- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silentfrog
Topikgazda
válasz
bringasisti
üzenetére
Ez pont ugyanaz lehet amit az halas boltok árulnak? Vagyis hasonló?
Mert itt egy 10 ezerrel olcsóbb... [link]
-
bringasisti
őstag
válasz
Tarill
üzenetére
Nem egészen úgy gondoltam, de ami a lényeg hogy írtam már hogy a Föv. Állatkertben a tengerit ezzel szűrték és egy évente cserélték. Csak azt akartam mondani hogy ha valakivel társulsz és a 25 kiló háromnegyedét a kukába dobjátok még akkor is olcsóbb mint tasakonként akvarista boltba megvenni
-
noxon
őstag
Tudom hogy ugyanazt teszi a purigen is, de most ez lett, majd legközelebb, csak az drágább
-
Tarill
őstag
válasz
bringasisti
üzenetére
veszek egy ilyen 25 kilós kiszerelést és az lesz az aljzat, úgy is jó nem?

-
noxon
őstag
Betettem két kis zacskó aktív szenet a szűrőbe és sokkal tisztább a víz, hosszában átnézve rajta is nagyon tiszta
nekem bevállt, erdemes használni, persze cserélgetni kell -
farkas26
tag
Egy kis nézegetni való

[link] -
Sirandrish
legenda
válasz
Silentfrog
üzenetére
A kicsi vagy a JBL?
Szerk: Megy privát.
-
Silentfrog
Topikgazda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nàlam igy kèt méter hozzan is átnyomja.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Silentfrog
üzenetére
10liter vizet engedtem egy vedérbe..felraktam az asztalra..mellé egy üres vedret. Én fogtam a két csövet, az asszony meg bedugta meg indította a stoppert. 30 másodpercnél kihúzta, és két liter maradt a teli vödörbe.
Ennyit tudtam tenni az ügy érdekében.Víz alatt odatettem a kezem és a powerheadhez képest nem éreztem semmit szinte

Ez elég hogy átnyomja a vizet az aki egyik végéből a másikba? Mert most majd úgy akarom ahogy te is használod.Sajnos egyébként megy vissza gariba. Már mikor kibontottam láttam hogy az egyik lába letört. Természetesen azonnal hívtam a boltot hogy mi van. Ami meglepett hogy egyáltalán nem lepődtek meg. Mármint nem számítottak rá, de mondta a faszi hogy ezért nem szállítanak már akváriumot mert a futárok f*szok. Kérdem én, akkor miért nem váltanak?! Nah mindegy. Mondtam nekik hogy engem nem zavar ha nem ereszt..FBS-el visszaragasztom, csak ha később lenne valami akkor ne az legyen hogy én voltam. írtam mailt, mondtam hogy válaszoljanak hogy legyen nyoma az egésznek, de nem kellett mert beüzemelés után rettentően búgott. Gondolom a szállítás során más is megsérülhetett..
Szóval ma mégsem lesz beüzemelve.
Mindenképp plusz pont azonban az Atmannak hogy nagyon penge esőztetőt adnak..mármint rohadt hosszút és gyárilag szerelnek egy lily pipe-hoz hasonló kifolyót amit mondjuk a Tetra mellől hiányoltam.
Hogy hogyan fog működni, az sajna most még így nem derült ki
-
Silentfrog
Topikgazda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ha jól mérted akkor annyi.

Nem rossz bár érdekes, hogy a nagyobb cf 1200 sem nyomott annyit. 24 ezerért szerintem tök jó áron volt 4 év garival.
xxxjjjkkk Lehet, hogy nem a legjobb de nagyjából pontos lehet.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Silentfrog
üzenetére
Alsó kosár kerámiagyűrű+nagyon sűrű szivacs, felső kosárban két ritkább szivacs +perlon és 8 litert szívott át 30 másodperc alatt, ami akkor elméletileg 960liter ha jól számoltam.

-
xxxjjjkkk
senior tag
válasz
Silentfrog
üzenetére
Ezért kéne valóban, az eredeti helyén tartani.
Mert valószínű, nem 1,50 en van a mosógépen. -
Sirandrish
legenda
válasz
Silentfrog
üzenetére
Ezt szerintem meg tudom csinálni

-
Silentfrog
Topikgazda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Pl .:Lerakod a szűrőt a földre, raksz két vödröt a mosógépre. egyikbe engedsz vizet, feltöltöd a szűrőt vízzel és bekapcsolod a szűrőt. Fél perc alatt megnézed mennyi vizet szív át egyik vödörből a másikba. A litert felszorzod százhússzal és ki is jön a valós vízforgatásod óránként.
Pontosabb az eredmény ha egy vagy két percig járatod a szűrőt és így számolod ki. -
Sirandrish
legenda
válasz
Silentfrog
üzenetére
Hogy is kéne azt csinálnom?

Mármint a mérést..ma akarom beüzemelni úgyhogy éppen egy tesztet csinálhatok
-
Silentfrog
Topikgazda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az Atman cf 1200 gyári adata 1550l/óra és ha jól emlékszek gyári töltettel 850 liter /óra volt, tisztán, újan beüzemelve.
Ha tudod akkor leméred a tiedet? Kíváncsi lennék.
Nagy teljesítményű drága , Eheim szűrőkhöz sajnos még nem volt szerencsém, azt nem tudtam megmérni de ami a kezembe került az szinte mind csak a felét tudta, mint ami rá van írva.
Most három külső szűrő van az akváriumomba amíg letisztul a víz, egy JBL e1901, egy Tetra 1200 és egy Fluval 203.
Ez most valósan 2000 liter/ óra vízmozgatást tud, gyárilag 3600 lenne.
2 méter hosszan is egyértelműen sok a 600 literre így ecsetalgás leszek, így a Tetra kikerül nemsoká.
Most megtömtem perlonnal, az összes kosárba az van vastagon.
xxxjjjkkk Ez melyik JBL?
-
xxxjjjkkk
senior tag
válasz
bringasisti
üzenetére
Vizcserénél szoktam, hogy nem piszkálom az ágakat, nyilván. Akvariumba befér az edény.
10 literrel, olyan 50s volt amúgy a jbl.
Asszony kezeli a stoppert.
Mennyit tévedsz időben? 1-2s-ot. Az bőven tűrésen belül van, azért írtam az 5%ot, a vizszinttel együtt.
Főleg hogy egy mérés, nem mérés...
Egyébként a 1,5 literes kancsónál is annyit mértem.Kitartok amellett, hogy pontos ez a mérés.
-
bringasisti
őstag
válasz
xxxjjjkkk
üzenetére
Amikor az emelőmagasságot megadják azt jeleni hogy felmegy a víz addig és ott már nem tovább. Ezért ha méred a víz hozamot akkor a szívó és a nyomó oldal közt nem lehet különbség, és a pontosság is csalóka mert egy nagy teljesítményű szűrőnél csak egy rövid ideig méred mert a 20 liter tele lesz
-
xxxjjjkkk
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Varja elirtam, atman fűtőt vettem, ami tartalék fűtő.
Bringasisti: ha van egy ismert edényed, pl 20liter, megtölti x idő alatt, az miért nem jó? Jó nyilván esőztetőnél annyira nem.
5%on belül van szerintem. -
Sirandrish
legenda
válasz
xxxjjjkkk
üzenetére
4év garival azt remélem hogy nem szarik be olyan könnyen.
És nem tartalék szűrő csak másodlagos..de ugyanúgy megy majd mint a Tetra
Annyi a "gáz" hogy a Tetra szivacsait kellesz méretre szabnom, mert a boltból szivacs helyett perlont küldtek

Silent haverjának CF 1200 van..ők mértek valamit. Ha betéved biztos megosztja a tapasztalatait.
-
xxxjjjkkk
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem csak a fűtőm atman, 200w 2000ft, és pontos.
Ami nem rossz.
Inkább az élettartama érdekel majd.
De ugye az csak tartalék szűrő.Majdnem én is atman szűrőt vettem, csak jó áron elment a jbl, úgyhogy nem.
Ja meg ami zavar az atmannál, hogy sehol nincs megadva, a gyári töltettel, a l/h.
Pedig sok vitát megoldana, ha valaki lemérné végre. -
Sirandrish
legenda
válasz
xxxjjjkkk
üzenetére
A powerheadjével is tökéletesen meg vagyok elégedve. Remélem ezzel sem lesz gáz.
Viszont kezd a herém ki lenni hogy a boltok lesz*rják hogy mit rendel a paraszt, és inkább utánad küldik a cuccot ha panaszkodsz mint hogy normálisan olvassák el azt a k*rva rendelést...
-
xxxjjjkkk
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Na kiváncsi leszek rá.
Sok félét írnak az atmanról.
-
Sirandrish
legenda
Nah megérkezett a CF-1000, holnap beüzemelem

-
Krisz79
őstag
válasz
bringasisti
üzenetére
Állítható rajta a szívási-szűrési sebesség?
Idővel feljebb lépnék akvárium méretbe. (100-120l.)
Ezt az akit a Kislányom kapta. -
Krisz79
őstag
válasz
bringasisti
üzenetére
(#23463) Shrimplandhu
Köszönöm,most már csak a legolcsóbbat és a legjobb árú futárt kell megtalálni Vácra.
(akár pikk-pakk pontra.)
Ez elég pici belső térfogattal funkcionál.
A következő ajánlott lépcső,melyik lenne? -
Krisz79
őstag
válasz
bringasisti
üzenetére
A töltet nélkül mit jelent?
Valójában ,ez halkabb, jobban szívja a koszt,akár az aljzatból is? -
jegenye77
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem nem, hogy üres csigaház volt az esőztetőbe hanem elő barna csigák. Eldugították a lyukakat!Nem tudom, hogy kerültek oda.
Csak egy ötlet :
Az nem lehet, hogy a peték jutnak a szűrőbe és onnan az esőztetőbe? -
Sirandrish
legenda
válasz
Silentfrog
üzenetére
Akkor hogy jut az üres csigaház az esőztetőbe?
-
havri1
félisten
válasz
Silentfrog
üzenetére
Ha már egy csiga átjuthat egy szűrőn, akkor az szart sem ér.

-
Silentfrog
Topikgazda
válasz
Sirandrish
üzenetére
A szűrőn nem tud átjutni csiga. Nekem elég sok apró kavics szokott lenni az ülepítőbe de még az első szivacsba se volt beleragadva egyszer sem. Ezt meg nem hinném, hogy a szűrőanyagokat megkerülve jutna át a szűrőn.
Ha át tudna jut jutni bármi kemény a szűrőagyagokon vagy azt megkerülve bárhogy akkor előbb utóbb csak beleakadna a rotor lapátjaiba, és nem forogna tovább. -
Sirandrish
legenda
Ide is beteszem hátha...
Lenne egy talányom amit én nem értek. Adott egy 300literes akvárium amiben csigát még szerencsére egy darabot sem láttam. Amúgy is van Botia ha esetleg mégis lenne, de amúgy tényleg totál nulla. Valahogy az esőztető lyukait viszont néhány hetente eltömítik üres csigaházak. 2 perc alatt tudom orvosolni a problémát, azzal nincsen baj, de nem értem. Hogyan? Honnan? Ha még az akiban van is csiga, hogy jut az át a szűrőanyagon amit perlon zár? Nem értem...
valaki? -
farkas26
tag
https://www.youtube.com/watch?v=Ee7lhNOCGhY

-
havri1
félisten
válasz
Krisz79
üzenetére
Eheim 2213 classic - ot láttam most fb-n pipák, csapok megvannak, csak csövet kell venni. Gyári töltettel 12e.
Sziasztok!
Eladó egy Eheim 2213-as külsőszűrő, csapokkal, teljes gyári töltettel (Eheim bioMECH, Eheim Substrat Pro) . A csövezés nincs meg hozzá, kidobtam, mert nagyon meg volt már keményedve.
Ára 12000 Ft
Érdeklődni privátban vagy 06-30-820-07-15
-
Krisz79
őstag
válasz
Silentfrog
üzenetére
Köszönöm.
Kicsit borsos, 15e alatt lenne,jobb lenne.
Ha felette,akkor mi jöhetne szóba? mit ajánlanátok? -
Krisz79
őstag
54l akiba is ajánljátok a külső szűrőt?
-
noxon
őstag
válasz
havri1
üzenetére
Mondjuk mióta rendesen beállítottam az áramlatot, pár napja mindig mikor haza érek meló után öröm ránézni, mert szép tiszta a víz még keresztben nézve is. Szóval most elégedett vagyok így ( egy külső szűrővel meg a vízforgatóval ), bár mikor az auratus sügér dombokat és völgyeket kreál nekem az aljzatban és megtöri az áramlatot olyankor nem örülök, de hát ez van

-
noxon
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nah két külső lesz a 300 literesben?
Powerheadet kiveszed belőle így? Majd írj mennyivel lesz job így a víz meg az áramlat, kiváncsi vagyok megéri-e két külsővel nyomatni. -
xxxjjjkkk
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem azt mondtam, hogy az eheimet kellett volna venned.
Azt se hogy a hydort.
És azt se, hogy szar az atman. -
Sirandrish
legenda
válasz
xxxjjjkkk
üzenetére
Elhiheted hogy én is szívesen vettem volna Eheimet, de ebből a pénzből csak egy sokkal, de sokkal gyengébbet tudtam volna venni.
Amúgy meg 4 év garival az Atman sem lehet hogy rossz szerintem.Egyébként az adatok szerint a Hydor kevesebbet forgat, mondjuk nagyobb a szűrő térfogata...cserébe többet fogyaszt és jóval drágább

Annak az árából már egy EHEIM Classic 2217et is vehettem volna, és akkor meg már inkább ezt választottam volna

-
Tarill
őstag
olyan kérdésem lenne hogy külső szűrőbe a szűrőanyagot mennyire kell tömötten rakni? eheim 2211-be aminek csak 1,3l a pohara ugye van alul felül távtartó szóval ott szabadon tud járni a víz de közte van egy kék szivaacs nem egész egy liter eheim golyó meg eddig legfelül volt egy perlon amit kidobtam és egy félbevágott kék szivacsot tettem be kicsit passzentosan ment már rá a fej de ráment és a fülek is bepattantak de hát azért fognak is

-
xxxjjjkkk
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nemtudom, a motor teljesitmény számít. Na nem az hogy hány wattot fogyaszt. Azon kívül a rotorlapáttól a csőig minden

Elvileg az eheim jobb, de jóval drágább is.A hydort meg koszosan lemérem majd.Igaz én a prof600 at vettem 200 literbe, a halak nem bírják az áramlást, ha nem fojtom le. 2 hete van meg. Eddig jó.
A víz tökéletes.
Azt az atmant meg az eheimet összehasonlítani, meg kár, így, hogy csak árban hasonlízanak.
De én sem vagyok szűrőszakértő, csak műszakilag közelítem meg. -
Sirandrish
legenda
válasz
xxxjjjkkk
üzenetére
Nem vagyok egy nagy szakértő, de szerintem azt pont ugyanúgy megfogja mint bármi mást. Legyen szó akár Atmanról vagy Eheimról. Sűrűbb közegen nehezebben jut át a víz...ergo perlon nélkül a Hydorod is biztosan jobban teljesítene

De majd meglátjuk egyébként. Az biztos hogy jobban járok vele mint az Eheimmel jártam volna...az 440itert tud gyári adatok szerint..az maximum 300-320 lehet. Ha arra rátolok két réteg perlont, akkor lehet belefullad.
Reményeim szerint két ekkora szűrő már elviszi majd powerhead nélkül is kakimenetesen az akit

-
xxxjjjkkk
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mondjuk a hydoromat, az tolja mint az allat.
-
xxxjjjkkk
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem akarom lehuzni az atmant, mert nem ismerem, viszont azt mondjak, hogy a perlon lefojtja nagyon.
-
xxxjjjkkk
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az nem 30?
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Végül is egy Atman CF 1000 lett belőle...a rendelést le is adtam.
Ez 1350l/h-t tud..ha 800at tud akkor már jó vagyok
Viszont ebbe legalább 2 réteg perlont akarok rakni...azt egymásra tegyem majd vagy mondjuk kosaranként?
-
xxxjjjkkk
senior tag
Néha esett szó a budapesti boltokról, de most csak azért is rákérdeznék így összefoglalva.
Járkálok a városba elég sokat, ráadásul egy 1500ft os halkajára se fizetek ki túl szivesen 1790 pk-t.Ahova én járkálok:
Aquadepo
Aquafauna
Korallosakvarium - tisza utca
Ugye aki ismeri az árukészletüket, az tudja, hogy kb mind másban jó, és a készletük is csak részben fedi egymást. Az áraik jók. Kicsit sajnálom, hogy a korallosnak nincs nagyobb édesvizi kínálata, de ugye miután korallos..., meg elvileg a másik boltjuk inkább, majd egyszer megnézem.Ami külön tetszik, és nekem szempont hogy mindháromba tiszta a bolt is, és az akváriumok is. Jó hogy csak két hetet van ott a hal, de akkor is... Ne már egy vízköves, teleszart, algás szutyokbam nyomorogjanak már a halak.
Ami még jó, hogyha nem tudnak valamit, akkor nincs kiadva nekik, hogy faszságokat beszéljenek, és tukmálják rád mindenképp.Régebben járkáltam a rájába is, de a felszerelés drága, a hal ugyan olcsó. Viszont növénybe, ki lehet fogni jókat.
Greenaqua nekem távol van, ami meg kell onnan, az kb van a fennti háromba is.
Esetleg van még jó, amit elkerültem?
Voltam pár kissebbe, ami ha itt lenne a szomszédba, valószínű járnék oda, de külön nem éri meg kimenni.
Freshnapf(xxl), és alfazoo is nagyom szépek, csak az árak... -
Sirandrish
legenda
20k-Ig van jobb vétel az Eheim 2213nal?
-
Sirandrish
legenda
válasz
Silentfrog
üzenetére
Ugyan már..egy ekkora akiba az mennyi? 2 centi?

Amúgy maximálisan igazad van
-
Silentfrog
Topikgazda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Majd ha benne lesznek a kövek és az aljzat. Egyszerűbb mint 200 liter vízbe evezni!

-
Sirandrish
legenda
válasz
Silentfrog
üzenetére
Mondjuk már vagy 200 lityit tolhattál volna bele

-
Silentfrog
Topikgazda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Remélem!

-
Sirandrish
legenda
válasz
Silentfrog
üzenetére
Biztos jó lesz az

-
Silentfrog
Topikgazda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Várjál vele, még nincs benne víz majd kiderül, hogy mennyire jó, ha feltöltöm vízzel!

-
Sirandrish
legenda
válasz
Silentfrog
üzenetére
Az árhoz azért tegyük hozzá a "lopott" szűrődet, meg hogy (szerintem) durván jó ajánlatot kaptál az akira

-
Silentfrog
Topikgazda
Direkt hosszú medencét szerettem volna,a mélység centikért nem akartam fizetni plusz pénzt, meg ha 10 centivel lenne csak nagyobb akkor az már 720 liter lenne. Ahhoz már a két külső szűrő is kevés szerintem. Holnap megyek aljzatért és sziklákért. A ledes fényforrás is készen van a "kezdő" fénnyel. Nagyon szeretném összedobni a napokba. Elsőnek a régi beállt szűrőt akarom belerakni.
Nem is került annyira sokba mint gondoltam így összeszámolva.
-
mdk01
addikt
válasz
xxxjjjkkk
üzenetére
Én is P.H.től rendelem a tápot Svédországból már 3 éve.
Egy cimborámmal áltunk így össze és közösen már megéri. Egy 1,5-2kg--os csomagot szoktunk rendelni 10-15k-ért amit elfelezünk. Olyan 5k a posta, de még így is jóval olcsóbb mintha a boltba venném meg és nagyon sokáig elég, meg ráadásul minőségi.
Mindenképpen érdemesebb porból keverni, ment akkor úgy adagolod ahogy tetszik, és azt a makro-t amelyiket akarod.
Amúgy én is low tech-be nyomom, ott is lehet rajta spórolni, azért mert nem romlik meg. -
mdk01
addikt
válasz
Silentfrog
üzenetére
Nagyon jól fog kinézni.

Ha nekem lesznek egyszer sügérjeim, akkor legalább ekkorát akarok én is.
Hajrá! -
noxon
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Csak 25 cm lógna le mindket oldalon az nem fél méter
az már sok lenne 
-
noxon
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
25 cm/oldal :/
Max alá támasztom majd.
-
noxon
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Persze, hogy elégedetlenkedek
de nincs semmi baj az akival igazából, működik minden benne, persze kisebb gondok mindig lesznek mindegy milyen az aki
A halak miatt is, meg nekem is jobban tetszene egy nagyobb, ami nem mostanában lesz, de be van tervezve, addig még ki tanulom jobban a dolgokat.Amúgy szerintem meg elbírná
De, ha jól tudom van itt asztalos is, majd Ő megmondja remélem. -
Sirandrish
legenda
Távol álljon tőlem hogy le akarjalak beszélni róla. Mindenkinek 1000 litereset!!!
De neked a 160 literesnél sem volt egy nyugodt perced..mindig elégedetlenkedtél hogy nem sikerül úgy ahogy szeretnéd. Nem kéne előbb azt profi szintre hozni vagy valami hasonló mielőtt belevágsz egy nagyobba?
Amúgy szerintem a 25 centi az sok...szerintem..lehet hogy nem

-
noxon
őstag
Hello, gondolkozok egy nagyobb akváriumon ( 375 l ) viszont a bútor maradna ami van úgy viszont lelógna a két széle kb 25 cm-el. Szerintetek, ha csináltatok bútor lapot egy asztalosnál valami jó kemény fából, esetleg két lapot a biztonság kedvéért majd betenném a bútor és akvárium közé, hogy tartsa a széleit. Bírni fogja a lap? Ez érdekelne.
-
Daffy
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szerintem a segitseg a fontos,nem a mikentje....De ha neked oromet okoz az allando kotozkodes,csak rajta....Tovabbi kellemest
-
bringasisti
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére

-
Sirandrish
legenda
-
Daffy
őstag
válasz
Tarill
üzenetére
Amikor egy pár egymásra talál, szemérmesen az akvárium egy eldugott helyére vonul. Az ikrákat a nőstény egy széles levélre rakja. Ezeket ezután mindkét szülő szorgalmasan őrzi és ,,szellőzteti". Sajnos a sok keresztezés és tenyésztés folyamán egyre inkább megváltozik a viselkedésük, már nem olyan jó szülők, ami gyakran oda vezet, hogy nem jár sikerrel a szaporodás. Előfordulhat, ál-ívás is, ebben az esetben két nőstény példány is ikrázik, hím nélkül, viszont a terméketlen ikrák nagyon hamar penészednek, és természetesen egy kishal sem kel ki belőlük. Egyébként létezik egy közeli faj, a Pterophyllum altum, mely fogságban keveset szaporodik. Ennek az úszói még sokkal hosszabbak, mint a vitorláshal, azaz a Pterophyllum Scalare úszói. Egyébként szeret együtt élni pontylazacokkal és törpe bölcsőszájú halakkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27% - ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z370A i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Akció! Csere-Beszámítás! Gari: 2028.12.01 - MSI Thin Gamer notebook! R7 7735HS /RTX 4060 /16GB DDR5
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nekem bevállt, erdemes használni, persze cserélgetni kell

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)