Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silentfrog
Topikgazda
Halakban gazdag, algában szegény, opálos víztől mentes Boldog Új Évet kívánok minden fórumozónak!

-
havri1
félisten
válasz
atos19881101
üzenetére
Nem tudod elvezeti oldalra a vezetéket? Kis tapadókorongokkal, mint kábelvezető.
A szűrőn van kis állító kallantyú, amivel a "teljesítményét" (vízáramlását lehet csökkenteni/övelni), azt maxon hagyd.Anubias? Nem azt írtad, a mohán kíül minden mű?
-
Sirandrish
legenda
válasz
atos19881101
üzenetére
Mennyire éri a napfény az akit?
-
atos19881101
senior tag
válasz
atos19881101
üzenetére
-
atos19881101
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Köszi ez jó ötlet. Átrakom akkor az oldalsó üvegre.
-
Sirandrish
legenda
válasz
atos19881101
üzenetére
Hát első körben a szűrőt az aki hosszára rakd..ne keresztbe, mert így nem mozgatja át az egészet.
Aztán azok a nagy kövek sem az igaziak, én azt is meneszteném
A vízcsere nálam is így néz ki...20-30% hetente.
-
havri1
félisten
válasz
atos19881101
üzenetére
Apróbb szemű kavics, ami közé nem tud megülni a mulm. Nagy áramlás, ami ezeket az apró darabokat egy helyre összegyűjti.
2 heti vízcsere kevés.Ez a kis szűrő elég jól kavarta a vizet nálam, pont elég volt, hogy a sok apró szennyeződést a szűrő alatt összegyűjtse, és vízcserekor elég volt onnan összeszedni.
-
atos19881101
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Lehet hülye kérdés, de hogy tudok erre törekedni?

A vízcserét is csak kb hetente - két hetente akarom megejteni akkor is kb 20-30%-ot. Ez működhet?(#22391) havri1
És nem lehet felturbózni ezt a szűrőt valamivel, hogy szűrje ezeket a dolgokat is? Vagy ehhez már külső szűrő kellene?(#22393) havri1
Értem. Akkor a nagyobb kő nem volt jó választás? Azért vettem pont ezt, mert az aranyhal szeret kövezni, és az volt a terv. Nem akartam, hogy felszippantson párat. -
havri1
félisten
válasz
atos19881101
üzenetére
54l-es akváriumba nekem guppi és neon volt. Jól elvoltak nálam 1 évig, faternal azóta is (több mint 2 évesek már).
A porszívózást így csinálja mindenki, igen
Szűrő: Nekem is ilyen volt a szettben, mai napig ez üzemel az öregnél. Én azt a fekete szivacsot lecseréltem egy kicsit nagyobb fehér, boltban kapható (levegős szűrőhöz való) darabraz, kicsit jobban működött.
Sajnos ezzel a szűréssel nem fogod tudni az ammóniát illetve a nitritet lebontani kellő mértékben, így a heti 30-40%-os vízcsere elengedhetetlen. -
atos19881101
senior tag
válasz
havri1
üzenetére
Szia,
Hogy tudom ezeket mérni? Illetve mitől jelentkeznek ezek? Van ezek ellene valami lötty? (ammónia, nitrit)
Milyen halakat ajánlasz akkor? Olyat szeretnék, amik szép mutatósak. Azért nézelődtem az aranyhalak környékén. Vettem egy vödröt illetve egy szilikon csövet. A terv az, hogy cső belógat, vödör a szekrény elé a talajra, aztán megszívom a csövet és így porszívózom a talajt. Nagyon elvetemült ötlet?

Szerk.:
A szűrő ami a szetthez járt egy PAT Mini nevezetű csoda. Erre csak egy szivacs van felcuppantva. Ez megfelelő a szűrésre? A kiázott fa darabokat elég szépen összeszedte, de gondolom biológiailag nem nagyon szűr. Vagy igen?(#22391) havri1
A neon-al az a bajom, hogy abból sok kell. Azt olvastam, hogy azok úgy érzik jól magukat, ha sokan vannak. Sok halat viszont nem szeretnék. Illetve nagyon aprók. Kicsit nagyobb, mutatósabb halak érdekelnének. -
Skillet
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
igazából lehet, hogy még ez is hüleség. unokaöcsém a régi akváriumommal okoskodik már vagy 8-9 éve.
60 literes, fölötte egy 11 watt körüli pilács
és a kagylótutajok sokáig akkorák voltak, hogy el sem hittem... gigásziak.
viszont nagyon kevésszer pucol szűrőt, ritkán cserél vizet meg ilyenek
azt hiszem ezt szerette nála a kagylótutaj nemzetség 
szóval passz. sok nitrát? elvileg. de igazad van, egy próbát megér. aztán kiderül. -
havri1
félisten
válasz
atos19881101
üzenetére
Helló!
Aranyhalat ne!!! Egyrészt 300L alatt nem szabad tartani, mert nem akváriumi halak, hanem tavi halak. Másrészt mindent ki fog túrni. 20 nap kb rendben van, annyi idő már elég lehet hogy beinduljon némi biológia. Fontos az ammónia és a nitrit nullántartása, mert mérgező a halakra.
Fa az sajnos ilyen..hósszú hónapos áztatás után is enged ki magából színezőanyagot. A nagy kövekkel lesz probléma, a mlm metapad közötte, nem fogod tudni tisztántartani.
Purigennel várj, az még odébb van, ráérsz még. -
atos19881101
senior tag
Sziasztok,
Csatlakoznék hozzátok kezdő akvaristaként. A héten vásároltam egy 54l -es akváriumot és ezt próbálom benépesíteni. A rendezés már megvan, mutatom milyen lett.

A fa élő illetve van középen egy arubias ill. gömbmoha. A többi zöld az csak mű. A fát sajnos utólag belegondolva áztatnom kellett volna külön. Nagyon bekoszolta a vizet. A szűrőről tiszta barna lötty jött le. Le fog ez szerintetek tisztulni valamikor? Hal még nincs benne, mert azt olvastam, hogy olyan 20 nap után lehet belerakni. Aranyhal van tervben. 3-4 db max. Szerintetek mehet bele? Olvastam sok helyen erről a Purigen csodáról. Azzal próbálkozhatok a víz tisztításánál? Viszont nekem csak egy belső szűrőm van ami az akváriumhoz járt. Erre hogy teszem fel ezt a Purigent? Vagy csak bele kell lógatni a vízbe?
Boldog Új Évet mindenkinek!
-
Skillet
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
elvileg ezek tavi növények, eléggé erős fényre van szükségük. nálam ezt akkor csinálták, aztán soha többé.
-
Flayer
senior tag
(#22327) Flayer Erre valaki?!
-
myk74
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mohát nem akarsz az új fára rakni?Sügerek legyalulják? Most fogok kicsit ritkítani, adok belőle ajándékba ha kell.
Ilyen:
Tropica Fontinalis antipyretica
, meg van kagyló tutajom is ha kell. -
Tarill
őstag
sziasztok! erről a halról vélemény?; Epalzeorhynchos frenatum, 1db hím? pár szem vitorlással és egy pár törpe gurámival? illetve törpeharcsákkal?
-
noxon
őstag
Enyémek is úgy zabálnak mintha hetek óta éheztetném
csak a kezemet oda teszem és már csapkodnak a vízfelszínen
Állandóan zabálnának amit persze nem szabad.A granulátumot be kell áztatni sima csapvízbe és akkor nem merül le? Én beleszórtam a vízbe, de csak lebegett és csak a gyorsabbak és bátrabbak bírták megenni.
-
Sirandrish
legenda
válasz
havri1
üzenetére
Fuu ne is mond. Úgy cuppog a víz teteje a Vipannal mintha kuttyugtatnának a harcsahorgászok. De tudtommal a Sügérek ilyenek..bélpoklos mind

A kis fosok amiket most hoztam úgy bevágódtak középre mikor kaja volt mintha évek óta itt lennének..nem érdekelte őket hogy ott van a 5ször nagyobb halacska
-
havri1
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az a baj, halván lila fingom sincs, mennyit kéne nekik adni..Szerintem keveset adok nekik. De parázok, hogy (annak ellenére, hogy elvileg nem hajlamosak) bélgyulladást kapnak. Ezért etetem inkább többször.
A granalátom közepes, 2-3mm szemcsék, beáztatva kapják, elég tömör cucc, kicsit tartottam tőle, nehogy bedobják a törölközőt nekem. Eléggé habzsolnak.. -
Sirandrish
legenda
válasz
havri1
üzenetére
1 kockát? Az enyémek kis dugók, de már azok is benyomják a 1,5-2 kockát mint a sz*rt

És kapnak még mellé Vipant vagy pro colort
És mindkét szűrő egy oldalról tolja ?
Silentfrog Egyelőre így marad. Viszont ez a finger gyökér annyira bejön hogy lehet meggyőzőm az asszonyt hogy nem kell szikla egyáltalán, csak még vagy 2-3 ilyen fa.
Amúgy még a kalásznak nem biztos hogy végleges a helye. Próbáltam szőlővel védeni, de ha kitúrják vagy megáll mellette a kaka akkor áthelyezem. -
havri1
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem, csak az L alakú idomok vannak a pipa végén, és kész. Az EHEIM 2226 nagyon durván tolja így.
(#22358) noxon: Köszi! És ami az érdekes, hogy roppant módon le van terhelve a víz, de nem borul meg szerencsére. Naponta 3x etetek, és több hal van benne, mint aminek kellene. Kb most van azon a ponton, amit a napokban említettem, hogy 4 hónapos a 2 szűrő, és most kezdtek sztem beérni igazán.
Nekem alul szivacs, felette csak minőségi biológiai szűrőanyag. Én erre esküszöm. Tudom, drága a SIPORAX, de apránként, havonta megvenni, és amikor bekerült, onnantól nincs kiadás! Én csurig raktam az összes kosarat velük. Purigen legfelül, SERA perlonba betekerve. Összehasonlítottam a JBL és a SERA vattákat, végül a SERA vált be, sztem jobban szűr.
Ha most vágnék bele az akváriumozásba, tuti a fő szűrőm egy szűrőakvárium lenne, telis tele krumpliszsákkal és szivaccsal..(#22359) Silentfrog: Köszi! Szerinted nincsenek elhízva? Mondjuk most ettek 1 kocka fagyit meg 1 bő adag granalátumot..

-
Silentfrog
Topikgazda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Alakul!

havri1 .: Tényleg szép tiszta a víz, és a halak is szépek!

-
noxon
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Picik még ugye? A színűk milyen, fakók még? Csak, mert én most megint beszereztem új darabokat, 4 flavus, de olyan kis halványak szegények még

-
Assimilator
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Sugerekhez kepest meglepoen novenyes.

-
havri1
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Megpróbáltam most keresztbe levideózni, átlátni a 2 akváriumon, ilyen a víz. 9 napja cseréltem 30%-ot mind a kettőben. 120cm ill 80 cm. A hátsóban csak SZAT van, az elsőben a Purigen. Jól látszik a vízmozgás fent, nagyon sokat számít, sokkal tisztább a vizem, amiüóta így kavarog fent. Levegőt le is veszem holnap, mér nem kell.
Igazából megmondom a frankót, nem látok a 2 akváriumban a vízzel kapcsolatban különbséget.(Youtube FHD videó, át kell állítani, ha esetleg nem abba menne)
-
Sirandrish
legenda
válasz
Silentfrog
üzenetére
Ráérek

Most kicsit alakítottam az akin..de még nincs kész
-
Silentfrog
Topikgazda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Akkor egy fél év és kiderül, a nemük is!

-
Sirandrish
legenda
válasz
Silentfrog
üzenetére
hmm...talán 4 körül. Ők a legnagyobbak azok közül amit hoztam

-
Silentfrog
Topikgazda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hány centisek lehetnek?
-
Sirandrish
legenda
válasz
Silentfrog
üzenetére
Nah hát akkor majd kiderül. Legszívesebben vagy 6ot vettem volna belőlük de nem volt csak ez a 3. Még ezt is hétfőn telefonon rakattam el hogy nehogy el merjék adni másnak

-
Silentfrog
Topikgazda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Csak a nőstények rózsaszínek nagy korukban, vagy narancs vagy piros színűek lesznek a hímek. Ezt nem lehet tudni.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Silentfrog
üzenetére
1K volt mindnek darabja és még rózsaszín. Még kicsi..tuti kell neki még pár hónap mire elnyeri a végső színét ami lehet hogy rózsaszín marad

-
Silentfrog
Topikgazda
válasz
Sirandrish
üzenetére
A firefish milyen színű? Mennyi volt az ára?
-
Sirandrish
legenda
Nah megvan a 9 új tagja a családnak

3 Firefish
3 Elongatus (elvileg)
3 DemasoniMég nagyon picik de majd jól megtömjük őket

Így már teljes a banda..25 Sügér..többet nem szeretnék 300 literbe

-
Daffy
őstag
válasz
bringasisti
üzenetére
Egyertrlmuen az volt a gond sajnos...
-
havri1
félisten
Nem beszélve arról, hogy mostanában 2-3 nőstényem is forgat, akik jellemzően a túltelepített/kicsi akvárium miatt bújnak a 2 sarokban, és agresszívek. Mivel ugrálnak, verekednek, fröcskölnek..kifelé, szépen befolyik az üveg és a poszter közé, és az egész háttér undorító. Nem csinálok mást, csak törlöm mint a hülye.
-
noxon
őstag
Nekem sima fehér fal előtt van az akvàrium, nem hiszem hogy az jobb lenne

Lehet valahogy ràvaràzsolok feketét vagy sötétszìnűt akkor.
-
havri1
félisten
Halaktól, akvárium stílustól is függ. Nekem nagyon tetszik a belső háttér, de nem ezek, amiket itthon kapni..borzalom szerintem. Talán az aqumorf, ami említésre méltó, de kicsit utánnajárva atémának, rájön az ember, messze van a jótól. Back to Nature -tól kezdődik a jó..láttam élőben, hát, beszarás.
Na visszatérve a poszterre, vannak nagyon szép akvák fekete háttérrel, spottal megvilágítva, vagy kék, tehát egyszínű. Nekem is köves van, már nagyon nem tetszik. Stílustól függ..De növényeset vagy aranyhalasat NE!!!!! -
Skillet
addikt
ha nem lenne az akimban háttér, tuti nem is raknék bele. fóliát sem... semmit. sokkal letisztultabb ezek nélkül.
így, hogy belső háttér van, nem veszem ki, mert szilóval van beragasztva. egyszerűbb lenne az egészet eladni és másik akit venni. de az biztos, hogy a következő akváriumomban nem lesz semmilyen háttér.
én ennyit tudtam hozzáfűzni
-
noxon
őstag
Poszter hàttérből milyen szìnű, mintàjú az ideàlis szerintetek? Ami előtt jól kijön a halak szìne és őket se zavarja? Ami most van nekem olyan barnàs köves minta, nem az igazi.
-
bringasisti
őstag
Mint említettem bár itt időnként egymás torkának esünk hasznos ha követed a fórumot ha nincs gond akkor is. Mondtad hogy 4 hónapja volt meg a csapat, talán az volt a gond hogy kicsit sok volt a hal ekkora medencéhez és ilyenkor egy műszaki problémát ha nem reagál le azonnal valaki akkor baj történik. Szerintem most kicsit várd meg míg konszolidálódik a helyzet és utána pótold a halakat.
-
Daffy
őstag
válasz
bringasisti
üzenetére
Sokmindennel mar nem lehet,hal nem nagyon maradt😊
De legalabb tanultam eleg sokmindent.Remwlem ezeket a jovoben alkalmazni is tudom -
Flayer
senior tag
Sziasztok!
A Betta szakértőket kérdezném vagy bárkit aki otthon van a témában!
A képen látható hal hím vagy nőstény-e?!
A halasnál nőstényként lett megvéve de a másik hímmel szinte folyamatosan kergetik,támadják egymást!
A képen nem látni nagyon de a fekete csíkok nem hosszan hanem keresztben helyezkednek el rajta ami inkább a hímekre jellemző!
Az is lehet még is ez nőstény csak nem tetszenek egymásnak a hímmel?
A válaszokat előre is thx!BUEK MINDENKINEK!
-
noxon
őstag
válasz
Silentfrog
üzenetére
Oks köszi, akkor várok, hogy újra bekoszolódjon

-
Tarill
őstag
sziasztok! eheim 2211-be perlon vatta korongot hol tudnék venni? mert 2 hét alatt feltelik és visszafogja a szűrőt nincs kedvem mosogatni tök tisztára úgyse tudom kimosni, vagy inkább ne is tegyek bele?
-
havri1
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Dettó

Amúgy a mulm nagy része lebontódik a szűrőben. Valamit még akartam, de kiment a fejemből.Ja megvan! Neked milyen fejtömítés van gyárilag? Az új javított verzió fekete, vagy az áttetsző Szilikon színű?
-
Sirandrish
legenda
válasz
havri1
üzenetére
Hja hát nekem konkrétan majdnem full tiszta volt minden. De én nem tudtam hogy hogy megy..nem tudtam elképzelni hogy az a sok kaka hova tűnik.
Nézegettem a szűrőanyagot..akváriumbizzel átlögyböltem de szinte semmi. a szivacs alul szintén tiszta volt. Aztán mikor a Tetrat kiborítottam a KÁDBA akkor jutott eszembe az a szó hogy ülepítő...az asszony majdnem megölt
-
havri1
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szerintem korai volt a tisztítás. De egy szót sem szólhatok, én is pont így csináltam elején. Aztán mikor tök tiszta volt a szűrőanyag, akkor fogadtam meg, legközelebb csak akkor nyitom ki, ha már éppenséggel pisil.
Legutóbbi (6 hónapos) takarítást azért csináltam, mert azt hittem tele lesz mindenféle csúnyasággal, és azért esett le a Flow. Kiderült, csak a szivacs volt tele apró barna finom szemcsés szennyeződéssel, a biológia szűrőanyag tökéletesen tiszta volt. Átlötyköltem a kosárral együtt egy vödör akvárium vízben, és ment vissza. Semmit nem javult a Flow, mert utóbb kiderült, az uv lámpa miatt esett.
A csövek meg :
16/22 méretet nekem nem befolyásolja, csak a 12/16-ost a lerakódások.Haverom prof3 szűrője több mint 1 éve üzemel megbontás nélkül, és semmi extra áramlás esés.
Akiknek ilyen gyorsan eltömődik a külső szűrő, nem tudom mit csinálnak másképp, mint én.
-
Sirandrish
legenda
válasz
havri1
üzenetére
2 és fél hónapot ment kb és azért takarítottam ki mert a csövek már nagyon koszosak voltak és nem akartam hogy azt forgassa vissza az akiba, illetve a purigent mindenképp szerettem volna beletenni. Emellett most ugye több időm is volt és mivel első alkalommal szedtem szét külső szűrőt, nem tudtam mennyi időt vesz majd igénybe.
Lényeg a lényeg...kellemeset a hasznossal
Amúgy annyira nem vészes..tehát nem úgy kell elképzelni hogy tök csúnya mert nem az..csak ha közelről skubizom a vizet akkor látszanak ezek az apró szemcsék, és hát bosszantó mert csak a szűrésre költöttem több mint 50K-t. Ami önmagában nem sok, de ha hozzá vesszük hogy az első kalkuláció szerint 85Kba minden benne kellett volna hogy legyen....

-
havri1
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Türelem, ha beáll a szűrő, szerintem megoldódik. Miért takarítottad most ki? Mennyit ment?
-
havri1
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem azt mondták régebben, hogy a mechanikai szennyeződést a perlon megfogja (Sera!). Amit a perlon nem fog meg, az infozorium (gyenge szűrés, korai telepítés, nem megfelelő biológiai egyensúly ) .
-
havri1
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Tényleg nem tudom. Nekem 2 külső szűrő van, az egyikben 2 réteg perlon is van, (közötte a purigen). Lehet az fogja meg.
Meg nyár óta nem szedtem szét a szűrőt, kb 4 hónap után érzem, hogy tökéletes a szűrés. Nincs semmi lebegő szennyeződés, és nem opalos. Amióta az eheim nyomóágat is felszabadítottam, még a felszín is tiszta. Passz. Nekem így bevált, nem változtatok rajta. Ha valamit változtatok, akkor várok 1-2 hetet, és figyelem, hogyan reagál rá az akvárium. -
havri1
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
A vízben lebegő dolgokat a purigen nem fogja megszűrni.
Nem rossz anyag, de látványosan nálam se hozta azt, amit vártam. Nálam 250ml van 240l-re. -
Sirandrish
legenda
válasz
Silentfrog
üzenetére
Úgy nézem...tisztább, ez vitathatatlan, de messze van ez még a "láthatatlan" víztől

Még mindig tele van ezekkel az apró kis valamik millióival..SSJmeszes 200 mili van 300 literre...ez a gyári ajánlás kb 3szorosa

-
Silentfrog
Topikgazda
válasz
üzenetére
Így van , biofilm réteg volt rajta
Ha megtisztította akkor olyan mint a csapágy amin nincs elég zsír, hangosabb lesz addig amíg újra le nem koszolódik, a fél éve kitakarított szűrőnek sokkal kisebb hangja van mint a kitisztítottnak.
Én nem is igazán szoktam kitakarítani a rotort, csak megcsapatom vízzel. Ha a rotor koszos akkor nem csökken a vízforgatás, viszont ha csövek vagy a szűrő koszos akkor nagyon megfogja a szűrőt.noxon.: Egy kis kenőagyagtól nem lesz halkabb, ha már összeraktad akkor jó úgy ahogy van!

-
noxon
őstag
Aki vágja az eheim classic szűrőket, de gondolom a többiben is így van. Na szóval tisztításnál leszedtem a szívó szorító kengyelt és kijött a hosszú fehér kis rúd is, na az barnás volt, gondoltam koszos és letöröltem. Nem lehet, hogy az zsír volt? Mert azóta kicsivel hangosabb lett a szűrő. Kenjem be azt a kis rudat?
-
SSJmeszes
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ha megfelelő mennyiség van benne, soha senkié nem szokta leszarni.

Bár én is jócskán a gyári ajánlottnál többet használtam, ami persze ebben az esetben sose baj. -
Silentfrog
Topikgazda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hosszába nézz át az akváriumba, ott egyből észre fogod venni a változást!

-
Sirandrish
legenda
válasz
Silentfrog
üzenetére
Nah...délután 2től van benne...reggel akkor majd kiderül. Van egy sanda gyanúm hogy az én vizem le fogja sz*rni

Nálam valamiért semmi sem úgy működik ahogy másnál
Assimilator És honnan tudjam meg hogy fekete-e? Röntgen szem?

-
Daffy
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Most teszem en is a masodik szurobe ezt a cuccot is.Remelem hogy mukodni fog...
-
Assimilator
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ha reggelre fekete lesz, dobjad kifele...

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

és a kagylótutajok sokáig akkorák voltak, hogy el sem hittem... gigásziak.