Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
sss
őstag
Td style short grip mennyire mutatna jól egy aksu-n?
-
BaKeSZ87
őstag
Tavaly augusztusban rendeltem ilyet, és akkor már rég lehetett kapni.
Hamarabb árulták csak az előagyat mint a rail-es előagyas AKS74U-t.
-
sss
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Logikusnak tűnik, igen.
Mondjuk utánaolvasva ezt is faragni kéne.

"The CYMA C114 Handguard will only fit on the CYMA AKS-74U CM040H; however, it will fit on the CYMA AKS-74U CM045 with slight modification." -
Lacuss20
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Hát még egy Cyma AKSU

-
stefanitsr
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
320-340 fps-el is ellő akár 60 métert némelyik jobban összerakott mp5...
-
sss
őstag
G&G CM16, ilyennel találkozott már valaki?
szerk.: vagy esetleg jg201-gyel?
-
macilaci78
nagyúr
válasz
stefanitsr
üzenetére
Jó, hát az M4 konstrukció az airsoft szennye.

Attól, hogy a mai alkatrészekkel meg lehet csinálni az 550 FPS-es Mp5K-t 1500 ROF-fal, másodlagos. -
stefanitsr
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Ez a megállapítás az éles eredetből származik, valójában az elterjedt aegek között az ak és az mp5 hopup rendszere a garantálja a legnagyobb lőtávot és legjobb pontosságot, így ne lepődjön meg senki ha m4-essel már nem ér el valakit az épület sarka mögött de az vidáman lesorozza őt.

-
L4mie
veterán
válasz
macilaci78
üzenetére
hmm vajon a 11.1 et bírja a belseje, nem sportline így valszin minőségibb a bele.
azt tudom, hogy NiMH ból henger alakú, de LiPO ból van ilyen, ha nincs akkor vajon ami ebbe megy mekkora átmérővel ami fontosabb, hisz az átmértőt le tudom mérni, a hossz lesz.
-
L4mie
veterán
Classic Army MP5-K ba tudja valaki mekkora akku fér? LiPo-t akarok hozzá, a kérdés, hogy mekkorát?
-
Hurkaleves
őstag
urak, eladóvá vált szeretett APS UAR fegyóm!
custom made, én alakítottam a saját igényeimre és tökéletes.
két új lipo aksival, beépített kapcsolható motorra kötött tracerrel, 45mm red dottal, 5 db tárral és egyéb nyalánkságokkal! igény esetén tan színű táskával!
akit érdekel dobjon privit, megbeszéljük, küldök képet meg ilyenek...
csumi! -
L4mie
veterán
válasz
Micsurin
üzenetére
mindenképpen így csináld, 2-3 játékot érdemes bérlősen végigjátszani, utána eldönteni lesz-e elég tartós nektek ez a hobby ahhoz, hogy fegyvert vásároljatok.
Ha elértek arra a pontra

[itt] van egyik eladó fegyóm, persze ez irányár, kötelező belőle alkudni
másik egy korábban említett AMG L96 snipa gyári állapotban ami nem volt játékon.itt pedig van egy rakat eladó, de ajánlom bármelyik magyar AS boltot ahol majd válogathattok Keletifront, airsoftdepo, airsoftgun.hu
softair aprópiacán is vannak jóféle fegyverek. -
Micsurin
nagyúr
Köszi mindenkinek
, haveral mennénk és előbb bérlősen szeretnénk kiprobálni mert elég "szép" a fegyverek árai 
-
BullKoxa
őstag
-
Micsurin
nagyúr
Bocsi nem tudtam szerkeszteni , annyit tudok , hogy elvileg 18 alatt szűlöi engedély kell és ennyi nem ???
-
Micsurin
nagyúr
Sziasztok hány éves kortól lehet elkezdeni ? Ha nincs az embernek felszerelése akkor tud "bérelni" a pályán ? Van Pest közelében "jó" pálya ?

-
DNReNTi
őstag
Köszi mindenkinek, egyre csak megerősítetek abban, hogy benevezzek egy 048-ra.

-
L4mie
veterán
válasz
gradient99
üzenetére
alu cső és spiater test. 48 ftw! vagy 42
tudtommal 42 az AK47 48 azt meg tudom, hogy 74
ha nincs zsé és relatíve jófélét akarsz akkor meg CM031 es AK74 ek pöpecek voltak, csak ugye azok is spiaterek. de olcsók
de ha van rá pénzed mindenképpen 42-48 -
kovsol
titán
válasz
DNReNTi
üzenetére
Egyik barátomnak van 048, nekem 042A van. Mind a kettő fegyver jóra sikerült. Bár hosszútávú tapasztalatunk még nincs, mert augusztusban lettek beszerezve. Aksi ki lett cserélve benne 7,4V 2200-as LiPo -ra. Meg be lettek állítva, meg vissza véve az erejük, mert gyárilag 430 körül volt mind a kettő.
39C esetén nem tudod a tusba rakni az aksit, nem tudom az szempont-e esetleg. -
MasterHUn
senior tag
ÜDv! Sport társak!
Lenne egy majdnem full fém M4A1-em eladó Tűzkapcsoló-tűzváltó cserére szorul belseje teljesen tuning. infókat privátban tudok küldeni

-
L4mie
veterán
válasz
DNReNTi
üzenetére
nekem 048-am van 4 éve...
Nagyon jó gép, acéllemez és eredeti fa, gyári állapotban 430 at lőtt, ez lett lebutitva 360 ra, hosszú jóminőségű gyári cső,
A szegecseire kell odafigyelni azzal voltak problémáim,
Valamelyik szériában gyengék voltak és problémát okozhatott a nózi és a cső találkozásánál ha kilazultak, amúgy ha azzal nincs gond akkor egy tökéletesen működő cucc.* Ez már újabb széria mert nekem még fekete volt a tár, és ahogy látom a szegecsek se aluból vannak, bár nem biztos.

-
DNReNTi
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Hülyének is megéri, hát még nekem

-
Zotya984
senior tag
Valakinek van alig használ / jó állapotú L96 hopup gumija? (MB01, MB06 stb stb)
-
Zotya984
senior tag
válasz
Nunder
üzenetére
Gunfire-n angol megy nekik. Intéztem már garit. Viszont a postát nem fizetik. (Elszállt a búrám mert nem volt hajlandó gariba cserélni és mondtam a telefon másik oldalán lévő hölgynek hogy vigyék innen ezt a szart és kérem a pénzem vissza. Másnap jött a GLS és elvitték az M14-et. Hibái: Vastagon légyszaros dobozban küldték, törött ágyazással, és törött GB-vel amit a hüvelykivető hátrahúzásával lehetett látni.)
-
gylovag
csendes tag
válasz
H A M M E R
üzenetére
Jellemzően azt mondanák, hogy küld vissza. A postázás kb dupla ára lesz, mint a tár értéke. Kb 14-15ezer forint.
Ezután megvizsgálják jogos-e az igényed. Ha igen, kapsz egy új tárat, ha nem, akkor a régit vissza.
Természetesen a postaköltség az a Tied lesz. Arra ne számíts, hogy megtérítik. Mielőtt háborognál, ez egyébként itthon is így van, csak hazánkban olcsóbb a posta vagy elmész gyalog..
No és mellesleg tanulj lengyelül, mert csak azt a nyelvet értik meg. -
Sziasztok!
Egy M4 CQB-t szeretnék 'felvillanyozni' és az lenne a kérdésem, hogy milyen LiPo akksit és töltőt vegyek. A fegyver készre van szerelve, csak az akku és töltő rendelése valahol elveszett és már nem akarok várni rá.
11,1V 2000 mAh volt berendelve, csak a típusára nem emlékszem sajnos. A töltő egy Turnigy 6A lett volna, de ugyanarra a sorsra jutott mint az akku.
Címszavakban így néz ki a fegyver: Átkábelezve, fetelve, Guarder hengerrel, AP alu hengerfejjel, SHS 15 acél fogas DuPont teflon dugattyúval, LCT alu. csapágyazott Piston head
Természetesen olyan akku érdekel csak, ami belemegy a tusba.

-
válasz
spanglee001
üzenetére
Szép darab. Nekem elsődleges fegyvernek egy JG G36C lesz egyedi festéssel, sivatagi mintázat lesz rajta. A belsejét pedig úgy alakítja Péter, hogy strapabíró legyen, ill kap egy Li-Po akksit.
-
Zotya984
senior tag
28as illetve 30as (0,28-0,30) BB közül mik a legjobbak? Bio az sajna nem játszik mert kb majdnem 1 év mire ellövök 4000-5000 BB t. Vagy olyan bio ami csak talajban kezd bomlani.
-
DNReNTi
őstag
válasz
H A M M E R
üzenetére
Dobj nekik egy levelet, hogy mit tegyél, milyen feltételekkel tudják cserélni, az is lehet, hogy ugyan kicserélik, de a postaköltség és a várakozási idő miatt neked nem éri meg. Teszem azt többe kerül az oda-vissza posta mint a tár.
-
H A M M E R
csendes tag
Taiwangun-nál intézett már valaki garanciális cserét? Rendeltem egy KJW M9 tárat, és dobozból kivéve ereszt...
Érdemes megpróbálni gariztatni, vagy a távol keleti cuccoknál benne van a pakliban, hogy nem tökéletes? -
spanglee001
addikt
nekem is ő csinálja a fegyóm szerdára készül el, csütörtökön tesztelem náluk.
Oda egyébként elég egy pisztoly bőven
viszont van pár kemper hely ahová be lehet állni nagyobb fegyverrel. De felszerelés oda nem szükséges semmi. 
Egy ilyesmit csinál nekem.
Viszont pénzhiány hijján csak egy 4x 25 céltávcső lesz rajta, amíg meg nem veszem az acogot aminek a tetején red dot is van. Jó kis játékok szoktak ott lenni
-
válasz
spanglee001
üzenetére
airsoftarena-ba tervezem járni, Csukás Peti rakja össze a fegyveremet. :-) Későbbiekben szeretnék nagyobb játékokon is majd résztvenni, egyelőre a cqb-ra készülök, mind felszerelés mind fegyver ügyileg.
-
spanglee001
addikt
Pestszentimre, Tatabánya, Airsoftaréna, Boldog, stb mikor holvan játék elérhető közelségben.
softair ide regelsz ott a játkszervezésnél kivan írva a legtöbb játék.
Egyre több ismerőst szerzel az oldalon is, és látod mely játékokra jelentkeznek így tudod hogy lesz ismerős.
Az airsoftaránában minden csütörtök és péntek van játék, de ott csak cqb 350fps limittel felette nem engedik.
Jövöhét 7vége Bomb Patrol 3 napos esemény pl. -
válasz
spanglee001
üzenetére
És merre szoktál játszani?
-
spanglee001
addikt
Hát ezen a fórumon. kb 3-4 embert lézeng.
Próbáld inkább itt [link]
Nekem sincs állandó csapatom, mivel néha heti 2x is játszom, de van ismerős már mindenhol kb.
-
Sziasztok!
Szeretnék becsatlakozni egy budapesti csapatba játszani, ahol szívesen látnak egy régi játékost, aki most térne vissza. Ha esetleg befogadnátok, akkor nagyon boldog lennék.
Előre is köszi.
-
csoola
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Consuela nem engedi megnyitni!
-
macilaci78
nagyúr
-
Zotya984
senior tag
válasz
gradient99
üzenetére
Na ez már valami. Nem ajánlott márkák is jöhetnek.

-
Zotya984
senior tag
Hali
Stti MK23-hoz illetve M92F/M9 -hez tudtok ajánlani nekem hajtógázt? (green jó lesz nem kell TOP vagy RED gáz.) -
rainmen
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Én magamból indultam ki.

De ettől még Neked is igazad van.
Nekem elég, ha a bal kezemmel alátámasztok. -
Zotya984
senior tag
És létezik a 100m + -os sniper amit 15m után már nem hallasz!!! 90m mellalak!!!!
Tanaka M700 A.I.C.S. by beszerzo -
rainmen
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Azonkívül tök jó lehet fekve célozni egy olyan fegyverrel, ami a tár miatt felemelkedik vagy 10 centit...
-
macilaci78
nagyúr
válasz
stefanitsr
üzenetére
Aki egy játékalkalommal VSR-t 330× felhúz és elsüt, az megérdemli a hicap tárat.

Amikor M3 shotival mentem, játék elején betáraztam a 21 shellt, játék végén pedig kitáraztam párat. A 3 pisztolytár is kitartott egész napra. -
-
Zotya984
senior tag
330db!!! BB egy VSR10 tárban!!!

-
L4mie
veterán
Tudja valaki, hogy a Classic Army Mp5 höz van-e valahol elérhető tár itthon nem horror összegért, vagy melyik gyár tárai kompatibilisek vele? Cyma biztos nem mert van otthon kb 4 táram egyik se volt jó :S Köszönöm,.
-
BaKeSZ87
őstag
Már megint egy állatokra lövöldözni akaró majom. Privátban megtaláltak.

-
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Ez már nem az az Xteme mint régen. Régen volt az "Xtreme precision" ami egy talicska trágya volt, ez állítólag fasza.
-
Zotya984
senior tag
Én használom. Eddig akiknek adtam belőle próba képen annak mindnek bevált. A&K SVD Spring volt az egyetlen ami ismeretlen gyártójú Hi-Cap tárból adagolási gondok voltak. (nem lő vagy 2-őt lő)
01-es PDI csőből is irdatlan pontosan lőtt vele a srác.
G&G-t nem használtam tartósan viszont a 0.25 az nagyon jó volt. (2000 darabot lőttem el) -
Dr.Én
veterán
Hali
Van valakinek tapasztalata az Xtreme Normal 0,25g BB vagy az Xtreme Bio 0,25g BB-ről?
Jelenleg G&G-t használok, tőkéletes, de érdemes ki próbálni....ezen Xtreme BB-t amit az airsoftplaza-ban kapni?Meg van a Specna Arms SA-B03 M4 fegyó....masszív és szép kidolgozottságú...jól sikerült darab, szét még nem szedtem, gearboxba nem nyúltam még bele, de biztos hogy lesz mit kicserélni benne idővel....
hangja van rendesen...
-
spanglee001
addikt
válasz
Goaulds
üzenetére
sencor smr 600-am van, a nagyobb játékokon is átéri a pályát a vétel.
Igényes strapa, olcsó 14k 2 db készülék dokkoló akksival, kb30 órát ment az első töltéssel leteszteltem, ebben sok volt a készenlét és de azért volt használva is közbe. Headset sok nem megy vele, de a mono motorolával működik. Nekem bevált. 0,5 watt felett elvileg illegális, de mégis vannak akik használnak olyat. -
Goaulds
csendes tag
Airsoftra szeretnék venni egy rádiót. Sajnos nem tudok eligazodni a hatalmas kínálatban, illetve nem is teljesen világos hogy milyet kellene vennem. 0.5 W a maximum, de látok 1/5 Wattosokat is ...Esetleg tudnátok ajánlani valami jó kis rádiót?
-
szbalogh
addikt
Esetleg valakinek valami kell tőlük?
-
szbalogh
addikt
válasz
Badsheep
üzenetére
Ez az alatta levő led fényét továbbítja. Ami nekem kellene az olyan amibe olyan anyag van keverve ami elnyeli az UV fényt és látható fényt bocsájt ki. A paláston összegyűjti és a szál végén kisugározza. Min ezen az ACOG-on. Vagy ezen a célzón.
De úgy látszik megoldódik, mert húgom amcsiban tanul, októberben jön haza. Majd oda rendelek neki.
Amúgy Doctert akarok átalakítani led-nálkülire
Meg csúzlira és íjra is teszek majd. -
BaKeSZ87
őstag
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
Zotya984
üzenetére
Az újaknak elvileg a belseje ( gearbox ) ugyan az. Nekem a G36 kényelmesebb, nem nyekereg, ropog úgy mint az AK a kezedben, jobban egyben van. Rövidebb, könnyebb vele mozogni szerintem, és remek a lőtávja és pontos is. Jó fegyver mind a kettő, de nekem személy szerint a G36C lett a favorit.
-
BaKeSZ87
őstag
Én meg eladtam a CYMA G36C-t. Igazából nagyon jó kis fegyver, ha valaki G36C-t akar venni, bátran tudom ajánlani.
-
Dr.Én
veterán
válasz
Zotya984
üzenetére
A Specna Arms lesz...délután elég sokat volt időm a neten utána nézni....könnyen szét szedhető....Rugó csere két perc....erős masszív darab.....

jövő héten már itt is lesz nálam..gyárilag 430 fps volt, de az eladó visszább vette, rugót cserélt benne így 390 fps körbe van....bőven elég....
majd jövő héten többet tudok róla...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Ingatlanos topic!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- World of Tanks - MMO
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Arc Raiders
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Eladó Samsung A12 4/64GB / 12 hó jótállás / ÚJ KIJELZŐ
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

én meg csak leszögeztem 

, haveral mennénk és előbb bérlősen szeretnénk kiprobálni mert elég "szép" a fegyverek árai 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
viszont van pár kemper hely ahová be lehet állni nagyobb fegyverrel. De felszerelés oda nem szükséges semmi.