Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#11101) dellfanboy válasza Flowtation (#11100) üzenetére


dellfanboy
őstag

koztes ido: sabbatical leave.

eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei

(#11102) Jorus válasza Flowtation (#11100) üzenetére


Jorus
nagyúr

A megcélzott pozíciótól függ. Ha pl. vmien szintű IT vezetői vagy IT projektmenedzsment pozícióról van szó, akkor a nem IT területen szerzett vezetői és projektmenedzsment tapasztalat is releváns lehet. Ha teljesen mással foglalkoztál, azt nem feltétlen szokták beleírni, ha a munkaadót érdekli, rá fog kérdezni az interjún.

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#11103) djgeg válasza Flowtation (#11100) üzenetére


djgeg
őstag

A Szakmai önéletrajz sokkal hosszabb és részletesebb (ezáltal általában átláthatatlanabb és néha vagy túl száraz, tehát normálisan kell szanálni és szerkeszteni)... Vagyis ezt szokták elvárni már ha kérik. Nekem pl pont, hogy egy min. 5 oldalas szakmai önéletrajzom van és ha kéne ebből szemezgetek. Normálisan leírva az
--eddigi cégek ahol dolgoztál időben vissza (de akár már itt is lehetsz részletesebb pár mondat, különböző sapkák/alpozik, felelősségek ha voltak), Ha van kihagyás és nagy (évek) akkor én inkább leírnám, bár attól is függ, hogy mennyi idős vagy. Ha idősebb akkor nem ritkán láttam 1-2 év kihagyást. Pihi v gyerekek bármi. Nem nagyon kell meg indokolni. Ha éppen 5 éve dolgozol és ebből maradt ki 1-2 év az már szembetűnőbb.
--szakmai skillek akár csoportosítva kifejtve pár mondatban (amiben nagyon jó vagy az külön vagy jobbal leírva a skillek szintjei) és,
--én még a végére berakok egy projektes részt is. Nagyobb projektek amiknek az épp a projekten betöltött szereped 5-6 darab normálisan megszerkesztve 1 oldalon (vagy ha nagyon sok reális sapkában eltöltött projekted volt akkor ömlesztve kevesebb infóval és max 1-2 kiemelni.)
--Képzések szépen kifejtve ha van értelme. (+akár certek ha van, bár ezt annyira nem kell kifejteni, de pl nekem van pár régi certem is ami már lejárt de mégis benne van és nem újítottam pl régi Windows-os ak. Amik ettől még relevánsak mert abból indultam még régen)
--Illetve ami még nekem fontos, egy összefoglaló és inkább az elejére mint bevezető (bár ez nem feltétel).
Ez lehet, hogy az én faszságom csak, de egy jó 3-5 mondatos összefoglaló rólad és a szakmai utadról (ami utána részletesen kifejtve ott van) sokat dob amúgy is és az átláthatóságon. (Elevator Pitch elven)
+nyelvek iskolák stb... a végére

Amúgy már egy ideje (és amúgy mostanában vállalkozóként végkép) ezt használom általánosságban és azért az évek alatt jól átláthatóra össze lett szerkesztve és szanálva, tehát nem veri ki a biztosítékot ha ne adj isten egy HR es Mancikához esik be, bár ő nem sokat fog akár érteni belőle. Slusszpoén, hogy mindig mindenhol rákérdezek, hogy milyen volt az önéletrajz átláthatóság és fogyaszthatóság szempontjából, és mindig pozitív a visszajelzés. Nem az önéletrajz hossza a lényeg. Lehet hosszú főleg, egy tapasztaltabb egyénnél. Csak legyen könnyen átlátható és jól összeszedett.

[ Szerkesztve ]

"640 kByte memória mindenre elegendő"

(#11104) Flowtation válasza djgeg (#11103) üzenetére


Flowtation
őstag

Köszönöm a válaszokat!
Sajnos meglehetősen nagy a kihagyás (10 év), ami nem azt jelenti, hogy nem foglalkoztam a területtel, hanem nem ilyen volt a munkaköröm. De ettől függetlenül nyilván kiesés. Az én önéletrajzom inkább tételes felsorolású, először iskolák időrendben, utána az összes munkahely szintén így, ezeknél felsorolva a munkakörök.
Egyébként átlagban az esetek felében visszahívnak, csak nem tudom, hogy a másik fele lehet-e ebből fakadóan elutasító. Volt már, hogy hívtak és kérdezték, valóban ott lakom-e ahol, mert az kicsit messze van, szóval...

(#11102) Jorus
Semmi vezetői vagy ilyen pozícióról nincs szó, sima alkalmazotti cuccok, level 1-2 szintű állásokról van szó.

Ha lenne itt egy HR-es, és rápillantana, azt megköszönném.

[ Szerkesztve ]

Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.

(#11105) elodman válasza Flowtation (#11104) üzenetére


elodman
aktív tag

"Ha lenne itt egy HR-es, és rápillantana, azt megköszönném."

nosza, épp ráérek, s gyakran kiszúrok kellemetlenségeket, ha van kedved privizz meg vele.

(#11106) Flowtation válasza elodman (#11105) üzenetére


Flowtation
őstag

Köszi! Ment pü!

Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.

(#11107) Vegha


Vegha
senior tag

Bár a cikk tartalma némiképp veszített frissességéből, talán valamennyi segítség lehet olyan érdeklődöknek, akik itt is gyakran kérnek segítséget tapasztalat híján, ámde az IT vonalon elindulva.
Good luck !

(#11108) prozodus


prozodus
őstag

Ha vki villmérnöktanár v infotanár tanítani akarna, szóljon, tudok helyet.

A minihitlerek sosem gyoznek, akkor sem, ha adminok. Magasrol!

(#11109) kraftxld


kraftxld
nagyúr

Sztori röviden.
A gyár a helyi Magyar Telekom cégcsoportján belőli IT szolgáltató cég. Mivel a mobilos üzletág meg a vezetékes is telítődve van, onnan nem sok profit jön. Az elmult egy évben eléggé világossá tették, hogy tőlünk várják a profitot.

Ma egy 2,5 órás agykioperáló meetingen (közvetlen főnököm, a régióvezető főnök + 3 hasonló technikai pozícióban lévő kollega), kiadták az ukázt, hogy kb a sales szerepkört is ránk tolják. A meglévő ügyfélkapcsolatokon kersztül minnél több managed service-t kell eladni. Kicsit átláttam a szitán, 99%, hogy a főnök ez alapján kapja a nagyobb pénzt.
Ezzel az a gond, hogy majdnem az összes managed service (managed AV, ami egy kirúzsozott disznó, Trend Micro álcában, Service Desk, stb) úgy szar ahogy van és egy ügyfélnek se ajánlom be magamtól mert aztán rajtam csattan az ostor plusz velem tajtékzik az ügyfél ha valami nem jó. Ráadásul ezekre a csodálatos szolgáltatásokra rálátásom / hozzáférésem nincs.

Hogyan kezeljem a helyzetet, mert én mérnök vagyok, ezért bónusz se, semmi nem jár, csak púp a hátamon, és én szart nem fogok benyomni az ügyfélhez. Ezért is alakultak ki a meglévő jó viszonyok, mert korrektül a legjobb technikai megoldást javasoltuk / csináltuk eddig nem szükségtelen marhaságot.

Opció 1:
- Leírom a főnöknek, hogy hagyon békén ezzel, én nem fogom csinálni, akár rakjon egy szakmai pozícióval lejjebb, minimálisan kevebb pénz, és azzan foglalkozok amit szeretek csinálni.

Opció 2:
- Passzív ellenállás, kb leszarom az egészet és ha kérdőre vonnak, mondom, hogy meló volt (ami igaz is) nem értem rá házalni.

| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'

(#11110) Goose-T válasza kraftxld (#11109) üzenetére


Goose-T
veterán

Opció 3: hagyd ott a süllyedő hajót.

Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar

(#11111) opr válasza Goose-T (#11110) üzenetére


opr
veterán

+1

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#11112) kraftxld válasza Goose-T (#11110) üzenetére


kraftxld
nagyúr

Maga a cég nem rossz, pénz jó, közel van, pár év még simán benne van a dologban.
Egy sokkal nagyobb városba kellene átköltözzünk, ami plusz pénzt keresnék az elmenne lakhatásra, plusz buknék legalább napi 1-1.5 órát a közlekedéssel.

| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'

(#11113) inferno88 válasza kraftxld (#11109) üzenetére


inferno88
őstag

Attól függ, hogy milyen a főnök.
Ha egy seggfej, akit csak a pénz érdekel és amúgy leszar mindent a világon, akkor opció 2.
Ha viszont normális és hallgat az érvelésre, akkor el kell neki magyarázni, hogy ez hosszú távon tönkre fogja tenni a kapcsolatot, stb, opció 1(persze évekkel megfogalmazva).

Én sem vagyok olyan karakter, aki rá tudna sózni mindent szart valakire, főleg ha még "ismerem" is. Nevetséges ez az elvárás.

Semper fi!

(#11114) kraftxld válasza inferno88 (#11113) üzenetére


kraftxld
nagyúr

Szerencsére 120km-re van, úgyhogy csak 2-3 havonta egyszer látom :D Nagyon tolja ezt a corporate bullshit témát mostanában :)
Érvelésre nem fog hallgatni, $$$$$ meg a céges ranglétra lebeg a szeme előtt.

| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'

(#11115) Goose-T válasza kraftxld (#11112) üzenetére


Goose-T
veterán

Leírtad a süllyedő hajó ismérveit. Egy barátom is a T-csoportnál dolgozik, sejtem, milyen viszonyok vannak ott. Te döntöd el, hogy most ugrasz ki, vagy amikor már állig ér a víz.

Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar

(#11116) djgeg válasza kraftxld (#11112) üzenetére


djgeg
őstag

Keress valami távmelót aztán problem solved.
Amúgy meg, mi az, hogy lefokoznak mert nem akarsz saleselni (opt1). Benne van a munkaköri leírsodban? Nem. Mérnök vagy.
Kapsz bónuszt, vagy jutalékot a salesekért? Nem...
AKKOR MIRŐL BESZÉLÜNK???

Ilyen szitukról mindig ez jut eszembe "Sose nyomjá full kretént"... Nem kell eltűrni az idióta pofátlan lehúzást... mert ez már az a kategória.

"640 kByte memória mindenre elegendő"

(#11117) emvy válasza Goose-T (#11115) üzenetére


emvy
nagyúr

Akkor lehet igazan jo karrierhuzasokat csinalni, amikor a tobbseg azt gondolja, hogy a hajo sullyed, de valojaban nem sullyed el, de a tobbiek eltunnek az utbol.

while (!sleep) sheep++;

(#11118) Goose-T válasza emvy (#11117) üzenetére


Goose-T
veterán

A barátom is ezt csinálta. Leépítési hullám van a T-nél, kirúgatta magát, kapott végkielégítést, aztán visszabérelték vállalkozóként, így most legalább 2 kilóval többet visz haza havonta. Végülis ez is egy alternatíva. Csak nem mindenkinek.

Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar

(#11119) bambano válasza kraftxld (#11109) üzenetére


bambano
titán

de ne azt írd le, hogy hagyjon békén meg nem fogod csinálni.
azt írd le, hogy munkaszerződés módosítási javaslatát köszönettel vetted, és mivel azt csak közös egyetértéssel lehet módosítani, tanulmányozni fogod és majd válaszolsz rá. addig az eredeti szerződésed szerinti követelményeknek megfelelően folytatod a melódat.

a bullshitelő főnökkel csak egy dolgot lehet tenni: megígérni neki, hogyha nem fejezi be, kilépsz, és meg is teszed.

Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

(#11120) Tapsi válasza emvy (#11117) üzenetére


Tapsi
veterán

Na jó, de ez már az orosz rulett kategóriája. Általában nem véletlenül gondolja úgy a többség, hogy süllyed a hajó.

(#11118) Goose-T

Ez pedig tipikusan nem karrierugrás. Egyszerűen vállalkozó lett, és kihasználja a kevezőbb adózási lehetőséget.

[ Szerkesztve ]

(#11121) emvy válasza Tapsi (#11120) üzenetére


emvy
nagyúr

Hat, ismerd a sajat kockazatfelismero kepesseged. A tobbseg azert gondolja, hogy sullyed a hajo, mert a tobbseg ugy gondolja. Es kerdes, hogy mit veszthetsz, ha kicsit tovabb maradsz.

while (!sleep) sheep++;

(#11122) opr válasza emvy (#11117) üzenetére


opr
veterán

Igen, es akkor vegre lehetsz mindenert hibas es allandoan ingyen tulorazo also-kozep manager egy olyan cegnel, ami omladozik, olyan termekekkel, amikhez mindenki, aki ertett, lelepett.
Nem tudom, bennem van ambicio, de azert ennyire messzire nem akarok elmenni egy pozicioert.

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#11123) Tapsi válasza emvy (#11121) üzenetére


Tapsi
veterán

Mint mindenhol, itt is érvényesül a nyájhatás, de a birkák sem véletlenül indulnak el. Én inkább azt látom, hogy nagy átalakulásoknál lehet ugrani a karrierlépcsők között. Illetve akkor, ha már eljutottál legalább team leaderig, onnan már okos váltásokkal sima ügy tud lenni egy erős középvezetőség.

(#11124) emvy válasza opr (#11122) üzenetére


emvy
nagyúr

Hm, vagy kiderul, hogy a helyzet nem is olyan rossz, es esetleg kozep-felsovezeto lehetsz, felvehetsz uj embereket a kiugrottak helyett, delegalsz, jol keresel es kevesebbet dolgozol.

while (!sleep) sheep++;

(#11125) opr válasza emvy (#11124) üzenetére


opr
veterán

Igen, aztan meg az unikornisok felkapnak a hatukra es elgaloppolnak veled a szivarvany vegehez, ami tele van nyertes lottoszelvenyekkel es preferenciaidnak megfelelo kiehezett szupermodellekkel. :K

Ugy ertem, persze, esely vegulis van ra, csak eppen nem tul sok. Sanszosabb az, hogy hoznak valami masik idiotat, valami tanacsado-managert, aki majd veled akar mindent is megcsinaltatni, osszevissza ugraltat, szetstresszel, es ha valami nem adja ki, az termeszetesen a Te hibad lesz.

[ Szerkesztve ]

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#11126) emvy válasza opr (#11125) üzenetére


emvy
nagyúr

Oke.

while (!sleep) sheep++;

(#11127) bambano válasza emvy (#11124) üzenetére


bambano
titán

a közép-felső vezető nem kevesebbet dolgozik, hanem mást.
mindenkinek a saját döntése, hogy konzollal akar hadakozni vagy emberekkel, és hogy számára melyik az egyszerűbb. mert lehet, hogy egy felborult storage-t talpra állítani mindent figyelembe véve kisebb erőfeszítés, mint rávenni egy lusta alkalmazottat ugyanerre, vagy egy partnert, hogy rendeljen meg valamit, amit nem akar.

Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

(#11128) emvy válasza bambano (#11127) üzenetére


emvy
nagyúr

Ertem en azt. Viszont a kozep/felsovezetesbe keruleshez nem csak munka kell, hanem lehetoseg is. Ha epp emberekkel akarsz hadakozni, es nem a storage-el, akkor a krizishelyzetek jo lehetosegek.

Mondjuk lehet, hogy ez az en heppem, de nekem az egyik kedvenc melom az un. change management (ami igazabol krizismenedzsment).

while (!sleep) sheep++;

(#11129) bambano válasza emvy (#11128) üzenetére


bambano
titán

igen, ez biztosan a te hepped csak, mert a change management nem egyenlő a krízismenedzsmenttel.
az egyik a change management, a másik meg a bcp, drm.

Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

(#11130) emvy válasza bambano (#11129) üzenetére


emvy
nagyúr

Jó, bambano mindent jobban tud. :) A krízismenedzsment meg a drp nem ugyanaz, egyáltalán (te a technikai krízisre gondolsz, én meg a szervezetire -- a pontos kifejezes talan a 'change management during crisis').

[ Szerkesztve ]

while (!sleep) sheep++;

(#11131) bambano válasza emvy (#11130) üzenetére


bambano
titán

change management normális üzemállapotban is van. ezt nem csak én tudom, mindenki tudja.
krízismenedzsment meg krízisben van. ezek olyan evidenciák, hogy nem kiemelkedő az, ha valaki tudja.

a kifejezés, amit keresel: szervezetfejlesztés.

Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

(#11132) grizlisandor válasza grizlisandor (#11073) üzenetére


grizlisandor
addikt

Hívott megint a csaj az interjúval kapcsolatban. Nézzünk egy időpontot, de hogy ő most látja, hogy az ország túlsó feléből jönnék, mondom igen. Hogy oldaná meg a bejárást, mondom veszek ki albérletet. Elnézést hölgyem, amit az önök karrierportálján megadtam bérigényt(400k-450k), azt ön látta? Hát hogy igen, de ők erre a pozícióra ~300k körül tudnak adni meg a 380k éves kafatéria. Béren kicsit bővítünk és beszélhetünk, hogy ezt tudják ajánlani és kész. Megköszöntem a lehetőséget.

Komolyan minek adtam meg? Ha nem is foglalkoznak vele? Még jó hogy rákérdeztem és nem odautazás után derül ki. :U

(#11133) emvy válasza bambano (#11131) üzenetére


emvy
nagyúr

> a kifejezés, amit keresel: szervezetfejlesztés.

meg jo hogy valaki elmondta :)

[ Szerkesztve ]

while (!sleep) sheep++;

(#11134) Mercutio_


Mercutio_
félisten

Annyira király, hogy mindenki a saját sérelmeit látja bele a dologba, miközben kraftx Újzélandon tolja, az ottani viszonyokról (területi lefedettség, marzs, fejlesztési költségek/lehetőségek, versenytársak száma, előmyök-hátrányok, stb.) pedig lövésünk sincs ;]

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#11135) Tapsi válasza emvy (#11128) üzenetére


Tapsi
veterán

Viszont a kozep/felsovezetesbe keruleshez nem csak munka kell, hanem lehetoseg is.

Ez mondjuk nagy igazság, és sok hápogónak meg kéne értenie. A kedvencem, amikor azzal jönnek sok helyen, hogy dolgozz sokat, teperj, és nagyvezér lesz belőled. Egy francokat. Ha nincs szerencséd, akkor meg is szakadhatsz, akkor is hangya maradsz.

(#11136) opr válasza Mercutio_ (#11134) üzenetére


opr
veterán

"A gyár a helyi Magyar Telekom cégcsoportján belőli IT szolgáltató cég."
Uj-Zelandon?! :Y

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#11137) Mercutio_ válasza opr (#11136) üzenetére


Mercutio_
félisten

A "helyi Telekom", szerintem a helyi szolgáltatót jelenti, és annak IT-szolgáltató tagját :U

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#11138) opr válasza Mercutio_ (#11137) üzenetére


opr
veterán

Ha szavakat hagyunk ki, akkor tenyleg, de ilyen alapon "A helyi IT szolgáltató cég" meg plane. :U

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#11139) bambano válasza Mercutio_ (#11137) üzenetére


bambano
titán

de nem azt írta, hogy helyi telekom, hanem helyi MAGYAR telekom.
ebből én a saját eszem szerint kiolvasnék egy negatív felhangú beszólást IS.

:)

Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

(#11140) jeriko2 válasza Tapsi (#11135) üzenetére


jeriko2
tag

Egyszer egy cégnél akaratlanul is kihallgattam egy beszélgetést a "kisfőnök" és a "nagyfőnök" között (nem vették észre, hogy még bent vagyok a szomszéd irodában). Arról ment a diskurzus, kit léptessenek elő a fejlesztők közül egy felsőbb (inkább szervezői) pozícióba. Felmerült egy név, tényleg rátermett, szorgalmas, becsületes ember volt. Kis tanakodás után a "kisfőnök" csak annyit kérdezett: "Oké, de ha őt nevezzük ki, ki fogja megcsinálni azt a rengeteg melót, amit eddig ő csinált?"
Hát nem az illető lett "előléptetve".

[ Szerkesztve ]

(#11141) bambano válasza jeriko2 (#11140) üzenetére


bambano
titán

ilyenkor szokott az előfordulni, hogyha az illető egyébként ambicionálta volna az előléptetést, akkor felmond.

Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

(#11142) stickermajom válasza bambano (#11141) üzenetére


stickermajom
addikt

Been there, done that. :D Mondjuk az egy kicsi elégtétel, hogy aki helyettem lett vezető, azóta vissza lett fokozva.

[ Szerkesztve ]

(#11143) emvy válasza jeriko2 (#11140) üzenetére


emvy
nagyúr

Ez teljesen oke, ha egyebkent anyagilag kompenzalva van az illeto. Nem kell mindenkit menedzserre tenni.

Csomoan azt gondoljak, hogy a menedzser arrol szol, hogy majd ok fonokoskodnek, kozben meg a menedzseri melo a tobbiek full kiszolgalasarol szol. (A vezetes megint mas.)

while (!sleep) sheep++;

(#11144) Jhonny06 válasza opr (#11138) üzenetére


Jhonny06
veterán

"helyi Magyar Telekom"

Az ottani, Magyar Telekomhoz hasonló, valószínűleg a legnagyobb piaccal bíró cég. Nyilván nincs MAGYAR (!!!!!!!!!) Telekom Új-Zélandon, ezt most komolyan magyarázni kell? :U Geez

(#11145) kraftxld válasza djgeg (#11116) üzenetére


kraftxld
nagyúr

Van távmeló, egy amcsi cégnél kb végtelen mennyiségűt tudnék termelni ha akarok, most csak project melókat csinálok ott. Plusz jópár egyéb maszek dolog is folyamatban van.
Nem a főnökség akarna lefokozni, én kérném.

| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'

(#11146) kraftxld válasza Jhonny06 (#11144) üzenetére


kraftxld
nagyúr

Végre valaki az értő olvasás tudományát is műveli :D Ha azt írom XYZ cég akkor nem releváns, de a háttérinfó miatt fontos, hogy nem garázscég.

| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'

(#11147) kraftxld válasza Goose-T (#11115) üzenetére


kraftxld
nagyúr

Nincs semmiféle süllyedő hajó, a cég 10 év alatt 50 főről kb 700-ra nőtt, rengeteg meló van, pénz van, ezen a mostanin kívül, meg pár apró hülyeségen kívül nem rossz hely.

| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'

(#11148) Mercutio_ válasza kraftxld (#11146) üzenetére


Mercutio_
félisten

Én akkor nem vagyok valaki :U :O

:DDD

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#11149) opr válasza Jhonny06 (#11144) üzenetére


opr
veterán

Igen, de ezek szerint nem nekem...
Szoval, arra utaltunk lehelletfinoman, hogy ha ugy alapbol nem vagy vele tisztaban, hogy a kollega Uj-Zelandon termeli a szen-dioxidot, akkor a helyi Magyar Telekom szofordulatbol megis honnan a pics@bol gondoltuk volna, hogy fejjel lefele helyen el?

Merthogy itt jottel azzal, hogy mindenki mondja a helyi tapasztalatait, O meg nem is itt van, hanem a vilag tulvegen. Namost a helyi Magyar Telekom kifejezesbol En, mint ezek szerint dedukciobol csunyan bukott ember arra kovetkeztetek, hogy valamelyik Magyar kisebb varosban el es dolgozik valaki.
De igazad van, innentol ha azt hallom, hogy "helyi Magyar Telekom", akkor Uj-Zeland lesz az elso tippem, kozvetlenul Kongo, Eszak-Korea es Kolumbia elott. :K

gyk.: Ha "helyi Magyar Telekom jellegu" ceget ir a kollega, akkor nincs felreertes. Ha meg azt is beleirja, hogy amugy konkretan hol van, az meg aztan mar plane bonusz, es akkor elmondtuk volna, hogy fingunk nincs, mert nem ismerjuk a helyi kulturat, a cegeset meg plane, se a torvenyeket, se a semmit, szoval bocs, de nem fog jutni erdemleges, hasznalhato tanacs, hacsak nincs valaki mas, aki arrafele mozog es tapasztalt.

[ Szerkesztve ]

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#11150) Jhonny06 válasza opr (#11149) üzenetére


Jhonny06
veterán

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.