- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- New Game Blitz - 2025
- Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy korszak vége
- Jingsha X99-8D3 avagy kínai 2011v3 DDR3-al!
-
LOGOUT.hu
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Telda
addikt
Hali!
Tudtok olyan külföldi webshopot mondani, ahonnan fegyvert rendelve, az áfát belekalkulálva is viszonylag jól kijövök?
-
Dr.Én
veterán
itt még jobb ára van 2000mah
A hobby kingről úgy se rendeltem még itt az ideje kipróbálni
Azért durva tényleg hogy milyen ár különbségek vannak, nekem a fegyóm lengyelből jött anno....Elvileg akkor befér a tok fedél alá, nagyon jó
KISDUCK (#22194)
jelenleg egy magamnak kell most jelenleg magányos farkas vagyok a harc mezőn, itt a tanyán[ Szerkesztve ]
WOT: kissio
-
KISDUCK
addikt
HK-ról rendeltem akksit ha jól emlékszem 7 munkanap alatt jött meg (holland lerakat) és 10 dodó volt a fuvar. Ha többen rendeltek akkor igen csak megéri (persze ha van eu-n belül raktáron). Magammal együttvéve 5 embernek rendeltem és az 1800mAh-s akksim úgy volt 2400 HUF szállítással együtt.
-
Dr.Én
veterán
Hali
Dboys kalash RK06 tok fedél alá befér a Turnigy 7,4V 2000mAh akku
Vagy csak ez? 1300mAh
A jelenlegi Firefox lipo akkum, kezdi megadni magát..WOT: kissio
-
Telda
addikt
Milyen márka ez a Kalash?
-
BaKeSZ87
őstag
-
Chris78
aktív tag
Hi.
Vennék 1 kronót úgy 20-25E körül. Mit érdemes? Esetleg valakinek eladó?
Szerk: Közben visszaolvastam: Xcortech 3200?[ Szerkesztve ]
....és akkor a hetedik napon az Úr megnyomá a 'reset' gombot.
-
Telda
addikt
Gunfireék igazán feltölthetnék már a cm040d készletüket .
-
bocsika
aktív tag
-
D.Orion
veterán
válasz macilaci78 #22156 üzenetére
Zsugorcső + hőlégfúvó. Azt ennyi, gumizott ajtókilincs kész is.
-
macilaci78
nagyúr
-
rainmen
aktív tag
Ilyen célra én öntapadó szilikontámaszt vettem a Praktikerben.
Kb. akkora, mint egy LR44-es gombelem.
Először Ausztriában találkoztam ilyen cuccal, ajánlom mindenkinek. -
Telda
addikt
válasz stefanitsr #22174 üzenetére
Köszönöm!
-
stefanitsr
senior tag
Állító kar lecsavaroz (amennyire lehet szerelj le mindent, ami útban lehet), levesz, majd a tengelyből ahová az állító kar csavarja megy a felhúzó kar oldalán levágsz snitzerrel egy keveset a műanyagból, összerakod, máris jobban tudja szorítani a csavar az állító kart a kamrához. Ugyanez eljátszható az állító kar tengelyével is, és akkor a másik oldalról is jobban meg lehet húzni a csavart.
RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539
-
Telda
addikt
CM0.28-on a hop-up állító csuszka lövés közben magától mindig maxra állítódik. A leszorító csavarját már próbáltam meghúzni, de nem akarom megszakítani. Mi tudok ezzel kezdeni?
Ma lőttem kicsit a cyma-val, de az A&K M4hez képest gyönyörű hangja van, élvezet vele lőni.
-
sss
őstag
Ezek a műanyag a&k m4-ek mennyire masszívak? Azt írja, hogy "very durable plastic". Megint van vmi leárazás gunfire-ön. Mondjuk a fém változatokon lehetne vmi marking is, sokat dobna rajtuk sztem.
-
sss
őstag
válasz stefanitsr #22163 üzenetére
Cm041 sem rémlik, hogy láttam volna már itt 40k alatt.
Telda: létezik ilyen mp5-ből behajtható tusos verzió, szóval gondolom lehet külön is kapni hozzá. Bár gondolom nem olcsó.
-
stefanitsr
senior tag
36-ért ha tényleg egy játékon volt, ennyiért ha tényleg újszerű, best buy.
Egyszer volt nálam egy ilyen. Mondják, hogy nem megy. AK ? Az kizárt, hogy nem megy, m4 fosoknál meg g36-nál belefér, de AK ? Mondom mindegy, jó elviszem. Hazaviszem másik akku rádug, olyan szép hangja van, hogy mint a hülyegyerekek csak hallgattam a fogaskerekek surrogását a fülem mellé téve a puskát, újra meg újra. Az az élmény volt mikor először vezettem impreza sti-t, mikor letettem a parkolóba letekertem az ablakot és csak hallgattam a hangját percekig, időként rárúgva a gázpedálra. A végén rám szóltak, hogy most már állítsam le mert kifogy a benzin.
Mindegy, visszatérve a cymára, mondom ilyen hanggal max 350 fps. Chrono előszed, 430+...
[ Szerkesztve ]
RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539
-
sss
őstag
Egész jó árban van softairen cm040, meg cm041 is, mik vannak.
-
Telda
addikt
Fásli
-
Telda
addikt
Amivel a markolatot és a tust be szokták tekerni szövet, annak van valami neve?
Vagy hogy keressek utánna? -
-
Lacuss20
senior tag
válasz stefanitsr #22148 üzenetére
Köszönöm !! Gondolom azokból inkább a stick változatúak, vagy a téglalap alakúak is? Csak mert nem szeretnék fölöslegesen "rosszat" rendelni amit használni se tudok. Még annyit kérdeznék, hogy milyen csatija van a puskának?
Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
stefanitsr
senior tag
-
Lacuss20
senior tag
G36K-ba mekkora aksi fér bele? Tud valaki paramétereket? Mert agyári NiMH 1100Mah "kicsit" soványnak tűnik.
Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
-
Zotya984
senior tag
válasz D.Orion #22144 üzenetére
460ftért küldeni tudom a kilót.
Ha megvárod hogy bejön (pár nap) akkor elküldöm az újdonsült fegyvereddel együtt ami ingyen postát jelent.
NEM TÖLTÉNY HANEM BB!!BOYI/DBOYS M14 tár adagol és passzol Cyma M14-be??
[ Szerkesztve ]
"Tiszteljük meg egymást azzal, hogy válaszolunk a privát üzenetekre"
-
stefanitsr
senior tag
-
Telda
addikt
válasz stefanitsr #22140 üzenetére
Hol lesz ez a "black hawk down" ?
-
Zotya984
senior tag
Rendelek gunfire-ről. Már ingyenes a szállítás. Valakinek valami? (részleteket megbeszéljük)
Nópara 40+ pirosam van . . ."Tiszteljük meg egymást azzal, hogy válaszolunk a privát üzenetekre"
-
stefanitsr
senior tag
válasz stefanitsr #22135 üzenetére
Kipróbáltam, ugyan nem akarom elkiabálni az első játék végéig, de olybá tűnik, hogy a hopupja pontos és szoros az állító kerék, tűzgyorsasága tök jó annak ellenére, hogy blowback és "csak" 8,4v-os akkum van hozzá (nem is veszek bele lipot mint eredetileg terveztem, van két 8,4-es rúd, meg két 7,4-es kis lipo, tökéletes), és a trigger response is teljesen elfogadható - tehát nem feltétlen muszájos azonnal szétkapni és igazgatni, mint némelyik másikat.
A gyors, hevenyészett lőteszt során ellőtt 10-15 bb-ből egyet 66 a másikat 72 méteren találtam meg, ami tök alap olcsó "kínai" fegyverhez képest teljesen elfogadható. A tűzváltó kicsit nehezen jár egy DTW-hez képest, de megszokható. A blowback miatt ügyelni kell a fellazuló csavarokra, és ami vicces, hogy ha annak a kezében akinek odaadtam láthatóan csinált egy kis rázkódást-rúgást.
Ha az első pár játékot hiba nélkül kibírja, azt mondanám hogy ajánlott vétel annak aki a nehéz szereléstől és az egyedi táraktól nem riad vissza, és kicsit szeretne elrugaszkodni az AK-M4-G36 hármas táborától (A JG alap G36-hoz képest szerintem ergonómiában és építésben is jobb, alapból tele sínekkel, stb, igaz drágább is)
Messze felülmúlja a vele szemben támasztott várakozásaimat. Valami olyasmire számítottam mint a G36, de ez inkább valami olyasmi mint a JG FN FAL-ja, ami szintén egy kategória ugrás a G36-hoz képest (árban is látszik ez persze mindkettőn). Persze ettől még egyik sem lesz egy g&p, de szerintem a jelenlegi akciós áráért verhetetlenül jó cucc.
Igyekszem vele eljutni a black hawk down-ra, ott lehet majd megnézni, ha valakit érdekelne.
-
ClayMore
aktív tag
acéltestest nem csinál belőle vki jóárasítva?
Liverpool, Chelsea, Arsenal MEZEK ELADÓAK!!!...................http://hardverapro.hu/apro/angol_behozatalbol_mezek_eladoak_liverpool-chelsea/friss.html#msg5
-
stefanitsr
senior tag
válasz BaKeSZ87 #22136 üzenetére
Meg. A legjobb küllemű AK aeg, amit valaha láttam.
Ha egymás mellé teszed az éleset és az LCT-t, nem fogod tudni elsőre eldönteni melyik az éles.
Talán a Real Sword type56 szebb csak azok közül amit valaha láttam eddig, igaz, az meg ugye type56 és nem "AK".
[ Szerkesztve ]
-
BaKeSZ87
őstag
Kb. 75k-t amúgy szerinted megér az LCT?
-
stefanitsr
senior tag
válasz BaKeSZ87 #22134 üzenetére
De nem akartam annyit hozzárakni, és igazából bejönnek a sigek is.
3 hátránya van
- Egyedi tárak
- mid length motor (hosszúból lehet csinálni)
- Az egyik leg komplikáltabb, legnehezebben szerelhető aegek egyike.Amúgy király, fullos. 8.4-es akkuval is jó rof, nagyon kézre áll, szép kivitelű a RISras rajta, alapból jár tokfedélre való szereléksín, kétoldali tűzváltó, AK style mag catch (kétoldalró kezelhető szintén ugye), behajtható válltámasz, blowback, fém tok, elvileg 380 környéki fps dobozból (majd mérem), v3 box, g36 szerű hopup rendszer... Karabély méret (közép hosszú) Nekem bejön.
[ Szerkesztve ]
-
BaKeSZ87
őstag
válasz stefanitsr #22133 üzenetére
Még 120 eurót hozzáraktál volna, és lenne egy LCT AK105-ösöd.
-
stefanitsr
senior tag
Második.
Más:
Megjött a JG SIG 551 RIS. Kewl. Nehéz (gondolom spiáter), de 135 euróért teljesen rendben van. Bővebbet később.
[ Szerkesztve ]
-
Cymby
tag
válasz macilaci78 #22131 üzenetére
Köszönöm a válaszokat és a tanácsokat.
Találtam még egy jelöltet 100€ alatt. Ahogy olvastam a JG gyártású G36-ok is elég jó minőségűek kezdő fegyvernek.Egyik [link]
Másik [link]
[ Szerkesztve ]
Úgy még nem volt, hogy valahogy ne lett volna...
-
macilaci78
nagyúr
20mm a rail minden AS replikán.
14mm van még forgalomban, azok inkább légpuskákon dívnak.Az általad linkeltből a másodikat venném, az első nagyon orrnehéz. Hosszú távon gondolkodj li-po akkuban, hozzá való töltőben!
A Gearboxból manapság csak fémeket adnak AEG fronton. Az M, Mp5, G3 széria Ver2 GB-ot használ, ami nem megerősített GB esetén 400fps környékén már igen könnyen dobja le az orrát. Ha a téli hidegben akarod használni, akkor 330-350fps-en üzembiztosan megy.
[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Telda
addikt
A rail az 20mm-es mindegyiken.
Az hogy a Cyma ménőségi darabokat gyárt szerintem csak részben igaz, az AK variánsok jófélék. A villanyos Glock is, viszont az M4 szérai szerintem nem valami jó.
Ha M4-et szeretnél akkor minimum egy A&K vagy egy PJ (A&K átcsomagolva a taiwangun által), csak ugye az drágább. Fém gearbox között is van különbség. Az M4 v2 az AK v3. A v3 majdnem hogy elnyűhetetlen konstrukció.
A Dragon talán JG átcsomagolva a Gunfire által, de ebben nem vagyok biztos. -
Cymby
tag
Sorkatonaságom óta kissé idegenkedem az AK fegyverektől, inkább valami amcsi darab és egyelőre nem szeretnék másikat venni.
A linkeletek közül a Dragon jó árban van és jónak tűnnek az adatok amiket írtak hozzá, de a neten nem találok a márkáról semmit, se hazai se külföldi oldalakon.
A Cyma állítólag minőségibb darabokat gyárt, azért is néztem másikat.
Pár tanácsot kaptam, pl. hogy a fém gearbox tartósabb. De pl. a rail méretét miért nem írják sehol? Így nehéz irányzékot találni rá. Vagy van valami szabvány méret?
[ Szerkesztve ]
-
Cymby
tag
Üdv!
Most ismerkedek az airsoft-al és szeretnék venni fegyvert és a következőket találtam.
Cyma CM016 [link]
Dragon DG02 [link]
Kettő közül melyik éri meg jobban, egyelőre nem nagyon értek a fegyverekhez első felszereléshez szeretnék rendelni.
Köszi a segítséget.
-
bence188
tag
válasz stefanitsr #22125 üzenetére
Értem köszönöm, nem is néztem hogy honnan szállítanak, csak egyedül az árat néztem.
-
stefanitsr
senior tag
válasz bence188 #22124 üzenetére
Mióta szállít usa airsoft replikát a határain kívül ? (Gyakorlati példával plz, nem az azt hallotam hogy a szomszéd macskáájának a barátjának a régi szobatársának az előző szeretője összehozta) innentől kezdve az egész kérdés maximum elméleti, de mélázzunk el rajta.
Minden eu-n kívülről érkező cucc+ szállítás + vám + áfa, tehát alaphangon ár*eladási deviza árfolyam*1,31 + ügyintézés díja. Jelen esetben ez ugye 87,5*221*1,31 és akkor még nem beszélgettünk szállítási díjról, ami valószínűleg nem lesz ingyen, továbbá a vámügyintézés jár bizonyos buktatókkal, költségekkel és macerákkal, stb, nem is beszélve a tengerentúli szállítás időigényéről. Ez eddig ugye ~25332 Ft, szállítás és vámügyintézés díja nélkül.
Felcsámpázol a gunfire.pl-re, amíg kapható volt a cm028 most akciósan addig 75 eur volt. Cselesen a gunfire százalékot tesz a vásárlásodra mondjuk 3-5 eur-t ha paypallal fizetsz, tehát legyen mondjuk 78 eur. 70 eur felett a szállítás ingyenes, 3-4 nap alatt itt van, nincs vámügyintézés macera, stb. cm031-ük még van, hurry, az ackió okt 14.-ig van. Én egy cm125-öt és egy railes blowback sig 551-et próbáltam be.
Érdemes amcsiból bármivel szopózni ? Röviden és tömören NEM. Ráadásul az ott élők többsége igazi beleszarós faszkalap, még társalogni is olyan velük mint farkat verni kalapáccsal, van benne jó is (mikor melléütsz), de igazából fájdalmas.
[ Szerkesztve ]
-
bence188
tag
Amazonon ez a fegyver milyen? Elég jó árban van. Mi a különbség a gunfire-es cm028 és 31-hez képest? Melyik éri meg jobban? http://www.amazon.com/gp/product/B003J5JGY4/ref=gno_cart_title_5?ie=UTF8&psc=1&smid=A1HXZR2EA4MYEN
-
Telda
addikt
válasz stefanitsr #22122 üzenetére
Értem, köszi!
-
Telda
addikt
válasz stefanitsr #22119 üzenetére
Az összes Cyma fém AK spiáter tokos?
-
-
stefanitsr
senior tag
válasz D.Orion #22107 üzenetére
21% engedmény van a gunfire-en szállítással 85-90 eur környékén vannak a kjw 1911-esek. Mivel a fém szánhoz a greenes tárjainak gáztartálya kicsi, javaslom a CO2 változatokat.
-
Zotya984
senior tag
Van egy megkímélt állapotú rendbe rakott CM031 AK-74 fostéren.
-
Telda
addikt
Hali!
Erről vélemény?
-
Telda
addikt
Van valakinek eladó 552 vagy 553 holoja?
Vagy valami értelmes red dot M4re? -
Zotya984
senior tag
Hali lehet hülye kérdés. De Cyma M14 -be AGM M14 GB belemegy? Más a fogaskerék benne az tudom de belemegy?
-
D.Orion
veterán
Oooh hát ez elég baráti ár egy kezdő elfogadható fegyverhez. Ez az AEG ez mit jelent? Ez az elektromos verziót jelenti? Tényleg faszláma vagyok airsoft fegyverekből.
Pisztolyt, akkor nem veszek vagy majd csak később. Az az igazság, hogy haverokkal elhülyéskedni PET palackra lövöldözni egy pisztoly is elég lenne, de ha ennyiért lehet venni normális gépkarabélyt, akkor inkább ez. Holnap bele is ásom magam. Szemüvegem és részleges védőfelszerelésem van, paintball korszakból(10évvel ezelőttről).
-
Telda
addikt
válasz D.Orion #22107 üzenetére
40ért már kapsz normális aeg-et + védőfelszerelést, nem értem miért ragaszkodsz a pisztolyhoz.
Ha nem cqb-re mész, egy pisztollyal nem nagyon lesz esélyed a géppuskák ellen és ez a kedved is elveheti gyorsan az egésztől. Illetve a társaid is hátráltatod. Én kezdésnek egyáltalán nem vennék pisztolyt.
Nézz szét a Gunfire.pl-en, 21%-os születésnapi leárazás van 10.14-ig.
Tessék, durván 27e Ft, ingyen házhoz hozzák és még marad 13 szemüvegre, BB-re, karszalagra, esetleg mellényre vagy táskára.[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
Sziasztok!
Elkapott a láz és azt gondoltam, hogy veszek magamnak valami kezdő airsoft pisztolyt. Ha pedig megtetszik akkor beruházok valami komolyabb puskára. Mindenképpen olyat akarok venni ami később is jó szolgálatot tehet másodlagos fegyverként. Így nem szeretnék szívni az olcsó is, de szar is kategóriával.
40k-t szánok a pisztolyra MAXIMUM.
Teljesen hülye vagyok a témához és ne tudom, hogy milyen működésüt vegyék, melyik márkát, hol vegyem.
Ezért kérném a segítségetek.
Előre is köszönöm. -
BaKeSZ87
őstag
válasz stefanitsr #22104 üzenetére
Cö cö cö. Glockra
-
sss
őstag
Mennyi eladó aksu van softairen.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Ingyen kellene, de tegnapra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Horgász topik
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok