Hirdetés

2024. június 9., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#11501) Mercutio_ válasza Louro (#11496) üzenetére


Mercutio_
félisten

Értem én, hogy péntek van, de ne kezdjük újra ezt a komplexusos/bizonyítasikényszeres miért hülyeség a diploma témát:R

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#11502) Louro válasza FLx (#11500) üzenetére


Louro
őstag

Jogos.

@Mercutio_: Nem ez volt a cél. Csak a diploma már szerintem nem olyan nívó, mint régen volt. Azt aláírom, hogy sok hasznos dologgal találkozhattak az iskolában.

Én csak arra akartam utalni, hogy interjún a papírok helyett egy gyors szakmai kérdéskör és pár kérdéses teszt szerintem többet mutat, mint az iskola neve.

Mess with the best / Die like the rest

(#11503) Sempronius89 válasza Jhonny06 (#11498) üzenetére


Sempronius89
tag

Nem fogom a napomat rááldozva felsorolni és megvédeni, hogy miért, de diploma párti vagyok. Viszont azt a tudást ami egy SSC-ben egy mezei AP könyvelőnek kell simán meg lehet szerezni 2 hét alatt otthon önszorgalomból vagy egy netes kurzus által. :)

A teljes körű könyvelés nyilván más.

(#11504) axioma válasza FLx (#11500) üzenetére


axioma
veterán

Legyen inkabb az hogy a hr-esek profik (ameddig nekik kell) es optimalisan tudsz valtani (akkor amikor, es megtalalva a neked legjobb kombit, vagy ha esetleg nem esne egybe, a win-win maximumot a ceg es munkatars szempontjabol). Na ettol vagyunk jelenleg tulsagosan messze. Legalabb egy kicsit javulna a helyzet, de inkabb romlani latszik, vagy en esek ki egyre jobban eletkorom miatt a pixisbol (bar fiatalokat is latok korulottem hogy mik tortennek veluk).

(#11505) FLx válasza axioma (#11504) üzenetére


FLx
addikt

En mar feladtam, ezren megtalalnak ugyan mindenfele ajanlatokkal, de normalis penzt nem akarnak fizetni, ahol igen, ott meg ertelmes munkat nem kellene vegezni, csak ucsorogni. A legutobb is honapokig ment az interju process, vegre kuldtek egy ajanlatot es nem az az osszeg volt benne, amit megjeloltem mint minimum. Aztan megsertodtek amikor finoman elkuldtem oket a francba. :D

(#11506) Pala válasza FLx (#11505) üzenetére


Pala
veterán

Volt egy külföldi jelentkezésem nemrég (frontend), ahol a process úgy nézett ki, hogy bemutatkozó kör, 3 technikai kör (kétórás technikai beszélgetés, egyhetes take-home assignment, 3 órás live coding), majd utána személyiségteszt, IQ-teszt, "attention to detail" teszt, ezután on-site interjú két körben (először 1 napot el kellett tölteni az irodában, majd második felvonásként egy egyórás "face-check" interjú valami nagyfőnökkel), és utána ajánlattétel. Kb. 8 hétbe tellett ennek az egész hercehurcának a feléig eljutni, utána elköszöntem tőlük, nekem ehhez nincs türelmem. Szerintem ezek soha nem fognak senkit felvenni. :D

(#11507) opr válasza Pala (#11506) üzenetére


opr
veterán

Dehogynem, egy ilyen igazan alapos interjuval lehet csak megfogni az igazan hasznalhatatlan, fos munkaerot! :DDD

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#11508) FLx válasza Pala (#11506) üzenetére


FLx
addikt

Teljesen profik. Tuti fognak talalni valakit aki kelloen turelmes es vegig birja ezt az egeszet, bar o tutira ettol a cegtol megy majd nyugdijba, elucsorgi azt a maradek 30 evet a sarokban. :D En egy masik helyen meg azert hagytam abba az egesz process-t par het utan, mert az egyik szakmai korben csupa indiai interjuztato volt, akik minden valaszomra azt birtak makogni, hogy ez szep megoldas, de nem eleg olcso, mondjak olyant ami a legolcsobb. :D

(#11509) Pala válasza FLx (#11508) üzenetére


Pala
veterán

Indiaiakkal nekem is vannak érdekes tapasztalataim, én leginkább futni szoktam előlük. :D Egyszerűen nem vagyok kompatibilis a világukkal.

(#11510) Mercutio_ válasza FLx (#11508) üzenetére


Mercutio_
félisten

"ez szep megoldas, de nem eleg olcso, mondjak olyant ami a legolcsobb"

Ha mondtál volna előadják a főnökeiknek mint saját ötlet :DDD

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#11511) Vegha válasza Kleroo (#11493) üzenetére


Vegha
senior tag

Ez melyik sved telco volt konkretan ? En 2 honapja dolgozok az egyiknel (a legnagyobbnak mondjak magukat) es eddig szinte csak jo tapasztalatom van veluk. Mondjuk a kivalasztas soran nekem is tobbszor volt meg a Zuzu-val valo beszelgetes feelingje, de utolag nem banom mert ha a s*ggemet kinyaljak akkor meg keveset mondtam.

(#11512) theuprising


theuprising
tag

Engem az húz fel, hogy még mindig sokan egyáltalán nem tudják feldolgozni mi a devops engineer, és pl a sysengineer/sysadmin között a különbség. Még az NNG (meg jó pár más) sem tudta, interjú közben álltam fel, hogy "gyerekek, nemár, egy ez mezei linux sysadmin meló, minek kürtölitek szét ezt devopsnak?"

Csak érdekességképp, ti hogy látjátok?
Hogy fogalmaznátok meg, ha egy HR-es azt kérdezi tőletek mint szakmabeliektől, hogy "figyu, a főnök azt mondta kéne pár devops-os melót meghirdetni, elmagyarázod nekem mi is az pontosan?".

(#11513) FLx válasza theuprising (#11512) üzenetére


FLx
addikt

NNG-t hagyjuk is, jol tetted hogy nem mentel oda. Elso korben azt kellene megerteni mindenkinek, hogy a devops mint pozicio nem letezik, egy baromsag az egesz. Olyan van, hogy devops gondolkodas menten mukodik a ceg, hangsulyozom, az egesz ceg es nem csak az IT vagy dev vagy barmi, az egesz ceg. Na, akkor lehet keresni fejlesztot, meg lehet keresni uzemeltetot, meg amit akarnak, aki ebben a mukodesu szervezetben hatekonyan tud dolgozni. Ettol meg a szerepkoroket fel kell osztani, nem fog egy ember erteni ot masik munkajahoz es nem is kell neki. Kell latnia a mukodest, a folyamatokat es a masik munkajat koncepciojaban kell erteni, de nem megcsinalni helyette.

Csak egy cikk a sok kozul:

https://www.astroarch.com/tvp_strategy/devops-engineer-25120/

Volt szerencsem tobb nagyon reklamozott trendi amerikai multinal latni a devops-ot. hat sirva rohogtem. Ilyesmik voltak pl. hogy a devops infra csapat, ami mar magaban is vicc, csupa fejlesztokbol allt, de kozben a dev team-ek ellen dolgozott, mert kb. minden infrastrukturalis keresnek rajtuk kellett keresztul menni es semmit nem hagytak jova. Barmilyen valtoztatas fel evig tartott, ha egyaltalan megcsinaltak. Aztan meg sorolhatnam. Minel inkabb dicsekszik egy ceg ezzel a devops temaval, annal inkabb fogalmatlanok. En fel is hagytam ezzel a bohockodassal. Egy ideig meg megkerdeztem a recruiter-t, hogy ugyan mondja mar meg, az o ceguk mit ert devops alatt, meg naluk mi akar lenni az SRE es tarsai. Mindig az derult ki, hogy vagy fejlesztot akarnak felvenni, vagy valami sima uzemeltetot kek meg piros gombokat nyomni. A devops meg annyibol merul ki naluk, hogy van minden nap standup meeting, amin mindenki elmondja miert nem csinalt semmit tegnap se, es ma sem fog. Hurra!

ps. Es nem egy cegnel lattam ezeket, tobb 5000+ fos, agyonhypeolt meno cegnel, ahol alom dolgozni. :D

[ Szerkesztve ]

(#11514) Louro válasza theuprising (#11512) üzenetére


Louro
őstag

Úgy, hogy hívja oda a szakmai vezetőt és ő is legyen ott az interjún. A HR-es szakmai részt ne képviseljen. Ő az emberi oldalt kellene, hogy feltérképezze. Okkal külön szakmák ezek. Egyik se foglalható össze igazán 1-2 mondatban. Különben mi értelme lenne a több éves képzéseknek.

Mess with the best / Die like the rest

(#11515) Mercutio_ válasza theuprising (#11512) üzenetére


Mercutio_
félisten

Kérje fel az igénylő területet, hogy specifikálja a szakmai követelményeket mind hard- mind softskill tekintetében.
Esetleg azt is hozzáteheti, hogy konkrét elvárásokat kér meghatározni, mivel az lesz az alapja a későbbi hasonló pozicióknak.

[ Szerkesztve ]

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#11516) bambano válasza FLx (#11513) üzenetére


bambano
titán

múltkor is láttam egy álláshirdetést, devops esztergályost kerestek...

Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

(#11517) bambano válasza theuprising (#11512) üzenetére


bambano
titán

vagy csak nem tisztáztátok, hogy mire jelentkezel.
az nng folyamatosan keres devops és hagyományos adminokat is.

Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

(#11518) kexksz


kexksz
addikt

Sziasztok!

AWS certjei vannak innen valakinek? Jok barmire? Ahogy neztem allasajanlotokban nem keri senki explicit, de a tantervuk (most az SA-t csinalom) hasznosnak tunik. Meg a Security specializacion gondolkodom.

[ Szerkesztve ]

(#11519) section9 válasza kexksz (#11518) üzenetére


section9
őstag

Allaskereses melle jo ha van, de akkora a szakemberhiany, hogy senki se keri igazabol. Nalunk pl. asszem senkinek nincs az SRE csapatban.

(#11520) hipsteR


hipsteR
csendes tag

Sziasztok!

Van valakinek esetleg tapasztalata BlackRock frontend interjurol? Ha szupertitkos, akkor johet PM-be is. :)

(#11521) layerke


layerke
aktív tag

Sziasztok,

Egy mini "közvéleménykutatás" keretében szeretnék érdeklődni Tőletek. Szakterület váltás miatt elhagyni készülök a jelenlegi munkahelyemet és ipari szektort, a jövőben szeretnék villamosmérnökként tevékenykedni, amihez folyamatban van a diploma megszerzése. (jelenleg is rendelkezek mérnöki diplomával, de nem villamosmérnöki).
Úgy érzem két irányban tudok elindulni (szívem szerint), ezek az épületvillamosság és az autóvillamosság (szigorúan hibrid és/vagy elektromos hajtású autók).

Kérdésem, hogy szerintetek melyik irányban van több lehetőség akár anyagilag, akár szakmailag, melyik irány tarthat tovább, fejlődhet erélyesebben?

Köszi előre is!

(#11522) Kleroo válasza layerke (#11521) üzenetére


Kleroo
veterán

Jó kérdés. Perpill szerintem egy autóvillamosságis guru nagy érték. És a jövőben is az lesz, de valószínűleg egyre inkább az IT része lesz izgalmas, és egyszerűsödni fognak maguk a "HW"-ek.

Épületben nem tudom mekkora pénz van, de szerintem később fog eltolódni az IT felé.

Hodor. Hodor? Hodooor!

(#11523) theuprising válasza layerke (#11521) üzenetére


theuprising
tag

Ha jól értem mindkét verziót a mérnöki, tervezői, esetleg kivitelezői részéről szeretnéd megközelíteni, nem a "szerelői" vonalról.
Megkérdezhetem melyik érdekel jobban?

Pénzügyileg, jövőtervezés oldalról szerintem az épületvillamosság jobban kifizetődő, mivel erre a későbbiekben saját céget is alapíthatsz számodra megfelelő tapasztalat és szaktudás felszedése után. Tervezhetsz villamos hálózatokat akár mezei kertes házaktól kezdve akár a bazinagy társas házakig, üzemekig, gyárakig. Nem csak a tervezés alatt álló épületeknél van ilyen, van egy családi jó barátunk aki épületvillamossággal foglalkozik egyéni vállalkozóként (műszaki felülvizsgáló), a munkái 80%-a meglévő épületek újratervezése / továbbfejlesztése utáni műszaki ellenőrzése, jelenleg ki se lát a sok megkereséstől.

Autóvillamosság szűkebb réteg, ha olyat szeretnél fejleszteni/tervezni, akkor be kell jutni az autóiparba első körben alkalmazottként, na de ha esetleg a későbbiekben saját céget alapítanál erre, akkor beszűkíted magad egy viszonylag szűk ipari szegmensbe (autóipar), ahol a megrendelők az autógyártók (esetleg azok beszállítói), és kész.
Szerintem ez a verzió szűkebb, kevesebb a lehetőség, nehezebb a "kitörés".

(#11524) layerke válasza theuprising (#11523) üzenetére


layerke
aktív tag

Először is köszönöm az Kleroonak is a választ,

Az Általad is említett "mérnöki, tervezői, esetleg kivitelezői részéről" szeretném megközelíteni.
Épületvillamossági tervezésben van egy közel 3 éves tapasztalatom családi ház és ipari létesítmény léptékben is. Nagyon szeretem a tervezést és a diplomát is azért csinálom (többek közt), hogy aláírhassam a papírt, ne másnak kelljen bedolgoznom kvázi segédmunkásként. Azt gondolom, hogy nagy beruházásoknál hamarabb előkerülhet az IT az épületek esetében is valamilyen épületautomatizálási rendszer kapcsán.

Pont ezért tettem fel a kérdést, és Te is ebben erősítettél meg, hogy szűkebbnek tűnik az autóipar még ha kívülről úgy is látszik, hogy rohamléptekben fejlődik. Attól tartok, hogy a profitorientáltság nagyon korlátozza ezt a területet. Sokkal jobban is fejlődhetne, de a spórolás nagyon előtérben van, míg az építőiparban talán kezd megjelenni az IT és jobban szükség van olyanra, aki látott már ilyen technológiákat vagy még használja is (akár csak a saját házában - és itt nem a philips hue-ra gondolok).

(#11525) Mercutio_


Mercutio_
félisten

JobAngel cikk :C

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#11526) dkaro


dkaro
őstag

Sziasztok!
Norsk Hydro-val van valakinek bármilyen tapasztalata winserver üzemeltetői területről?

(#11527) bobsys válasza dkaro (#11526) üzenetére


bobsys
addikt

A ransomware tamadas utan ugy dontottek, hogy az outsourceolt IT inkabb visszahozzak hazon belulre?

Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel

(#11528) FLx válasza bobsys (#11527) üzenetére


FLx
addikt

Majdnem, de inkabb hagyjuk is. Egen foldon keresnek embert a migracios projectre, de nincs az a hulye aki ezt bevallalja. :)

(#11529) FLx válasza dkaro (#11526) üzenetére


FLx
addikt

Van, ha szeretsz lejarni Fehervarra napi szinten es sokat szeretsz tulorazni ingyen, akkor ajanlom. :)

(#11530) bobsys válasza FLx (#11528) üzenetére


bobsys
addikt

mit migralnak hova?

Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel

(#11531) FLx válasza bobsys (#11530) üzenetére


FLx
addikt

Meg ez se teljesen tiszta, mert bar kb. ot recruiter keresett meg a meloval, senki nem tudja ertelmesen elmondani. Valami nagy cloud project, mert keresnek egy csomo PM-et, cloud architect-et, cloud dev-et es meg kitudja miket.

(#11532) dkaro válasza FLx (#11531) üzenetére


dkaro
őstag

Akkor nem dolgoztál ott, csak megkerestek téged is?
Van valaki aki dolgozott náluk/velük?

(#11533) FLx válasza dkaro (#11532) üzenetére


FLx
addikt

Haverjaim dolgoznak ott + megkerestek.

(#11534) axioma válasza Mercutio_ (#11525) üzenetére


axioma
veterán

Hat en nem ertek egyet. Mar ha jol ertem hogy eddig az volt hogy nem tudta a jelolt, hogy meddig kell varnia egy valaszra: a dontes megszuletett es ne varjon ra, vagy me'g van esely. Jo, persze, a cikk abbol indul ki hogy kenyszerbol kb. azonnal kell allas, de ez akkor is kell, ha tobb ajanlat szoba johet es az egyik elobb valaszol de a masik jobban erdekelne, csak semmi info nincs. [Mas kerdes ha oda van irva hogy csak a sikereset ertesitik legkesobb mely datumig... de ez meg aztan plane valoszinutlen.]
Az egy mas kerdes, hogy kell-e cizellalni, hogy miert nem. De az meg nevetseges, hogy azert meg beirja a vegere hogy figyeld a hirdeteseinket es jelentkezz ujra... volt nemregiben egy tombositett interjum, ahol nem kellettem (elvileg targyi tudas hianya miatt amit behivas nelkul is tudtak volna, szoval sztem nem az volt az igazi ok de mind1), es kesobb talalkoztam az egyik interjuztatoval konferencian, aki mondta hogy o ajanlott ES probaljam ujra majd ha mas tipusu allas lesz. Mondom en??? De hogy naluk a HR olyan kezdo meg mittudomen. Hat bocs, de azt azert nem. Elsore is kozvetito vitt oda, de masodjara mar kozvetitovel is igen komoly indok kene hogy hajlando legyek foglalkozni veluk. En ott voltam, tudjak mit mondtam, ha valamire ilyen kombi kell akkor szoljanak.

(#11535) kexksz válasza axioma (#11534) üzenetére


kexksz
addikt

"elvileg targyi tudas hianya miatt"

Nekem volt olyan 4 koros interjufolyamatom, ahol szinten ez jott vissza. Az elso ket kor volt technikai, ahol gyakorlatilag minden kerdest tudtam, utana is tovabb vittek (ha nem lenne eleg a tudasom a pozira utana minek hivnanak be meg 3-4 felsovezetot softskilles interjukra?), teljesen pozitivnak tunt mindenki, amig a 4. kor vegen el nem mondtam a berigenyem. :) Erre is az jott vissza, hogy targyi tudas hianyzik, nem fogjak azt mondani, hogy itt nem fizetunk senkinek rendes penzt, mert akkor azt fogod mondani masoknak is a cegrol.

(#11536) VágniValó válasza kexksz (#11535) üzenetére


VágniValó
addikt

Leírod melyik cég volt? Privátban is OK. :K

"Fuck the Kingsguard, fuck the city....Fuck the king!"

(#11537) Mercutio_ válasza axioma (#11534) üzenetére


Mercutio_
félisten

Ha nincs visszajelzés, akkor elfogadod azt ahonnan van, 3 hónap próbaidő alatt pedig - ha a várt helyről is jön visszajelzés - bármikor átmehetsz oda.

"En ott voltam, tudjak mit mondtam, ha valamire ilyen kombi kell akkor szoljanak."
Te ott voltál, viszont aki interjúztatott lehet nem lesz már ott, ismerve a HR-en a fluktuációt :U

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#11538) bambano válasza dkaro (#11526) üzenetére


bambano
titán

az előző garnitúrának van: [link]
a hupos bejegyzéseket olvasva olyan mélyre ásták magukat a fekáliában, ahonnan nagyon nehéz lesz a kiút.

Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

(#11539) bobsys válasza bambano (#11538) üzenetére


bobsys
addikt

erdekes azt irja juliusban, hogy 2 hete vette at a kulsos ceg az IT uzemeltetest, a hivatkozott doksi meg azt irja, hogy marciusban volt a malware dolog.

[ Szerkesztve ]

Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel

(#11540) dkaro válasza bambano (#11538) üzenetére


dkaro
őstag

Nem hangzik jól, de azért helyén kell kezelni az ilyen bejegyzéseket is, lehet egy egyszerű sértődött kolléga is.

(#11541) FLx válasza bobsys (#11539) üzenetére


FLx
addikt

Van ebben a blog postban jo sok hulyeseg azert. Eleve latni kell, hogy alakult ki a SAPA + Hydro csoport, gondolom o meg os SAPA dolgozo. Ennek sok szerepe van abban, hogy mi lett az IT-val, meg ugy altalaban egy akvizicio utan mindig sirnak a helyi nepek, hogy jaj mar nem csinalhatjuk amit eddig. Aztan az MS megoldasoktol nem dol szet semmi, a linux es tarsai security szempontbol reg lemaradtak egy sima Windows-hoz kepest is. Illetve a tamadas ami kaptak egy celzott tamadas a Norveg kormany ellen, ez pont nem azon mult, hogy ki mit uzemeltet ott, inkabb szerencseje van, hogy mar nem az o kezukben volt amikor bekaptak. Az a resz jogos, hogy kaosz van naluk es meg lesz is sokaig, ha most is kulsos csapat fog csinalni mindent, akiket olcson probalnak osszelapatolni a nagy projectre. Aztan persze tudok meg masik ezer ceget, ahol pont ennyire okosak. :)

(#11542) axioma válasza Mercutio_ (#11537) üzenetére


axioma
veterán

Hat, a probaido alatt lelepes azert nem annyira tunik nekem egyszerunek. Az uj munkahely egy csomo plusz alkalmazkodast kivan - jo, nekem mert csalad is van akire figyelni kell pl. idobeosztasilag meg kozlekedesileg -, es nem is szivesen csinalnam ketszer egymas utan a valtast.

(#11543) axioma válasza kexksz (#11535) üzenetére


axioma
veterán

Engem linkedinrol szedtek ossze, vagyis elvileg ket hr tipusu ember tudta az allas lenyeget, megis csak mikor ott voltam akkor derult ki, hogy de hat ok bigdata-s embert keresnek konkretan. Elotte errol egy szo se volt, legalabbis felem, de be volt szervezve egy (almos) emberke SF-bol talan, aki ezugyben akart kifaggatni, tehat a HR tudta de valahogy felem nem mondtak. Igaz, maskor is volt mar hogy azt mondta az aktualis kozvetito valamire hogy hatha csak tulszerenykedem (talan amikor meg nem volt spring-hybernate tudasom es betoltak az interjura).

(#11544) darkengurry


darkengurry
csendes újonc

Mérnöki területről nyergelnék át C#/.NET területre. Szerintetek hol, kinél lehet tájékozódni arról, hogy milyen lehetőségeim vannak az aktuális tudásommal?

(#11545) Tufa_


Tufa_
aktív tag

Amerikaban elo PH'soktol szeretnek kerdezni par kerdest priviben ha olvassa ezt az illeto. Lehet sikerul cegen belul kijutni Londonbol New Yorkba, a kerdesek pedig javareszt a munkaszerzodes, lakhatas es ugy atlagban az ottani eletrol szolna..

(#11546) Vegha válasza Tufa_ (#11545) üzenetére


Vegha
senior tag

Mi olyan titkos ebben, hogy egy ismeretlennel megosztanád, de több ismeretlennel már nem ? : )

(#11547) Tufa_ válasza Vegha (#11546) üzenetére


Tufa_
aktív tag

Semmi titkos de javareszt itt allaskeresesrol van szo, az is leginkabb Magyarorszagi viszonylatban. Nem akarok offolni 401krol, szabadnapokrol es NYCrol ugy altalaban :)

(#11548) Vegha válasza Tufa_ (#11547) üzenetére


Vegha
senior tag

Ezek a dolgok az allaskereses szerves reszei (kompenzacios csomag), szerintem egyaltalan nem offtopic ebben a forumban, nyugodtan johet ide nyilvanosan - meg ha USA nem is a nepszerubb celallomasok kozott szerepel.

(#11549) kali válasza Mercutio_ (#11525) üzenetére


kali
legenda

A cikket elolvasva, ez ugrott be: Kecskebéka felmászott a fűzfára :)

(#11550) MATEO6600 válasza Tufa_ (#11547) üzenetére


MATEO6600
őstag

Engem pl sokkal jobban érdekelne mint az n+1-ik budapesti állás kérdés.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.