingyenes, csak Amerikán belül. Német Amazonnál van ingyen szállítás 39 EUR felett.Tudsz Visa kártyával fizetni. A vásárlás menete elég egyszerű.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Corsair90
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy ilyen kávédarálót venni [link] amazonról, de sajnos még nem vásároltam tőlük.
Azt írja, hogy ingyenes a szállítás, de ez hozzánk is érvényes?
Ha rákattintok hogy megvásárolnám a terméket, akkor mivel tudok fizetni? Visa kártya és paypal-on van egyébként.
Nagyon hálás volnék, ha valaki leírná mi a vásárlás menete és hogyan is működik ez az egész, illetve szállítás hogyan oldható meg hazánkba, valamint van-e valami buktatója a dolognak?
Köszönöm szépen előre is a segítséget! -
negyven2
veterán
válasz
radi8tor #3404 üzenetére
Szerintem még várok, mert most néztem meg a múltkori rendelésem is az Amazontól amit a uk oldalon adtam le, németből jött és ugyan úgy néz ki a cím elrendezése mint a mostanin. Csak furcsállom, hogy nekem nem a normális DHL+MPL hozza ki, hanem eleve az osztrák postával jött. Meg az is, hogy Pest után szeged kötött ki és ott volt lényegében kettő nap alatt.
Amúgy nagyobb csomagokon rajta van a telefonszámom? (múltkor levélben jött fólián nem volt).
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
negyven2
veterán
válasz
radi8tor #3400 üzenetére
Bár azóta már utána gondolván, fel se adják a csomagot, ha nincs utca házszám. Amúgy ott van.
Ugye így néz ki soronként:
Név
Utca, házszám (de gondolom, ha céget írtam volna ide az is így néz ki)
Város, megye irányítószám.
Ungarn“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Politika
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Vintage Story PH fórumozók játékszervere 2025
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Suzuki topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Eladó Garmin Instinct 2X Solar okosóra, garanciális, hibátlan állapot 100% akksi
- Xiaomi 14T Pro 512GB Black Gyári független
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Használt Apple iPad Magic Keyboard 12.9 - magyar kiosztású billentyűzet
- Újszerű kék Apple AirPods Max fejhallgató- új akkumulátorral
- Dell 5820: Intel Xeon W-2145 (8/16T - 4.50GHz), 128GB DDR4, 512GB NVMe SSD, Quadro P4000 8GB ÁFÁs
- Új Apple Watch Series 5 44 mm akkumulátor
- CUBOT KingKong Mini 1
- ÚJ Asus TUF B650M-PLUS WIFI - Ryzen 5 8400F - 32 Gb Adata 6000MT/s CL30 DDR5 KIT - 3 év garancia
- Eladó HyperX ddr3 tuning ramok 2x4GB és 4x2GB kit
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest