Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Tegnap direkt megnezten miutan aktivaltamta, a vegen nem hozta a shipping-et csak a tetel vegosszeget. Most ceges gagyifonrol vagyok de este tudok kuldeni kepet...
Magyar address-re!Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
maestro87
őstag
Ez az egér (£26.99) akkor most mennyire is jönne ki?
-
radi8tor
MODERÁTOR
Beszélj amazonnal erről. Itt írtam le hogyan kell felvenni a kapcsolatot.
⭐ Stella
-
maross
nagyúr
Logitech supportrol is lepattantam, emailre nincs valasz, live chat kuka. Még ha atallitom united kingdomra vagy US-re se hajlando tovabbmenni.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
DeFranco
nagyúr
van a német oldalon is chat, de németül kell velük beszélni, és ezt egészen nyers módon közlik is ha angolul próbálsz nyitni.
de ha megy a német, vagy jó a fordító, akkor el lehet velük beszélgetni. én kifogtam egy világi troll okoskatörpöt, aki csak azért is megforgatta bennem a kést, amikor már kétszer megköszöntem, hogy felhívta a figyelmemet hogy mit néztem be (hogy a 19 eurós ingyenes szállítás csak németországra vonatkozik) azért még be kellett hivatkozni és másolni a megfelelő passzust is, annak ellenére, hogy külön leírtam, hogy nem szükséges, kitalálok magamtól is
-
Beni2360
félisten
-
viharhozo
addikt
Mondjuk erre mondhatja, h a ki nem fizetett rendelesnel valtoztathato a kartyaszam, tehat ezt neked kellett volna atirni.
Az viszont stickybe kene, h mindent rendelj kulon, egyebkent meg fognak szivatni. Meg az is komoly, h a 80 euros rendelesemhez nem jar egy vacak TN.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
sszemtelen
őstag
-
kapitanj
csendes tag
válasz maross #10454 üzenetére
Használt cuccokra nem jár a 14 napos visszaküldési jog, kivéve ha a kereskedő vállal ilyet.
Nekem nem működött a csomagautomatával, viszont a postán meglepetésemre gond nélkül átvették.
Ja, írtam egy illedelmes angol nyelvű levelet az Amazonnak azzal kapcsolatban, hogy a visszaküldött bontatlan cuccért 15,23 euróval kevesebbet kaptam vissza. Aznap megjött az összeg a számlámra és egy levelet is írtak, amit azóta sem olvastam el, biztos ilyen sajnáljuk bla-bla. Azért durva, hogy rájuk kellett szólni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest