Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeViL-X.
tag
Sziasztok... Egy nagyon nagy guru tanácsát szeretném kérni.. Amazonról rendeltem már párszor, de ilyen "problémába" még nem futottam bele... Én Németben élek és a Német amazanról rendeltem egy terméket.. Majd kb 2 napra rá írt az áruház, hogy nem tudják szállítani a kért terméket és nem is tudnak után rendelni ezért kérik, hogy töröljem a rendelést.. Ez meg is történt.. Egy előre felhozott táblázat jelent meg, hogy "igénylem" a termék törlését... Csak hogy a pénzem azóta sem kaptam vissza, mert ugye azt abban a pillanatban lefogták mikor megrendeltem... ennem már több mint egy hete.. Írnom kell vagyis könyörögnöm kell a pénzemért vagy várjak még?

-
j.peter65
tag
Valaki rendelt már nagyobb értékben pl gamer vga vagy valami ? tapasztalatok ?
-
YM
senior tag
válasz
donjohnson
üzenetére
Nálam egy csomó hsz hiányzik
Az előző oldalon is! 
-
YM
senior tag
Elképesztő mennyire rendesek az Amazonnál. Visszautaltak zsét, mert csökkent a vámköltség

Btw mi van ezzel a topikkal h csak 2 hsz-t tölt be?

-
j.peter65
tag
Sziasztok!
Nos amazon.co.uk ról szeretnék rendelni egy komolyabb vga-t 150+ Euro az ára honnan tudom hogy mennyi a szállítás Magyarországra ? Vámot-adót nem kell fizetni ugyanis EU-n belül jön nem ? Amazontól szeretnék vásárolni nem a többi eladótól ! Köszönöm előre is a válaszokat . -
válasz
PandaMonium
üzenetére
Mint ahogy radi8tor1 kollega is irta, magyarul ird a cimet.
Ekezetes betuk is mehetnek, ha US vagy EU Amazonrol rendelsz, de ha Amazon Japan-tol, akkor ott ne legyen ekezet, mert Amazon JP nem tudja kinyomtatni az ekezetes betuvel ellatott cimket, amit a szallitonak adnak. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
PandaMonium
üzenetére
Nekik mindegy mit írsz, de ezek szerint Magyar Postának nem.
Magyarul írd a címet ékezetek nélkül. -
PandaMonium
őstag
Amazon-ról rendelés esetén van jelentősége, hogy az út neve után utat írok vagy street-et? Azt gondolnám, hogy mindkettőn kiigazodik a rendszer de legutóbbi rendelésem során (igaz, az nem Amazonról volt) elveszett egy relatíve drága csomagom úgyhogy most már inkább elővigyázatos vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mi történt?