Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeViL-X.
tag
Sziasztok... Egy nagyon nagy guru tanácsát szeretném kérni.. Amazonról rendeltem már párszor, de ilyen "problémába" még nem futottam bele... Én Németben élek és a Német amazanról rendeltem egy terméket.. Majd kb 2 napra rá írt az áruház, hogy nem tudják szállítani a kért terméket és nem is tudnak után rendelni ezért kérik, hogy töröljem a rendelést.. Ez meg is történt.. Egy előre felhozott táblázat jelent meg, hogy "igénylem" a termék törlését... Csak hogy a pénzem azóta sem kaptam vissza, mert ugye azt abban a pillanatban lefogták mikor megrendeltem... ennem már több mint egy hete.. Írnom kell vagyis könyörögnöm kell a pénzemért vagy várjak még?

-
j.peter65
tag
Valaki rendelt már nagyobb értékben pl gamer vga vagy valami ? tapasztalatok ?
-
YM
senior tag
válasz
donjohnson
üzenetére
Nálam egy csomó hsz hiányzik
Az előző oldalon is! 
-
YM
senior tag
Elképesztő mennyire rendesek az Amazonnál. Visszautaltak zsét, mert csökkent a vámköltség

Btw mi van ezzel a topikkal h csak 2 hsz-t tölt be?

-
j.peter65
tag
Sziasztok!
Nos amazon.co.uk ról szeretnék rendelni egy komolyabb vga-t 150+ Euro az ára honnan tudom hogy mennyi a szállítás Magyarországra ? Vámot-adót nem kell fizetni ugyanis EU-n belül jön nem ? Amazontól szeretnék vásárolni nem a többi eladótól ! Köszönöm előre is a válaszokat . -
válasz
PandaMonium
üzenetére
Mint ahogy radi8tor1 kollega is irta, magyarul ird a cimet.
Ekezetes betuk is mehetnek, ha US vagy EU Amazonrol rendelsz, de ha Amazon Japan-tol, akkor ott ne legyen ekezet, mert Amazon JP nem tudja kinyomtatni az ekezetes betuvel ellatott cimket, amit a szallitonak adnak. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
PandaMonium
üzenetére
Nekik mindegy mit írsz, de ezek szerint Magyar Postának nem.
Magyarul írd a címet ékezetek nélkül. -
PandaMonium
őstag
Amazon-ról rendelés esetén van jelentősége, hogy az út neve után utat írok vagy street-et? Azt gondolnám, hogy mindkettőn kiigazodik a rendszer de legutóbbi rendelésem során (igaz, az nem Amazonról volt) elveszett egy relatíve drága csomagom úgyhogy most már inkább elővigyázatos vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mi történt?