Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hogyne Bár nem interjún.
Egyetemen, az egyik legfontosabb vizsgától féltem is, mert elég lutri volt a tanár, mindegy mennyit tanultál, meg azért tanultam is egész éjjel még mindig, nem ettem, nem aludtam, be akartam menni elsőnek, de a tanár vkit előrevett, hiába később jött, és mire sorra kerültem, teljesen kiürült a fejem, és közöltem vele, h megyek haza aludni. Könyörgött (szinte szó szt, tényleg nagyon rágta a fülem kétségbeesetten), h legalább kezdjem el, mert különben be kell írnia az egyest. Én meg mondtam, h nekem édesmindegy Amúgy tényleg az volt: mentem éppen ösztöndíjjal külföldre, úh nem osztott, nem szorzott, egyedül annyi hátrányom volt, h újra kellett menni vizsgázni; na, akkor inkább aludtam előtte
De volt olyan is, 2x is, h egy adott szituban nem tudtam magyarul megszólalni, az elsőnél csak angolul voltam képes megszólalni, a másikban meg csak németül, egyszerűen mintha torkom meg a fejem önállósította volna magát, és csak vmi roppant erővel tudtam volna másképp tenni, de bizonyos idő múlva mind2 feloldódott minden különösebb erőfeszítés nélkül, és simán tudtam újra magyarul. Mind2nek tudom az okát is - ezt érdemes lehet kideríteni nálad is, főleg, ha el akarod kerülni, és csökkenteni az esélyét, h megismétlődhessen. -
hartyi
tag
Sziasztok!
Keresünk alkalmazásüzemeltető kollégát Windows, IIS, MSSQL környezetbe. Klasszikus L2 típusú szakértői munka (hibajegyek kezelése (valamilyen Service Desk rendszer ismerete nem hátrány), teszt- és éles környezet üzemeltetése, tesztelések támogatása, éles üzembe helyezések előkészítése, dokumentációk véleményezése, részvétel fejlesztési projektekben). Infra üzemeltetést (operációs rendszerekig bezárólag + DBA) nem kell csinálni, csak az alkalmazásokat kell menedzselni. Erős DB ismeretek nem ártanak. Nagyvállalati környezet (de nem multi). Leginkább senior kollégát keresnénk, akinek van némi tapasztalata pénzintézeti szektorban. Az sem baj, ha van Windows + Oracle DB tapasztalat. Teljesen bejelentett munka, semmi okosság. Ha érdekel valakit csütörtökig keressen priviben.
Üdv: Hartyi -
big-J
őstag
Hogy lehet érzélkeltetni cv, interjun, linkedin-en ha önszántunkból különösen hardkórok vagyunk? Gondolok itt otthon folyamatos tanulás, napi 14h muka, csak mert szeretjük.
Valami módja csak van, hogy tudassuk, a mi 2 évünk felér egy másiknak 3-4(fb-vel kb 40%-osra higított) évével is. -
addikt
-
KMan
őstag
Szerintem ha atombrutal a felelossegi korod az adja magat. Erdekelt vagy benne hogy guruljon a szeker es nem csak potyautas vagy... Ebbe beletartozik a delutani es hetvegi munkavegzes is a merleg egyik serpenyojeben, a masikban pedig az eloleptetesek es premiumok. Sztem ez megjelenik a CV-ben.
Csak a balekok alszanak [SAS]
-
big-J
őstag
Értem, nagyon jók ezek a válaszok. Úgy hangzik a hiányzó láncszem a hardkór es a meglátszás között a felelősségi kör magasabb szintre emelese. Itt kezdésnek konkrétan olyanra gondolok, hogy ugrálas, foltozgatás helyett egy projekt egy részenek (amennyire lehet) önálló es színvonalas megvalósítasat elvállani. Minél okosabbak és szorgalmasabbak vagyunk, annál fontosabb/nehezebb részével lehez ezt megcsinálni. Jó helyen keresgélek?
A 14 ora ugy jon ossze, h 10 benn, tobbi este otthon, de ebbe benne van a tanulas is.[ Szerkesztve ]
-
KMan
őstag
Az oraszamra annyit tudsz mondani hogy rendelkezesre allas, vagy csunyabban fogalmazva fizetetlen keszenlet. CV-bol szerintem egyertelmuen kitunik ha valaki evente ceget valt vagy cegen belul evente egyre tobb felelosseget es uj, ertekesebb, osszetettebb feladatokat kap. Szerintem ezt kell domboritani. Olyanrol meg nem hallottam,hogy valaki benyitott a fonokhoz, hogy tobb felelosseget szeretne es kibasztak ugy kellenek a cegeknek a huzo emberek mint a falat kenyer. Persze nekem is voltak olyan kollegaim akik 30%-on uzemeltek reggel 8-16 ig percre pontosan, aztan fizuemelesert sirtak mindig januarban amit nem kaptak meg. Valahogy az uj pozik is masokat talaltak meg aztan a fizu majd jon magatol...
[ Szerkesztve ]
Csak a balekok alszanak [SAS]
-
polonic
félisten
Írországi Amazonhoz milyen CV-t kéne küldenem? Jó ugyanaz, amit itthon osztogattam? Fénykép kell-e bele?
-
fi:zi'k
nagyúr
Lehet noob kérdés, de ha vhova eladó keresnek, ott minden esetben feltétel, hogy papír is legyen róla?
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
nagyúr
válasz grizlisandor #6024 üzenetére
Kvázi bármi, ami nem élelmiszerbolt.
-
törölt tag
A rendszerszervező pozíciónak mi az angol megfelelője? Olvastam már system analyst-ot és system coordinator-t is.
-
grizlisandor
veterán
válasz fi:zi'k #6025 üzenetére
Úgy tudom, hogy boltoknál úgy van, hogy kell egy ember, akinek van papírja(boltvezetői, meg hasonlók). A többieknek meg tök8. Ismerőséknél is úgy van, hogy a nő nevén megy a bolt, mert neki van papírja, a férfiak is ott dolgoznak, de egyiknek sincs szakirányú papírja...
Szerintem, ha van egy érettségid nagyon nem lősz mellé.
-
nagyúr
válasz grizlisandor #6027 üzenetére
Közben én is vmi hasonlóra jutottam. Sok helyen konkrétan nem feltétel, csak előny, ha van papír.
-
grizlisandor
veterán
válasz fi:zi'k #6028 üzenetére
Nem tudom jelenlegi helyzetedet, de ha komolyan gondolod ezt a bolti témát és van időd, a munkaügyön rendszeresen szokott menni a boltvezetői tanfolyam...
Más: Facebook csoportokban hirdetett állásokról vélemény? Annyi van megadva, hogy geodétát keresnek és x város környékére.
-
nagyúr
Raktáros munkáért mit lehet "elkérni", ha nincs targonca vezetői engedély?
Van erre vmi gyűjtő oldal, hogy adott beosztásba milyen átlag fizetések vannak?[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
válasz fi:zi'k #6031 üzenetére
Hali!
Múltkor én is próbáltam keresni ilyen oldalt, de nem sok sikerrel.
Ezt találtam, de itt is érdekes dolgok jottek ki.
Rákerestem egy adott területre, közép nyelvvizsgával, majd ezután alap nyelvvizsgával, és alappal nagyobb bért dobott ki. Szóval, csak arra lehet jó, hogy megtudd, hogy megközelítőleg mennyi is az annyi. -
nagyúr
-
SOAD19
addikt
válasz grizlisandor #6038 üzenetére
Én mondtam, hogy csak erős fenntartásokkal szabad hinni neki. Ha esetleg tudsz Te vagy bárki más valami alternatívát, ami pontosabb, akkor...
Ha már beírtam... Pesten, vagy úgy általánosságban mennyi körül lehet a fizetés abszolút kezdőként? Ha jól rémlik, még nem kérdeztem rá itt.(#6037) fi:zi'k
Ment egy privát.
[ Szerkesztve ]
-
Gerzsi
tag
Sziasztok, jelentkezésnél kérték hogy adjam meg mennyi bruttót szeretnék. Aztán bemegyek állásinterjúra és elmondják mit kell csinálni pontosan. Akkor jobban tudom már mérlegelni hogy mennyi meló és ilyenkor megkérdezik hogy akkor mennyiért vállalom el. Mondhatom hogy alá becsütem?
-
Mercutio_
félisten
Azt te tudod, hogy mit adtál meg, de praktikusabb egy sávot megadni, mint egy fix összeget.
Munkakör és bérkategória függő, 20-60% közötti különbség is lehet az alsó és felső határ között, és ez az alkalmazotti szint.
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
bambano
titán
válasz fi:zi'k #6044 üzenetére
hr-esek szerint rossz megoldás sávot megadni, mert határozatlannak tűnsz tőle. te sem tudod, hogy mennyit akarsz keresni?
szerintem azt lehet mondani egy interjú után, hogy itt világosodtál meg a feladatokról és ezért nem annyi, amennyit először mondtál. legfeljebb nem vesznek fel oda, ahol nem akarsz kevés pénzért dolgozni.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
legenda
válasz bambano #6045 üzenetére
több hr-estől is azt a javaslatot kaptam korábban, hogy írjak nyugodtan sávot a jelentkezéskor - ha kérnek bérigényt, de támpontot nem adnak meg azzal kapcsolatban -, zárójelbe pedig jegyezzem meg utána, hogy egyéb juttatások függvényében tárgyalóképes összeg, így nem is tűnik határozatlannak, meg (hamarabb/jobban) fény derül a kapcsolódó hozzáállásukra is.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Mercutio_
félisten
Pontosan.
Odairod, hogy az egyéb juttatások és a munkakör pontos tartalmának függvényében.fizik: Értelemszerűen az alsó érték az amennyit mindenképpen kapni akarsz.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
grizlisandor
veterán
(#6039) SOAD19: Ha tudnék ilyenről, már megosztottam volna.
(#6040) Gerzsi: x-(x+50) ezer forint bruttó, ez egy tárgyalóképes igény. Mivel nem ismerem teljes egészében a pozícióhoz tartozó feladatokat, a munkakörrel járó felelősség mértékét, a munkaidő jellegét, illetve, hogy a béren kívül milyen juttatásokat ajánl a cég. Én így szoktam megadni, ha kérik.
Más: Elküldtem a jelentkezést az Invitelhez, kíváncsian várom a folytatást...
-
syl5
őstag
Bérsáv végtelenül egyszerű.
Alsó határnak kell megadni azt amennyiért váltanál.
Tehát pl te tudod, hogy 200k alatt felesleges bárkivel is beszélned, akkor nem adsz meg 180-220-at, hanem 200-240-et, azt hiszem ez világos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Path of Exile 2
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Külpolitika
- Renault, Dacia topik
- Tomb Raider Remastered I-III
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Galaxy Z Fold 4 12gb ram 256gb rom
- PlayStation 4 Pro + VR szett
- Logitech G920 kormány ,pedál váltó xbox,pc
- LG 77" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest