Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefanitsr
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Kipróbáltam, ugyan nem akarom elkiabálni az első játék végéig, de olybá tűnik, hogy a hopupja pontos és szoros az állító kerék, tűzgyorsasága tök jó annak ellenére, hogy blowback és "csak" 8,4v-os akkum van hozzá (nem is veszek bele lipot mint eredetileg terveztem, van két 8,4-es rúd, meg két 7,4-es kis lipo, tökéletes), és a trigger response is teljesen elfogadható - tehát nem feltétlen muszájos azonnal szétkapni és igazgatni, mint némelyik másikat.
A gyors, hevenyészett lőteszt során ellőtt 10-15 bb-ből egyet 66 a másikat 72 méteren találtam meg, ami tök alap olcsó "kínai" fegyverhez képest teljesen elfogadható. A tűzváltó kicsit nehezen jár egy DTW-hez képest, de megszokható. A blowback miatt ügyelni kell a fellazuló csavarokra, és ami vicces, hogy ha annak a kezében akinek odaadtam láthatóan csinált egy kis rázkódást-rúgást.
Ha az első pár játékot hiba nélkül kibírja, azt mondanám hogy ajánlott vétel annak aki a nehéz szereléstől és az egyedi táraktól nem riad vissza, és kicsit szeretne elrugaszkodni az AK-M4-G36 hármas táborától (A JG alap G36-hoz képest szerintem ergonómiában és építésben is jobb, alapból tele sínekkel, stb, igaz drágább is)
Messze felülmúlja a vele szemben támasztott várakozásaimat. Valami olyasmire számítottam mint a G36, de ez inkább valami olyasmi mint a JG FN FAL-ja, ami szintén egy kategória ugrás a G36-hoz képest (árban is látszik ez persze mindkettőn). Persze ettől még egyik sem lesz egy g&p, de szerintem a jelenlegi akciós áráért verhetetlenül jó cucc.
Igyekszem vele eljutni a black hawk down-ra, ott lehet majd megnézni, ha valakit érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Mikrotik routerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen egeret válasszak?
- Asztalos klub
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Káprázatos 18 karátos fehérarany gyémánt gyűrű szett (Eljegyzési és Kísérőgyűrű) Eladó
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett kofferben, szűrőkkel
- DJI FPV + Fly More Combo + Motion controller + Extrák + Hátizsák - makulátlan állapot - AKCIO
- POTENSIC ATOM SE 4K ÚJ Drón
- ELADÓ Radtel RT-920 (10W, CB sáv, RH) többsávos kézi amatőr adóvevő
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest