- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dj Sügi
őstag
válasz
Dj Sügi #21696 üzenetére
100x40x40x6
100X40X40X6
100X40X40X6
100x40x40x6
80x40x50x8
80x40x50x8Holnap szétnézek helyben is milyen árak vannak több helyen...
Ezeket találtam, viszont jó lenne tudni a világítás, szűrés, fűtés triót is, hogy egyszerre megrendeljem az egészet, vagy szinte mindent máshonnan érdemes beszerezni? -
Dj Sügi
őstag
válasz
jegenye77 #21693 üzenetére
Ezek nagyon tetszenek, akkor a stílus már megvan.
Köszi!
Akváriumot mindenképpen venni szeretnék, nem készíttetni. A 160-asokra szinte mindenhol 6mm-es üveget írnak, 2 merevítővel, pedig az szerintem is vékony. (Amúgy azért választottam a 160-ast, mert a 200-asnál láttam egy olyan ugrást árban, amit már nem biztos, hogy kifizetnék 40l+ért. Az opti-white is nagyon tetszik, de bitang áron mérik)
Nem tudom mennyire macerás a ragasztása, vagy üvegesek mennyire profin csinálnák meg a ragasztást, vagy egyáltalán vállalnák-e. Nem tudok helyben senkit, aki foglalkozna vele.
-
noxon
őstag
Ezek a sügerek egyre vadabbak amikor benyúlok az akváriumba igazítani valamit... jól meg tudnak harapni, kis piros folt is lett a karomon
nem tudom mi lesz így.
-
noxon
őstag
válasz
Dj Sügi #21690 üzenetére
Aquadepo meg aquafauna, én az aquafaunától rendeltem, mondjuk ezek pestiek. A webshop oldalokon mindenhol le van szépen írva a rendelés és szállítás menete. Én is sokat olvasgattam ezeket az oldalakat mire eldöntöttem.
Én 160 literest vettem, 6 mm üveggel, 100x40x40, de nincs merevítő nem tudom az milyen, remélem emiatt nem lesz gond majd a jövőben. Vagy az elülső és hátsó hosszanti üvegcsík lenne a merevítés?
-
jegenye77
addikt
válasz
Dj Sügi #21690 üzenetére
Akkor az iwagumi stílus a neked való.(nekem is a kedvencem) bár most az új elrendezés nem az lett.
-
Skillet
addikt
válasz
Dj Sügi #21690 üzenetére
Én a 100-as hosszból nem engednék! Szerintem a 100x40x40 jó lehet, ha 160 literben gondolkodsz.
8-as üvegből talán még merevítés sem kell, de inkább majd aki készíti, vele beszéld meg, mire van igényed.
Én biztosan merevítés nélkül próbálnám megoldani. Sokkal szebb! Akkor lehet egy szép nyitott aki, valami függesztett világítással. -
Dj Sügi
őstag
válasz
jegenye77 #21689 üzenetére
Igen mindenképpen növényeset, de "ősdzsumbujt" nem akarok. Szép gyep szerű aljzatot szeretnék bele telepíteni.
A webshopot meg azért kérdeztem, hogy esetleg nektek van-e bejáratott webshop, ahol a minőségre sincs panaszotok meg az árak is jók. Nem tudom, hogy pl egy 160-as aksit, hogyan szállítanak ki pestről?
A 160l aksinak amúgy mi a megfelelő elosztás és milyen vastag üvegből kell, hogy készüljön? (6mm-est láttam több helyen 2merevítővel, és 100x40x40 vagy 80x40x50)
-
-
-
noxon
őstag
Én 60 literről váltottam 160-ra, de már kicsinek érzem, biztos a halak is
-
jegenye77
addikt
válasz
Assimilator #21681 üzenetére
Nekem Red cherry és amano van benne. Különösebben nem kell semmire figyelni velük kapcsolatban.
Csak nem olyan halak mellé kell rakni amelyikek csemegének nézik őket. -
Dj Sügi
őstag
Sziasztok!
Olvasom folyamatosan a hsz-eket a topikban, mióta írtam ide. Nektek már van egy csomó tapasztalatotok, amit remélem meg is osztotok velem.
Most szeretném elkezdeni én is az akváriumépítést. Egy 160 literes aksiban gondolkozom, sok apró színes hallal és szép dús növényzettel, kicsi garnélákkal. Ebben kellene nekem segítenetek.
Hol érdemes fedeles(üveglap jó rá?) akváriumot rendelni vagy helyben valami boltban kérdezzek rá és a többi cuccot rendeljem netről? Nyilván a helyi árak jóval drágábbak, mint a webshoposak.
Milyen külső vagy belső szűrőt ajánlotok ekkora mérethez, milyen világítást(fénycső. led szalag)? Hol érdemes ezeket rendelni? Milyen talajt érdemes bele venni? És hova kell elhelyezni a lakásban?A halakat természetesen helyben vásárolnám meg, a növények még jöhetnének postával éppen!?
Jegenye77 akija nagyon tetszik, főleg a buborékozó sűrű növényzet és az egész elrendezése.
Köszönöm!
-
-
havri1
félisten
válasz
Sirandrish #21676 üzenetére
Amikor én nézegettem régebben, akkor a pumpa alapvetően külső alkalmazása volt jellemző. Szűrőakvárium pl. Cső ki, cső be, 220, és csókolom.
A Powerhead meg belső keringető, amire opciósan tudsz tenni szivacsot is, szűrés miatt. Áramoltató belső keringető, amire nem lehet csatlakoztatni szivacsot.
Aztán ha nem így van, akkor passz. -
noxon
őstag
Üdv, lehet hülye kérdés, de a powerhead és a vízpumpa között mi a különbség? Mindkettő nyomja a vizet nem? Nekem áramoltatáshoz kell csak.
-
noxon
őstag
válasz
bringasisti #21671 üzenetére
Na köszi
és azt hogy?
ha megmozdítom és húzom ki jön a dzsuva kifelé, olyan lassan nem tudom kiszedni, de ha lassan csinálom akkor is kijön a víz szintnél...
-
noxon
őstag
Tudtok mondani olyan belső szűrőt, ami persze halk és olyan kialakítású aminél kivételkor nem megy vissza az összes trutyi amit összegyűjtött?
-
mdk01
addikt
válasz
mézespálinka #21665 üzenetére
Nem
-
mézespálinka
senior tag
Sziasztok!
Átmostam a sima aljzatot. Ilyenkor teljesen ki kell szárítani mielőtt elkezdem próbálgatni a layoutot? -
Osynho
addikt
Hálás köszönet!
Holnap úgy is vízcsere, egyúttal ezt is megoldom. A neptun táptabiból hányat érdemes ekkora növények gyökeréhez benyomni?
A hínárt 2 hetente metszem, mert annyira megnő hogy beárnyékolja az egész akváriumot. További problémám a földben tartása. Kerámiagyűrűt fűztem kábelkötegelőre, majd ezt tettem 1-1 csokorra, de nem tartja a helyén. Ti hogy oldjátok meg, hogy ne szabaduljanak el a szálak?
-
mdk01
addikt
válasz
Osynho #21661 üzenetére
Igen.
Nagyjából az a lényeg, hogy annyi levelet hagyjál a levágott részeknek amivel túléli az ültetést és tud új levelet hozni.
A bleherit nem tudod vagdosni azt tő osztással lehet szaporítani,de a tiednek még kicsit kevés ehhez a levele.
Annál azt tudod csinálni, hogy felszeded és levágva a hosszabb gyökereket visszanyomod a talajba. -
Osynho
addikt
Hello!
Elkövettem azt a hibát, hogy a két középen lévő növényt rossz sorrendbe ültettem. Előre került a talán hortenzia és mögé a másik világos zöld levelű (egy azonosításnak örülnék
). 4-5 hete vannak így, de a hortenzia elég szépen erőre kapott és kinőtte az akváriumot, eltakarva a mögötte lévő növényeket. A kérdésem az, hogy mekkora kárt okozok azzal, ha kiszedem ezeket és megcserélem? Feltételezem elég szép gyökeret engedtek.
Sima apró kavics a talaj, Neptun táptablettákkal. -
mdk01
addikt
válasz
laspring #21655 üzenetére
Kevesebb etetés nem megoldás? A talajban is zajlik a lebontás nem szokták javasolni a felkeverését, de persze van az a mennyiség amikor már szükséges, de akkor sem biztos hogy hetente. Nem tudom mit csinálj csak tippelek, de 50ppm nem katasztrófa. Növényt még bizzos raknék bele, vagy leállnék a tápozással szinte teljesen és a fényből is vissza vennék mert ennyi és ilyen növényekre feleslegesnek érzem.
-
laspring
tag
Nekem nem volt felesleges a SZAT gyanta. A halaim tenyérnyi nagyságú ragadozó halak, igazi mulm gyárak! Abból sok ammónia lesz, amit a szűrő mégha sikeresen is lebont, a rengeteg nitrát már se halnak, de növénynek nem tesz jót. A SZAT gyanta viszont megköti azt.
Na most vagy sok növénnyel kötöm le a rengeteg nitrátot, vagy SZAT gyantával.
A sok növénnyel az a gondom, hogy az akváriumom ugyan 400liter, de az alapterülete elég kicsi (merthogy inkább magasabb az aksi) és ugye hetente kell mulmot porszívóznom, ezért az aljzatba nem nagyon tudok növényt ültetni. A dekorációkra meg csak korlátozott növényt tudok ránöveszteni. Nagyon, magas növényeket meg megint bajos telepítenem, mert a nagytestű és gyorsmozgású halaim összetörik a hajtásokat. A fodros vizikehely is csak addig volt jó amíg picik voltak a halak. -
flegga92
senior tag
Lily pipeot hogy érdemes elhelyezni? Víz alá teljesen, vagy kicsit lógjon ki?
-
mdk01
addikt
válasz
Daywalker #21650 üzenetére
Kiirtottam a dzsungelt, sajna nincsen.
Kiszámoltam és az a növény mennyiség amit átvittem a boltba, ha boltban kell megvenni olyan 50-60k lett volna. Kaptam 10k-t értük, amit le is vásároltam.
Most nevelem a megmaradt növényeket, de elég volt a dzsungelből szigorúan vágom őket. -
mdk01
addikt
válasz
laspring #21648 üzenetére
Nagyjából rendben vagy én csak a SZAT gyantát nem tudom hova rakni, mert nem ismerem, de sztem felesleges csak egy elterjedt új dolog. Nem kérdőjelezem meg, hogy jó vagy rossz,de én nem érzem szükségességét mert működnie kellene nélküle is az akváriumnak. Minél több ilyen dolgot teszünk az akváriumba sztem annál nehezebb kitalálni mi is történik benne, csak megy a találgatás.
Nem lehet tudni milyen értékekbe kavar még bele, lehet nem is csak a nitrátot veszi ki és ki tudja mit enged ki magából.
Én is nézegettem 3 éve akkor még nem olvastam fórumon sem róla, csak magam akadtam rá a neten, most meg azt látom mindenki ezt ajánlgatja.
Ez az én véleményem a döntés meg egyéni.Szóval az biztos, hogy növény kell még bele, de nem tudom a pirája megeszi-e, vagy sem. Az anubias kevés mert lassan nő, és fény sem kellene neki. A fodros vizikehely jó ötlet volt azt tegyél még bele, én rengeteget vittem át a kereskedésbe, nem egy kényes növény. Behajlik az anubias fölé és árnyékolja kicsit.
A vízcserét heti 30%-ba csinálnám, meg kell nézni lehet az is elég. Lehetőleg minél kevésbé kellene megbolygatni az értékeket hetente, minimálisra kell csökkenteni az értékek ingadozását, de ugyanakkor törekedni kell az arányos értékekre. Kipróbálhatod azt is, hogy csökkented a profitot 1/3-dal 1,5hónapig és nézd meg mi történik. Direkt nem írok millimétereket, mert ahány aksi annyi féle. Csökkentsd le és figyeld mi történik, ha semmi akkor esetleg még csökkents, vagy maradj azon a szinten. Ki kell kísérletezni mi jó a te akváriumodnak, mert nincs két egyforma.
A vas értéket szokták mérni a mikro tápoknál, de én ebben sem hiszek, mert egyszer kipróbáltam, hogy annyi mikro-t adagoltam, hogy kijöjjön az ideális érték, amikor is az érték jó volt a teszter szerint, viszont a növények meg elkezdtek tönkremenni, mert az a mikro mennyiség már nem volt arányban a makroval, vagy a fényemmel, vagy a széndioxiddal. Ahogy vissza vettem meg szép lett minden.
Egy szó mint száz mindenkinek saját magának kell kitapasztalni mi jó az ő növényeinek. Arról nem is beszélve, hogy ahány növény annyi igény. Nem hiába, hogy egy egyszerű növényes akváriumban max.5-10 féle növény van, azok amiknek hasonlók az igényeik.Ui.: Most olvasom, hogy purigent is raktál bele.
Na azt sem tudom micsoda, csak elolvasom, de nincs tapasztalatom. A véleményem pedig kb, ugyanaz mint a SZAT-ról. -
laspring
tag
Aksim 400 literes. 6fő vöröshasú pirája és egy gibbiceps lakja. Növényeim néhány tő Annubias barteri meg egy vizipáfrány. Korábban volt egy hatalmas fodros vizikehely benne, de az szép lassan kipusztult. Növények pusztulnak és a barna alga mindent ellep.
Több mint 2 éve indult az akvárium, akkor egy Eheim Classic 600-as szűrővel, meg vmi 70W-nyi T5-ös fénnyel. De a szűrőben volt SZAT gyanta. Ekkor a 80-90centis fodros vizikehely brutál szépen nőtt, pedig nem is nagyon tápoztam, de gondolom az új aljzat meg kövek elég sok tápanyagot tartalmaztak még.
Aztán cseréltem szűrőt, egy Eheim Professionel 3 1200 XL (2080)-ra. 4 liter Eheim Mech és 8 liter Seachem Matrix szűrőanyagot pakoltam bele, de a SZAT gyantát már elhagytam, mert mit tudtam én hogy mire is jó az..
Tápozgattam hébe-hóba heti egyszer, öntöttem bele carbo-t mikor nem felejtettem el, vizet 50%-ban cserélgettem 2-3 hetente.... a gyönyörű fodros vizikehely szép lassan mintha rothadni kezdett volna, foszlott elfelé minden levele. Barna alga meg csak nőtt!
Nemrég lett elegem ebből és elkezdtem foglalkozni jobban az aksival, utána olvasni és fejlesztgetni:
- Odysea 4x54W lámpát kapott Sylvania 865+Grolux csövekkel, napi 9 órában
- Easycarbo adagolás adagolópumpával napi ~10ml világítás bekapcsolásakor
- Profito adagolás heti 2x (ez még kézi)
- Elkezdtem vízparamétereket mérni, nitrit nincs, nitrát 50mg/l fölé is tud menni
- Szűrőt kitakarítottam, raktam bele 250ml Purigen-t
További tervek:
- pár gyorsan növő növény telepítésével megpróbálni lehúzni a nitrátot
- ha ez kevés lenne akkor egy nem túl nagy szat gyanta már készenlétbe van helyezve, bármikor be tudom rakni a szűrőbe -
mdk01
addikt
válasz
laspring #21634 üzenetére
Nem követem mélyen az írásokat...hogyan is néz ki az aksid? Mikor indult, mit adagolsz stb.?
Nem kell annyira félni attól a nitráttól.Illetve ajánlom mindenkinek, hogy figyeljétek mi történik az akváriumban napról napra, ne pedig azt csináljátok amit mások írnak, hogy ezt úgy kell és kész. Meg kell érteni mi miért történik, ne olyan szögletesen csináljátok, mert akkor megunjátok.
-
havri1
félisten
válasz
laspring #21637 üzenetére
Csináltam egy regenerálást. Nem volt olyan vészes a gyanta. Köveket is lemostam, talajt átpirszívóztam, és átállok a heti 30% vizcserere.
Lehet a sok halszar okozza, mert amióta folyamatosan vannak a kicsik, nem tudok talajporszívozni normálisan. Most is csak úgy tudtam, hogy kishalakkal együtt.. -
noxon
őstag
Értem köszi, akkor majd pucolom azt bármi is a barna trutyi
Az akvárium vizének meg kezd egyre jobban akvárium víz szaga lenni az a jellegzetes szag. Nem büdös meg szúrós. Néha már megcsapja az orrom ahogy elhaladok a szobában ahol van.
-
noxon
őstag
A lassan egy hónapja üzemelő külső szűrő csöveiben megjelentek barna foltok. Gondolom ez normális, nem kell vele foglalkozni?
-
havri1
félisten
válasz
laspring #21637 üzenetére
De, biztosan, de benne van a külsőben, nem szeretném megbontani :/
Szeptembre 10 -én volt regenerálva utoljára (akkor volt teljes szűrőtisztítás)
Kb 400 literre való adag van benne (SZAT), de úgy vettem észre az előző takarításnál is, hogy hiába sok van benne, cvsak bizonyos részein halad át a víz, mert ott fekete/barna, a zsák szélein pl tök fehér volt. Gyanítom ott nincs áramlás.. -
havri1
félisten
válasz
Silentfrog #21620 üzenetére
Bár én még sosem mértem az akváriumokban nitrátot, de nekem is hasonló gondom van a 130l -esben. Borzasztóan algásodik. Kristálytiszta a víz, de mégis barna zöld és kék alga is van.
2 bazi nagy SZAT gyanta a szűrőben. Azóta indult el ez a nagy algásodás, amióta tisztítottam a külsőt. Nem áll helyre. Sztem nagyon ugrálnak az értékek a nitrát tekintetében, és emiatt a probléma. Vízcsere mint a nagyban 1-3 heti, amikor odajutok. 30-50%. -
myk74
senior tag
-
laspring
tag
-
laspring
tag
-
laspring
tag
válasz
Silentfrog #21627 üzenetére
Értem.
Hát kevés növényem van, viszont azokat szeretném ha szépek lennének
Tehát vagy növényesítek, vagy szat gyantát teszek a szűrőbe.
Lehet kipróbálok egy olyat, hogy veszek egy eggyel kisebb szat gyantát mint ami az ajánlás 400 literre, meg párhuzamosan telepítek még növényt.
Purigen-t dobjam is ki? -
Silentfrog
Topikgazda
válasz
laspring #21625 üzenetére
Ha nincs nitrited a vízbe akkor tökéletes a biológiai szűrésed, hisz nálad a lebontott végtermék a sok az a nitrát.
Ha nincs növény a medencébe/gyanítom nincs/ akkor a nitrát szintet csak vízcserével tudod orvosolni, esetleg SZat gyantával.Elmentél Törökbálintra, nekik is felvázoltad a problémádat és Purigent adtak a gondod orvosolására?
Ne vegyél többet nem kell, és hasztalan ennél több! Vegyél inkább Szat gyantát, az többet ér.
A 8 liter Seachem matrix is elég ne engedd hogy további mennyiségre rábeszéljenek!!! -
laspring
tag
válasz
Silentfrog #21624 üzenetére
400 literes akvárium
Eheim Professionel 3 1200 XL (2080) szűrő
6db vöröshasú pirája + 1fő gibbiceps -
Silentfrog
Topikgazda
válasz
laspring #21622 üzenetére
Törökbálinton nem árulnak Szat gyantát,és drágább a Purigen. Nem akarok ezzel semmit mondani,csak leszögeztem a tényeket. Azt adták ami van,de a Purigen nem fogja lehúzni a nitrát szintedet jelentős módon.
Mekkora akvárium ez?
Milyen szűrőt használsz?
Mennyi és mekkora halak vannak benne? -
laspring
tag
válasz
bringasisti #21621 üzenetére
Miért nem ideális?
Talán a legkomolyabb, legnagyobb teljesítményű külső szűrő amit kapni lehet nem? -
laspring
tag
válasz
Silentfrog #21620 üzenetére
A Greenaqua-ban is elpanaszoltam a bajomat és ezt ajánlották.
Olvastam már a Purigen-ről és valóban nem nitrát szint csökkentése a fő előnye, de vmi olyasmit írnak róla, hogy "beszabályozza" a nitrát szintet.
Veszek SZAT gyantát is kipróbálom azt is DE!!! Miért kellenek nekem ilyen spéci nitrát csökkentő dolgok? Nem a szűrésemmel van a baj igazából?
A szűrőanyagaim: 4 liter Eheim Mech, 8 liter Seachem Matrix
Ez így rendben van? -
laspring
tag
Korábban már írtam arról, hogy a nitrát szint az akváriumomban vízcsere után pár nappal is már 50mg/l feletti. (barna alga tenyészetem gyönyörű is ennek megfelelően)
Azóta kitakarítottam a szűrőt és tettem bele 250ml Purigen-t!
Szűrőtakarítás után 3 nappal csináltam 30%-os vízcserét. Vízcsere után 2 nappal nitrát szint 25mg/liter. Ez már "great success!".
5 nap után viszont már megint majdnem 50mg/l a nitrát szint.
Ez így mennyire van rendben? Ugye 7 nap után vízcsere azt vágom, de a 7. napon már megengedett az 50mg/l vagy még akkor sem? Tegyek a szűrőbe még több Purigen-t?
(400literes akvárium, Eheim 2080 12literes szűrő) -
farkas26
tag
válasz
Silentfrog #21616 üzenetére
Épp azért
,bár társasba nem nagyon ajánlják.
Mennyiért adják kb? -
farkas26
tag
Ilyet szeretnék
-
noxon
őstag
Tegnap érdekes dolgot tapasztaltam a sügereknél. Fekete jégsügérek, elég halvány a színűk alapból, ami azt jelzi, hogy valami nem jó nekik elvileg.
Tegnap próbálgattam betettem egy belső szűrőt a sarokba szivacs nélkül közel az aljzathoz, jó kis áramlatot csinált. A feketék rögtön igazi fekete színt vettek fel, láthatóan tetszett nekik és elkezdték csipegetni a köveket sziklákat, de ha leállítom akkor abba hadják és csak úszkálnak. Érdekes
-
noxon
őstag
Ez az EHEIM Compact 300 minipumpa 300/h mennyi lehet jó? Csak arra kéne, hogy a talaj közelében keringtesse a vizet, hogy ne üljön le semmi kosz. Vagy túl gyenge lenne ?
-
noxon
őstag
válasz
Skillet #21610 üzenetére
Az tényleg olcsó, érdemes megvenni nekem tetszik bejön, használom is minden nap.
Dekorációs sziklákat néztem csak meg, hoztam is volna egy zacskóval, ha monjduk jobban le lett volna értékelve, az aqua depoban még így is olcsóbb.
A külső szűrőhöz azok az átlátszó csövek meg ágak jól nézhetnek ki bár így is nagyon drágák
de egyszer majd be kell szerezni olyat, a zöld eheim olyan csúnya.
-
noxon
őstag
Powerheadből melyiket érdemes venni amelyik halk? Melyik márkájú a jó szerintetek?
-
bringasisti
őstag
-
Skillet
addikt
Greenaqua 20% mindenre. Fekete péntek van!
Ha kell valakinek akis cucc, hajrá!
Én a skim 350-en agyalok. -
Sirandrish
legenda
válasz
Assimilator #21603 üzenetére
És az irónia iránt is teljesen közömbös
-
Assimilator
őstag
válasz
bringasisti #21602 üzenetére
Te meg a humorra.
-
bringasisti
őstag
válasz
Assimilator #21600 üzenetére
A halak nem reagálnak a vakura
-
noxon
őstag
válasz
Assimilator #21600 üzenetére
ugye
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- LEGO klub
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged