Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• stefanitsr

senior tag

válasz stefanitsr #22135 üzenetére

Kipróbáltam, ugyan nem akarom elkiabálni az első játék végéig, de olybá tűnik, hogy a hopupja pontos és szoros az állító kerék, tűzgyorsasága tök jó annak ellenére, hogy blowback és "csak" 8,4v-os akkum van hozzá (nem is veszek bele lipot mint eredetileg terveztem, van két 8,4-es rúd, meg két 7,4-es kis lipo, tökéletes), és a trigger response is teljesen elfogadható - tehát nem feltétlen muszájos azonnal szétkapni és igazgatni, mint némelyik másikat.

A gyors, hevenyészett lőteszt során ellőtt 10-15 bb-ből egyet 66 a másikat 72 méteren találtam meg, ami tök alap olcsó "kínai" fegyverhez képest teljesen elfogadható. A tűzváltó kicsit nehezen jár egy DTW-hez képest, de megszokható. A blowback miatt ügyelni kell a fellazuló csavarokra, és ami vicces, hogy ha annak a kezében akinek odaadtam láthatóan csinált egy kis rázkódást-rúgást.

Ha az első pár játékot hiba nélkül kibírja, azt mondanám hogy ajánlott vétel annak aki a nehéz szereléstől és az egyedi táraktól nem riad vissza, és kicsit szeretne elrugaszkodni az AK-M4-G36 hármas táborától (A JG alap G36-hoz képest szerintem ergonómiában és építésben is jobb, alapból tele sínekkel, stb, igaz drágább is)

Messze felülmúlja a vele szemben támasztott várakozásaimat. Valami olyasmire számítottam mint a G36, de ez inkább valami olyasmi mint a JG FN FAL-ja, ami szintén egy kategória ugrás a G36-hoz képest (árban is látszik ez persze mindkettőn). Persze ettől még egyik sem lesz egy g&p, de szerintem a jelenlegi akciós áráért verhetetlenül jó cucc.

Igyekszem vele eljutni a black hawk down-ra, ott lehet majd megnézni, ha valakit érdekelne.

Új hozzászólás Aktív témák