Hirdetés

2024. május 19., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#12901) opr válasza arcsin (#12900) üzenetére


opr
veterán

Uhhh, reszvetem. Aterzem a fajdalmadat hidd el. Hint: En 2008-ban leptem be a rendes, foallasu, nem diakmelos munkaeropiacra. Igen, csukott szemmel, tatott szajjal, teljes erobol rohantam a f@szerdoben. Egy elmeny volt.
Hogy kicsit javitsak a hangulatodon, ha az elso normalis melot sikerul megcsipni, es ott kihuzol par evet, akkor utana mar osszehasonlithatatlanul konnyebb dolgod lesz.
Sok sikert!

[ Szerkesztve ]

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#12902) Baltincs


Baltincs
tag

Sziasztok!
Level 1 level 2 helpdeskként angol nyelvtudással, 1 év tapasztalattal mennyit lehet keresni átlagosan?

(#12903) Jorus válasza Baltincs (#12902) üzenetére


Jorus
nagyúr

Nálunk tapasztalattól, tudástól, certektől függően 450-650k bruttó.

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#12904) arcsin válasza opr (#12901) üzenetére


arcsin
senior tag

Hát én is szerettem volna min. egy közepesen szar állást. Gazdinfós- pénzintézeti informatikus a végzettségem, így bank/biztosító felé kacsingattam első helyen, aztán idővel már nem :D . Adatelemzés, reporting irányba nézelődtem, folyamatmenedzser, rendszerszervezés, legfőként amit néztem, a végén már IT tanácsadót is.
Diploma után jött a vírus, folyamatosan dobták vissza a CV-met (Photoshop trial verzió alatt template-ből PROFI fotóval készült).
Leraktam online egy b2-es nyelvvizsgát a karantén alatt. Amint enyhítettek, egyből 7 helyről is jeleztek vissza. Az hozzátartozik az igazsághoz, hogy sales-es munkakörbe, vagy olyan interjúztatóm volt, online, aki megmondta kerek-perec hogy a gazdinfósok nem értenek semmihez. :( Ez kicsit traumatizált egy időre, de most tartok egy állással ott, hogy szimpik vagyunk egymásnak a részlegvezetővel meg a Hr-essel is. Már vagy 5 tesztet kitöltöttem, de már ez az egész procedúra 1 + hónapja tart és már csak a bugyim méretét nem tudják, de még lesz egy online interjú.

Szerettem volna, ha a 2 hullám közt valamit sikerül bezsákolnom, beletanulnom egy poziba.
Ezzel a fentebbi üzenettel újra azt érzem, hogy ha most ez az esélyes pozi nem jön össze akkor ennyi volt újra egy 3-4 hónapra.

(#12905) kexksz válasza arcsin (#12904) üzenetére


kexksz
addikt

"Photoshop trial verzió alatt template-ből PROFI fotóval készült"
CV-be nem rakunk kepet, rossz esetben csak diszkriminaciora tud okot adni, jobb esetben semmi, elonyod sosem fog szarmazni belole. Bank/biztosito teruleten meg pont nem szerencses csillivilli photoshoppolt CV-kkel jelentkezni. (Valoszinuleg semmi koze a mostani szerencsetlen szituaciodhoz, csak tipp a jovore tekintve.)

"a gazdinfósok nem értenek semmihez"
Ezt mint gazdinfos csak megerositeni tudom. :D

(#12906) Baltincs válasza Jorus (#12903) üzenetére


Baltincs
tag

Akkor a 300 nettó 35 kafival az elég karcsú?
Bár a mostani 200nal minden jobb..

(#12907) VágniValó válasza arcsin (#12904) üzenetére


VágniValó
addikt

"olyan interjúztatóm volt, online, aki megmondta kerek-perec hogy a gazdinfósok nem értenek semmihez."

Függetlenül attól, hogy ez az állítás igaz-e vagy sem, azért ahhoz igazi kicsinyes mikropöcsű embernek kell lenni, hogy behívj (akár online) interjúra valakit és lealacsonyítani próbáld. :/ Úgy gondolom semmit nem vesztettél azzal, hogy nem kell egy ilyen jellemmel együtt dolgoznod.

"Fuck the Kingsguard, fuck the city....Fuck the king!"

(#12908) arcsin válasza kexksz (#12905) üzenetére


arcsin
senior tag

A kép nagyon jellegtelen módon látszik csak mutatóban van, nem is igazán nagy. Voltam pár bankos interjún még személyesen, gyakornoki állás után kutatva + február elején rendes állás miatt is, ahol a HR-esek mondták hogy jó lenne valami olyan CV-t küldenék amin az erősségeimet jelezném valahogy egy skálán mérve mennyire erős készségek ezek. Erre van felsorolva a CV jobb alsó felében 10es skálán értékelve 7-8 skillem. Ehhez kellett egy jobb, modernebb de egyszerű CV minta.
Ja meg a másik kedvencem, saját karrier oldal, saját mindennel, linkedin-nel regelés smafu vagy nem vesz át semmit, a nevemet sem :D Már vagy 30 x bepötyörésztem az adataimat ezeknek.... Természetesen tisztában vagyok a szakmámmal, hogy semmihez és mindenhez is értek, de az egyetemet én csak egy alapozásnak vettem, ahonnan specializálódom majd a piac szempontjai szerint, lényegesen könnyen. Amitől a falra mászok az meg az hogy bankba IT--s reporting melóra keresnek embert, aztán kiderül hogy pénzügyest, de inkább számvitelest keresnek lényegében végül is... teljesen igazából :D

#12907) Tsa-bika
Párom szerint fel kellett volna állnom és otthagyni a f..szba.De mivel kis junior pintyőke vagyok nem volt ehhez vér a pucámban :D

[ Szerkesztve ]

(#12909) Jorus válasza Baltincs (#12906) üzenetére


Jorus
nagyúr

Nem feltétlen karcsú, a bruttó 450 ugye 300 nettó abban az esetben, ha nincsenek kedvezmények adózás terén. Nagyban függ a bérezés nyilván a cég bérstruktúrájától, a piaci környezettől, ahol a társaság működik, az országon belüli elhelyezkedéstől, stb.

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#12910) Jahno válasza Jorus (#12903) üzenetére


Jahno
őstag

Mindig sejtettem, hogy valamit elbaszok. Ennyit rövid távra fizettek, mikor sürgősen helpdeskes lettem pár hónapra. Utána nálam 600ért már IIS előtti loadbalancer és tűzfal kérdésköre volt, meg azokra telepítendő tanúsítványok, konfigok :Y

(#12911) MadGame válasza VágniValó (#12899) üzenetére


MadGame
senior tag

Esetleg más? Mindenhová kell az angol... :F

(#12912) emvy válasza MadGame (#12911) üzenetére


emvy
nagyúr

Szánj rá 3 hónapot, hogy jobban megtanulsz angolul, pillanatok alatt visszajön a befektetés.

while (!sleep) sheep++;

(#12913) emvy válasza opr (#12901) üzenetére


emvy
nagyúr

Szintén zenész, 2007, pénzügyi szektor :DDD

while (!sleep) sheep++;

(#12914) vokesz


vokesz
csendes tag

Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni hátha valaki, tud segíteni.
Munkát keresnék, de nem tudom, hogy hol alkalmaznának.
Sajnos megváltozott munkaképességű vagyok.
Több betegség is van. Kereszt bénulás bal kéz, jobb láb gyengébb látás szemüveggel látok.
Daganatos betegség.
Jelenleg OKJ Rendszer üzemeltető szakon vagyok, jövőre végzek, angoltudás max csak az informatikai részen van, beszélni nem tudnék, mert van egy enyhébb diszlexia is.
Tudom meg vagyok áldva minden jóval.
Bármilyen tanácsot elfogadok, van-e értelme jelentkezni bárhova is.
Mik a tapasztalatok cégekkel kapcsolatban? Van-e olyan cég aki ezekkel a bajokkal is alkalmazna?

Mert hát van helyettem profibb munkaerő is inkább őket alkalmazzák.

Van értelme ebbe belefogni?

Tényleg bármilyen tanácsot fogadok.

Köszönöm!

(#12915) opr válasza emvy (#12913) üzenetére


opr
veterán

Az is kivaloan hangzik. :DDD

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#12916) theuprising válasza vokesz (#12914) üzenetére


theuprising
tag

Egy jó világban semmilyen hátrányod nem lehet abból, hogy ezek a betegségek fennállnak nálad. A munkád el tudod végezni, sőt ahogy olvasom nincs szükséged kisegítő hardverre, sem szoftverre. IT-ban a home office lehetősége még előny is számodra, ha nem kell bejárnod minden egyes nap.
Ha az enyhe diszlexia nem gátol abban, hogy a képernyőt nézd egész nap, én összességében nem látok semmi indokot arra, hogy kevesebbet érj másoknál, amennyiben a szakmai tudásod abszolút alkalmazható. Sőt, még ha kicsit több időt is vesz igénybe olvasni a monitort emiatt, az sem baj.
Én a helyedben nem állnék úgy hozzá, hogy "melyik cég alkalmazna így engem", hanem inkább úgy, hogy "miért is ne alkalmaznának? nem érek én kevesebbet másoknál".
A profibb munkaerő szaktudásban jelenik meg. A szakmai feladatokat te is el tudod látni, egyáltalán nem érsz kevesebbet másoknál.

Végezd csak el a képzést menetrend szerint, addig párhuzamosan fejleszd az angolod, utána pedig nyugodtan bombázd a pozíciókat, jelentkezz oda ami csak tetszik.

[ Szerkesztve ]

(#12917) I02S3F válasza theuprising (#12916) üzenetére


I02S3F
őstag

Ráadásul, ha sikerülne neki munkához jutni, az növelné az önbecsülését! Szerintem kiváló fejlődési lehetőség előtt áll! Hajrá!

(#12918) arcsin


arcsin
senior tag

Apropó képzés. Alapvetően az volt a tervem, hogy ha valahova felvesznek ott akkor szívesen elvégzek valami képzés, mélyebben beleásom magam. De mivel most újra felmerült ez a bezárkózás téma, gondolkodom valami udemy-s kurzuson Tableau-ből vagy.... na ez az. Nem tudom mit. IBM Cognost tudok ami BI sw, de talán úgy vettem észre a tableau elterjedtebb, de a power BI-t is kérik. Szívesen elmennék akár Product Owner szakma felé is ha igény jelentkezne rá munkahelytől. Kürt vagy rendes certified po képzés is. magamtól pacsira nem fizetnék ki fél milliot egy képzésre, junior PO-t meg nem keresnek különösképp.

Talán az excel makrókból sem ártana közepesen jó szintre fejleszteni magam. Melóhely nélkül ez elég nehéz pálya. A rengeteg álláslehetőséget böngészve talán az excel makró volt a legtöbbször előforduló előny. De aztán a fene tudja, SAS is elég gyakori volt.
Mondjuk 3-5 év tapasztalatot nem tudok csinálni sajnos :D Az volt a legtöbbet előforduló tényező.. junior pozikra is. Kedvem és időm is lenne képezni magam. Az angol nyelvvizsga egy elég jó házi feladat volt a karantén idejére.

Esetleg ti tudnátok valamiféle iránymutatást adni?

(#12919) opr válasza arcsin (#12918) üzenetére


opr
veterán

Oszinten szolva nekem a junior product owner mint kifejezes is santit. Product Owner egy idealis vilagban abbol lesz, akinek van sok ev tapasztalata ugy, hogy atlat egy teljes termekciklust az elso otlettol egeszen a sales/marketingig, es kepes megfeleloen kommunikalni a fejlesztokkel is, meg a business oldallal is.

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#12920) arcsin válasza opr (#12919) üzenetére


arcsin
senior tag

Perszde pld PO asszisztens vagy hasonló, ahol el lehetne kezdeni a dolgot szerintem nem igen van. Olyat el tudok képzelni, hogy egy belsős embert továbbképeznek erre a pozícióra, de különösképp kiírni nem fogják, annak ellenére hogy elmozdulnék az agilis fejlesztés támogatás felé. Gazdinfósként PO-ként el tudom magam képzelni könnyen. :)

(#12921) opr válasza arcsin (#12920) üzenetére


opr
veterán

Persze, hogy nincs. A PO "asszisztens" normalis megnevezese a vezeto fejleszto meg project manager. Beloluk (idealis esetben a vezeto fejlesztobol) lesz sok sok ev mulva, nem keves coaching-al a PO.
Ertem en, hogy el tudnad magad kepzelni, En is el tudnam magam kepzelni vezeto kutatokent a SpaceX-nel. A kulcsszo a kepzelni. A valosag meg nagyon mas. Gazdinfoskent termeszetesen lehetsz PO, csak elobb szedd ossze azt a bo 10-15 evnyi szukseges tapasztalatot es tudast.
Random manager lehetsz, az mas, de az business oldal, semmi koze a fejleszteshez, nem veletlenul.

[ Szerkesztve ]

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#12922) arcsin válasza opr (#12921) üzenetére


arcsin
senior tag

Szerintem akiröl te beszélsz a scrum master maga.

(#12923) Baltincs válasza Jorus (#12909) üzenetére


Baltincs
tag

Elírtam, szóval úgy 300 hogy abból 35 a kafi.

(#12924) Sempronius89 válasza arcsin (#12922) üzenetére


Sempronius89
tag

Bocsánat, de szerintem opr sok év tapasztalattal jobban látja ezt mint te 0-val. Azért mondom mert ez az attitűd át tud jönni interjúkon is. Sok pályakezdő emiatt lesz elkaszálva.

[ Szerkesztve ]

(#12925) opr válasza arcsin (#12922) üzenetére


opr
veterán

Nem, a scrum master, a product owner, a team leader, meg a lead developer nagyon nem ugyanaz a munkakor. A leirasuk sokszor hasonlo, illetve gyakori, hogy egy ember egyszerre tobb munkakort tolt be (kulonosen gyakori, hogy a team leader es a lead developer azonos).
Persze, van olyan (foleg multinal), hogy a PO egy olyan ember, aki panikrohamot kap, ha veletlenul kikapcsolja a numlockot, szokott is belole baj lenni. Mondjuk fejlesztokent az ilyen a legkenyelmesebb melohely, mert kis rutinnal azonnal tudod, hogy az egesz projekt el fog huzodni evekig, aztan megy a levesbe, szoval lehet nyugisan melozgatni, ugyse szamit semmit az egesz.
Persze a valamirevalo fejleszto ilyenkor azonnal dobbant es megy mashova, de van, aki a kenyelmes eletet szereti.

Fogadd el ezt a tanacsot/tenyt: Azert tudod magad nulla munkatapasztalattal elkepzeni, mint sikeres PO, mert fogalmad nincs, mit csinal es hogyan egy jo PO. Amikor nagyon junior voltam, meg En is ugy gondoltam, hogy ez egy sima ugy, el tudom kepzelni, hogy csinalom. Aztan megtanultam, valojaban mi az es mivel jar. Valahogy azota nem hianyzik a dolog. :DDD

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#12926) arcsin válasza Sempronius89 (#12924) üzenetére


arcsin
senior tag

De konkrét 10-15 év fejlesztöi tapasztalattal scrum master lesz valaki nem po. Nem mondtam egy szóval sem hogy nem kell "lehúzni" 5-x évet menedzseri v kontrollinges, vagy rendszerszervezésben vagy barmilyen. de! Beletanulni egy igazi Po mellett , "gyakornokként" valahol akár nagyobb cégnél el lehet(ne) kezdeni.
Az elképzelés pedig azt takarta részemröl, hogy a kompetenciáim, alapján + amit az egyetemen tanultak alapján kompetensnek érzem magam meg tudnám állni a helyem.
Valszeg azért nem mentem a bme-re mert nem szeretnék/ szeretek kódolni hardcore módon. De az oop-ra, sql-es, workflow-t érintö kérdésekben és a különbözö màs dolgok racionális megoldhatóságában vennék részt mintsem a projektek "körberücskölésében" vagy a menedzseri érdekek mentén valódi jó ötletek elb.szásában cooperálnék.

(#12927) Tapsi válasza opr (#12921) üzenetére


Tapsi
addikt

A product owner praktikusan üzleti területen ül, semmi köze a fejlesztői státuszhoz. Nem is kell, hogy legyen, ő a termékért felel.

(#12928) opr válasza Tapsi (#12927) üzenetére


opr
veterán

Talalkoztam mar nagyon jo, es nagyon rossz PO-val is. Nem is eggyel. A jok kozos nevezoje az volt, hogy ertett a fejleszteshez is. Nem feltetlen volt naprakesz a tudasa, mert elhagyta a szakmat a sotet oldalert, de azert annyira kepben volt, hogy tudja, ha a fejleszto eppen az indexfolyadek cserejenek a megfelelojet probalja beadni neki.

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#12929) Kleroo válasza Tapsi (#12927) üzenetére


Kleroo
veterán

Az igazán jó PO technikai oldalon nagyon-nagyon erős, és érteni kell akár részleteiben is a terméket, különben csak egy n+1 manager lenne, nem értene semmit groomingokon, vagy ötletelős meetingeken, nem tudná jó lelkiismerettel átvenni a featureöket. Persze van cég ahol igen.... :D
Meg minden cégnél össze vissza van keverve a szerepkör. De egy ideális világban....a PO komoly technikai tapasztalat nélkül nem lesz sikeres. Persze nem feltétlenül kell használnia. Söt, aktívan tiltott is...de passzívan musthave.
Talán egy product manager/lead Po szerepkörben már kevesebb technikai tudás kellhet, és inkább ügyfél szintű hozzállás, de ez a szint is cégfüggő.

[ Szerkesztve ]

Hodor. Hodor? Hodooor!

(#12930) opr válasza Kleroo (#12929) üzenetére


opr
veterán

Pontosan igy. :R

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#12931) Tapsi válasza Kleroo (#12929) üzenetére


Tapsi
addikt

Nem értünk egyet. A PO általában a termékmenedzser, aki töviről-hegyire ismeri az adott terméket, amelynek támogatására az alkalmazás készül. Pl. egy sales alkalmazás PO-ja minden esetben a sales manager, esetleg egy delegáltja. Hiszen ő tudja, hogy mi az üzleti igény, aztán majd a BA-k/rendszerszervezők mellé teszik a technikai részt. Az nagyon ritka, hogy egy senior fejlesztőből hirtelen termékmenedzser legyen. Mármint megrendelői oldalon.

[ Szerkesztve ]

(#12932) Kleroo válasza Tapsi (#12931) üzenetére


Kleroo
veterán

A legtöbb cég ahol jártam, ez nem PO szint, hanem eggyel fölötte.
"egy sales alkalmazás PO-ja minden esetben a sales manager, esetleg egy delegáltja."

A vegytiszta PO pedig elég közel van a csapathoz, nem egy project manager új sapkával. Vagy product manager. Olyan luxus pedig ritkán van, hogy PO alá BA bedolgozik. Általában a PO egy BA is. Ilyen külön BA-s felállás inkább külsős-belsős cégviszony esetén van, mint pl Epam, Evosoft stb. Ahol a külsős cégnél van egy PO-nak hívott valaki, aki alá a belsős cég BA-ja megcsinálja a dolgokat. Na ebben az esetben stimmel a leírásod, csak egy nromálisabb agilis környezetben ez nem PO titulus.

Az mindenesetre mindenféle cégenként változó torzulást félretéve leszögezhetünk, hogy a PO-ság tömérdek tapasztalati skill jól működő keveréke, tehát kemény munka jó PO-vá válni, és az lenni; nem csak egy kis tanfolyam. :) (persze nem egy olyan céget tudok, ahol a legtöbb PO az agilis transzformáció alatt kapta meg a PO sapkát, pedig azt sem tudja mi az, és továbbra is a korábbi szerepét
nyomja, aminek sok köze nincs a POsághoz.) Agyonerőszakolt egy szerepkör a valóságban. :)

[ Szerkesztve ]

Hodor. Hodor? Hodooor!

(#12933) ruby88


ruby88
csendes újonc

Sziasztok, ha van itt olyan, aki dolgozott informatikusként a budapesti reptéren, tudna mesélni róla? Jó munkahely?

[ Szerkesztve ]

(#12934) Jorus válasza ruby88 (#12933) üzenetére


Jorus
nagyúr

Melyik cégre gondolsz? Elég sok társaság dolgozik a reptéren a repteret üzemeltető BA Zrt. mellett is. Több évig voltam két nagyobb cég IT igazgatója a reptéren, ha van konkrét kérdés, lehet tudok segíteni.

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#12935) Jahno válasza ruby88 (#12933) üzenetére


Jahno
őstag

Kollégát idézve: "reptéren melózni alapban poén"

(#12936) PazsitZ válasza vokesz (#12914) üzenetére


PazsitZ
addikt

Szerintem nem hátrány, ha amúgy szakmailag és emberileg rendben van a jelölt.
Nekem konkrétan volt egy bénult kezű munkatársam, szoftverfejlesztő. A szakmában ügyes volt, simán alkalmazták, ugye nem a billentyűleütés/min a lényeg :).

Ami remélem nem veszi senki negatívnak, még talán picit segíthet is, hogy nagy cégeknél bizonyos létszám után a cégnek adókedvezmény van, ha megváltozott munkaképességű embert alkalmaznak. Így valamelyest ők is motiváltak.

- http://pazsitz.hu -

(#12937) vokesz


vokesz
csendes tag

Köszönöm a válaszokat! :)

(#12938) ruby88


ruby88
csendes újonc

Ha a kognitív teszt rosszul sikerül (kevés kérdésre volt időm válaszolni), akkor az nagy hátrány a felvételi folyamatban? Vagy annyira nem érdekes?

(#12939) arcsin válasza ruby88 (#12938) üzenetére


arcsin
senior tag

Hát én próbáltam úgy is kitölteni hogy ismerőssel felosztottuk a feladatokat adott oldalon:D meg hogy én egyedül is, egyik módszerrel sem lettem sikeres.

(#12940) ruby88 válasza arcsin (#12939) üzenetére


ruby88
csendes újonc

Nekem csak kb. 22 kérdésre jutott idő. Most csináltam ilyet először és nem tudtam róla semmit :F

(#12941) arcsin válasza ruby88 (#12940) üzenetére


arcsin
senior tag

Mi az egyetemen egyik félévben csinálgattunk ehhez hasonló feladatokat érintőlegesen. Nem voltak teljesen idegenek, meg rá lehet érezni egy idő után :) Én régimódi vagyok, lerajzolom a halmazos feladatokat pld meg aminél úgy érzem segít :D

[ Szerkesztve ]

(#12942) Mercutio_ válasza Jahno (#12935) üzenetére


Mercutio_
félisten

Ennek kicsit ellent mond, hogy valamiért ő se ott van :DDD

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#12943) ruby88


ruby88
csendes újonc

Vagy lehet, hogy Jahno a reptéren dolgozik? :DDD

(#12944) Mercutio_ válasza ruby88 (#12943) üzenetére


Mercutio_
félisten

Jahno hol nem dolgozott még?! :D de emlékeim szerint nem ott van :N

[ Szerkesztve ]

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#12945) Jahno válasza Mercutio_ (#12944) üzenetére


Jahno
őstag

Most éppen magyar bürokrácia, mert ezt is ki kell próbálni. Aztán meglátjuk, egyelőre vegyes a dolog.

(#12946) Mercutio_ válasza Jahno (#12945) üzenetére


Mercutio_
félisten

Szeretsz veszélyesen élni:DDD

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#12947) Jahno válasza Mercutio_ (#12946) üzenetére


Jahno
őstag

És legalább látványosan csúszok lefelé :DD Vagy így :(

(#12948) Jahno válasza Mercutio_ (#12944) üzenetére


Jahno
őstag

Beleszámoljuk a kicsit részmunkás maszekot is? HPE, Voda, Exxon kezdettel tényleg kb. mindenhol is. Talán Prezinél csak videójátékot babráltam meg valami vizuáltechnikát raktam össze, az nem releváns.

(#12949) I02S3F


I02S3F
őstag

Sziasztok!

Egy "junior it system administrator" pozihoz miért elvárs a "Tapasztalat *NIX és/vagy Windows alapú szerverek üzemeltetése terén"?
Ha egyszer nincs tapasztalatom, akkor mi van? Nem azért junior, hogy tapasztalat nélkül is mehessek oda? Hogy kezeljem ezt?

Vagy keressek kifejezetten tapasztalatot nem igénylő pozikra? (iskolai rendszergazdában láttam ilyet) :R

(#12950) Tapsi válasza I02S3F (#12949) üzenetére


Tapsi
addikt

A junior nem azt jelenti, hogy semmit sem tudsz. Az a gyakornok. És igen, éppen ezért nehéz elindulni a szakmában. Keress gyakornoki pozíciókat!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.